• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır: İmamoğlu Türkiye için büyük bir tehdittir

CHP'nin içinde bulunduğu batağı anlatan CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır, Türkiye için en büyük tehlikenin Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İMAMOĞLUNDAN NEFRET EDİYORUZ

Peki ama kazanıyor kurtulmanın çaresini söyleyin birileri çıkıp gebertse dua ederiz
  • 5 Ay Önce

hasel

Sayın Erkan ÇAKIR beye tam katılıyorum.İmamoğlu ülkemiz için çok büyük tehlikedir.Ben de daha önce defaatle yazdım.
  • 6 Ay Önce

Gültekin

CHP'NİN MUŞ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU İÇİN TEHDİTTİR DİYEBİLİYORSA, OY VERECEKLERİN ÇOK CİDDİ DÜŞÜNMESİ GEREKİR.
  • 6 Ay Önce

Papirt'li bu

Bir konuşursam ortalık yıkılır yangın yerine döner deprem etkisi olur gibisinden esip gürleyen çok oldu da onlar sadece rüzgar yaptılar elinde belge olan bilgi olan çıkarır varsa neden çıkarmıyorsun kardeşim şimdi değilse nezaman yoksa o kayıtlar karşılığında İmamoğlundan sus payımı bekliyorsun ayrıca İmamoğlu nu fetönün Samanyolu kanalında spor programı konuğu olduğu dönemden elinden tutup önce Beylikdüzüne oradaki birçok hileli akçeli indiragandi işlerden sonrada bu tamda aradığımız adam diyerek İstanbul un başına belâ eden de yine Kılıçdaroğlu nun kendisi değilmiydi işte o İmamoğlu önce Kılıçdaroğlu nu yedi ve üstüne tüm Kılıçdaroğluna sadık olan ekibinide yedi tıpkı Beylikdüzü'nde ilk aday yapıldığı zamanki yol arkadaşlarına attığı kazık gibi orda bir balıkçı Kenan var onun restoranında hergün yediler içtiler misafirlerini ağırladılar İBB ye transfer olunca ilk olarak balıkçı Kenan ın restoranının 3 te ikisini yıktı adamın tapulu malına çöktü neden istediği haracı alamadığı için olsa gerek İmamoğlu değil İstanbul Türkiye için bekâ sorunudur CHP kongresinin yapıldığı gece İstanbul Laleli deki 5 tane dövizciyi gece saat 2 açtırıp valizler dolusu dolar ve Euro yu sabahlara kadar taşıyıp TL yapıp götüren Ekrem İmamoğlu ekibi o paraların nerelere kimlere nereden gelip nereye gittiğine kadar biliyor bu konuyu kendi yandaş basınına konuşanlar oldu lakin o medya kuruluşları bunu sümen altı etti açıklarlar mı tabiki Ekrem kızar açıklayamaz lar ama imalıda olsa bazı yazar çizerler satır aralarında değindi geçti ama az kaldı 1 Nisan şakasına hepsinin hesabı sorulur görülür bugün elimde kaset var ses kaydı var diyenler iyi saklasın lar birgün ekmek arası yaparlar lazım olur .
  • 6 Ay Önce

Salih

Pontus Rum İmamoğlu soyadı almış bir sonsuz hain asker polis öğretmen çocuk katili PKK PYD feto dhkp lgbt HDP belediyeye dolduran hain hemde sırıtarak buna oyveren leri Allah CC ıslah etsin
  • 6 Ay Önce

Osmanlı Torunları

Bu kafir kefere firevun Haçlı Tohumu Fetönün Evladı pkk ypg pyd Dkpcli SDG kckalı Hdp CHP YSD DEM VP TKPLİ pislik imam oglu Değil İmansız oğlu Yahudi ingiliz Alman Fıransız Bulgar yunan Rum Ermeni çocugu pislik vatan Hayini vatansız soysuz müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayyaş sarapçı pislik yüce Allahım Bu şerfsiz pisliği Tez Vakitde ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin Amin
  • 6 Ay Önce

Vatandaş

Chp li eski başkan erkan çakır elimdeki videoyu ifşa etsem Ekrem İmamoğlu %10 oy alamaz diyor. Tehdit ediliyorum diyor rüşvet teklif ediyorlar diyor. Yahu Allah aşkına hem söylüyorsun hem videoyu saklıyorsun yayınla madem. Yok eyer korku bişey varsa devlet erkan beye yardımcı olmalı.
  • 6 Ay Önce

Umuda

Ekremin tehlikesi doğru da şimdiye kadar niye ses çıkartmadın.
  • 6 Ay Önce

Mk

Elinde kaset varsa cikar ortaya bir Nankör HIRSIZ Kibir abidesi Istanbul luya cile cektiren mahluk u kaybedersin kurtulursun Amma ALLAH in RIZASIni ve bu Yüce Milletin DUA SI ni kazanirsin. Su Mübarek ayda yap bir HAYIR.
  • 6 Ay Önce

Necati gedikoglu

Madem büyük dehdittir delilleri yayinlamaman vatan hainliği degilmidir
  • 6 Ay Önce

Karpuzun dışı yeşil ama içi kırmızı

Erkan çakır da çözmüş olayı...doktorayı tamamlamış...
  • 6 Ay Önce

ZÜLKARNEYN

Elinde kanıt varsa çıkar helal olsun diyelim. Ama milleti aptal yerine koyma. Delikanlıysan hodri meydan. Yoksa biz bunları çok duyduk emmoğlu.
  • 6 Ay Önce

Vatandaş

Bir akp ye gönül ve başından bu yana oy ve destek vermiş biri olarak CHP Muş Gençlik Kolları eski Başkanı Erkan Çakır ın söylemlerini söylesem kimse kale almaz. Şimdi haberin merkezinden, kaynağından duyuyoruz ve İmamoğlu gerçeğini perçinliyorux. İMAMOĞLU BATININ TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALEYHİNE GELİŞTİRİP UYGULAMAYA ALDIĞI PROJENİN BAŞ AKTÖRÜDÜR. KISACASI VATAN MİLLET BAYRAK MANAVİYAT HAİNİDİR. ÖZEL SEÇİLMİŞTİR( GEÇMİŞİ ÇELİŞKİLİ)
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23