• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı: Tuncay Yılmaz'ın orada olması bana da garip gelmiştir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, eski CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

GERÇEKLERİ ANCAK VE YALNIZ GERÇEK İNSANLART İFADE EDER, SURETİL İNSANLARDAN GERÇEK AÇIKLAMA BEKLEMEK BNEYHUDEDİR, ELDEKİ BELGE VE DELİLLER, ŞAHİTLER HER ŞEYİ AÇIKLIYOR BU OLAYI ÇÖZÜMSÜZLÜK NOKTASINA TAŞIYAYINIZ YASAL OLARAK GEREĞİNİN YAPILMASINI HALK OLARAK BEKLİYORUZ.
  • 6 Ay Önce

Rahmi

1. Bunlar devletten vergi kaçırmaya teşvik ve yardım etmişlerdir. 2. Bu paraların kaynağı halen belli değildir. Ben bir vatandaş olarak şu soruları soruyorum: 1. Bu paralar kara para değilse kaynağı nedir? İngiliz elçisi mi, ABD elçisi mi? Almanya elcisi mi yoksa mütahiletde alınan rüşvet mi.. 2. Siz böyle basitce devleti zarara uğratırken devletin çıkarlarını nasıl koruyacaksınız? 12 Ege adasında olduğu gibi mi?
  • 6 Ay Önce

Osmanlı Torunları

Bu ülkede Nerede Devlet Hükümet kanun Adelet Bu Terörist Fetönün Evladı münafık müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayyaş sarapçı pislik vatan Hayini vatansız kadın pisligi Neden Halen Tuklanmıyo Möebet Hapis cezasına çarptırılsnlar Caza Evine Konulsunlar Geberene kadarda orada Tulsunlar Geberincede Leşleri çakallara sırtlanlara Verilsinler Ateşleri Bol Olsun Amin Amin
  • 6 Ay Önce

Deli İbo

Bunların hepsi  ya, sulh durumunda parti içinde birbirlerini yerler, hepsi birbirine siyasi ayar çeker. Yolsuzluk ve usulsüzlük söz konusu olduğunda hepsi aynı ağızı telaffuz eder. Ortada bir maddi durum var bundan her kes nasiplenmiş millet yemeyin. Sanki mahallenin sakini gecekondu alıyor, yoksa bu CHP tüzel bir kurum değilmi? Bu partinin kuruluşu alevera-dalevera halada aynı minvalde yollarına devam ediyorlar, en ufak bir gelişim ve değişimde göstermiyorlar.
  • 6 Ay Önce

Salih

Herşey Ekrem İmamoğlunun emriyle ve kontrolünde yapıldı ama yargı kuffarin emrinde bu kanunlar ile teröristler hırsızlar irzduşmani tazicciler korunur muhafaza edilir ve beslenir sadece bu kanunlar ile müslümana zulüm yapılır Allah CC tezzamanda bu kanunların yerine Kur'an'ı Kerim'ile idare ve yargılama yi nasip eylesin amin
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23