• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur’un sağ kolu meğer ordu kurmuş! PKK’lılara talimat verip…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın gözbebeği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin'in Yönetim Kurulu Üyesi olduğu BUGSAŞ'ın borçları 5 yıl içinde tam 14 kat arttı. BUGSAŞ'ı batıran Gültekin'in bir yandan da troll ordusunu yöneten isim olduğu ortaya çıktı. Gültekin'in PKK sempatizanı Übeyit Bartin’in yönetiminde olan sosyal medya hesaplarına da talimatlar vererek AK Parti karşıtı karalama çalışmalarını yönettiği tespit edildi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

chp deki hizmet yarışı deyince bu anlaşılır ,kim kasadaki parayı iz bırakmadan ,enhızlı şekilde yandaşa yoldaşa aktarırsa o hizmette en başarılı olandır ,,heykel , konser,resim , bunlar hizmet hortumlarının üstünde yazılması serbest olan dallardır,
  • 6 Ay Önce

Gültekin

MANSUR YAVAŞ'IN SEÇİLİP GÖREVE GELDİĞİNDE BELEDİYE BORCUNU GÖREV SÜRESİ BOYUNCA 14 KATINA ÇIKARMIŞ OLMASI VE BU BORÇLANMA NE TÜR YATIRIM VEYA HİZMET KARŞILIĞINDA YAPILMIŞ? BUNU DANIŞTAY HİÇ İNCELEMEDİ Mİ?
  • 6 Ay Önce

götürün götürün

chp de seçim öncesi bir daha gelemezsek ne var ne yok götürelim sonra sefil kalırız kafasını yaşıyorlar
  • 6 Ay Önce

80 sene

80 sene chpli dönemlerde niye bir civata icat edemediğimizin isbatı. Almanya iki dünya savaşından çıkıyor ve dünyanın en iyi arabalarını yapıyor. Biz chp ile heykellerin en güzelini yapıyoruz.
  • 6 Ay Önce

Salih

Asker polis öğretmen çocuk katili PKK PYD feto dhkp lgbt HDP oylarıyla o koltuğa oturan sözde milliyetçi geçinen soysuzular bunlar vatana ihanetten yüce divana oradan odama bu katillerle işbirliği yapan soysuzlari
  • 6 Ay Önce

Chpkakada algı bitmez

Meydan fotoğraflarını sabahın köründe saatler öncesi çekilmiştir.
  • 6 Ay Önce

ezel

1977 seçimleri öncesi taksimde bir gün ara ile demirel ve ecevit in mitinglerine gittim,seçimden bir gün önce,cumartesi günü o zaman simavi sabataistlerinin günaydın gazetesinde yanyana iki foto; bu iki foto da aynı balkondan çekilmiş diyor ve bir kıyaslama,ecevitinki demirelinkinin nerede is üç katı...halbuki demirelinki biraz daha fazla idi.gerçekten aynı balkon ve aynı açı,yaslnız küçücük bir hinlik;demirelin mitinginin ya henüz toplanma ya da dağılma esnasında yani meydanın büyük kısmı boş iken çekilmiş hali,ecevitinkinde ise tam mitingin ortasında,meydanın dolu hali.... ya böyle işte kardeşler. o şeytanlık bitmez,biteceği de yok,yeter ki biz aklımızı başımıza devşirelim ve bizans entrikası zihniyetine nefes aldırmayalım.

MEHMET DEMİRCİ

bu sayıştay ne halt yer bilen varmı ? bunları denetlemesi gereken yerlerin yerlerinde yeller esiyor... lan bu devletin parası ne diye çarçur edilir devlet buna nasıl göz yumar... inş muh. yim adamın ayağına çivi batsa sgk peşime düşer ama bunlar alenen çalal çırpar bide ortalıkda dolanır... Alayınızın kellesi kopmalı.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23