• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah, Milli Görüş karşıtı eski AK Partili ismi aday gösterdi: İzahı var mı?

Gazeteci Nihat Nasır, Yeniden Refah Partisi'nin Bursa Büyükşehir belediye başkan adayı AK Partinin eski il başkanı Sedat Yalçın ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

28 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

AKP'NİN HURDALARIYLA YOL YÜRÜLMEZ, BUNLARDA İŞ OLSAYDI AKP ONLARI HURDALIĞA ÇIKARIRMIYDI, YRP'SİNİN DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ BASINA YANSIYAN SÖZLERİNİ ANLAMAYANLAR SİYASET YAPMASIN.
  • 6 Ay Önce

Mesut Sarp

Fatih Erbakan'ı yok Adnan hocacı yok sucu bucu gösterip karşılayacaklarını zannedenlerin çabaları boşuna. Reiz yaşlandı. Fatih liderliğe oynuyor. Galiba şansıda var. Çünkü reizin yerine kim gelir hala kimse bilmiyor.
  • 6 Ay Önce

Mesut Sarp

Bu seçimin özelliği ittifaklarin bozulmasinda yatıyor. Kimse Gazze’nin arkasında saklanmıyor. Zaten Gazze için herkes seyirci. Güney Afrika kadar bile olamayıp İsrail'i uluslararası boyutta soykırımı nedeniyle dava açmadık. Ancak Fatih Erbakan Reize göre çok daha genç ve bu seçimlerde sağ kesimin liderliğine oynuyor. Bu seçimi hem partisine hemde şahsı için geleceğe yatırım olarak görüyor.
  • 6 Ay Önce

malum

ottoman rüyadasın
  • 6 Ay Önce

hasel

YRPsi olarak bu kadar ülke aleyhine unsurların olduğu ortamda parti olarak "BÜTÜNÜYLE AK PARTİYİ DESTEKLİYORUZ"Söylemi yakışırdı.
  • 6 Ay Önce

hasel

YRP si Cumhur ittifakına zarar veriyor.Ülkemizi bölmeye çalışanlar varken,chp li belediyeler çalıştığı yerlerde hiç verimli olmamışken;Kısaca ülkemizin sağlıklı birlik ve bütünlüğe ihtiyacı varken İyi düşünüp Hizmet partisi CUMHUR İTTİFAKINI desteklemesi gerekirken;YRP si CHP ve DEM partisine adeta dolaydan çalışıyor.YRP si,bu tavrın sizi milletin gözünde bitirecek.
  • 6 Ay Önce

erbakanın vizyon ve misyon varisi erdoğandır.

umurunda mı küçük paşamızın. kendisi böyyük soğan başı olmak derdinde... sıfatı mı,hitabeti mi, müktesebatı mı, neyine güveniyor. soyadına mı....menderes in inönü nün,türkeş in,baş ın soyadları neye yaramış ki.erbakan ın fikir,ideal,siyaset ve icraat varisi erdoğan dır.onun gerçekleştirmesi nasip olmayan pek çok şeyi erdoğan gerçekleştirdi.

ertan

bu cahil fetih arbakan..kendi sonunu hazırlıyor..yazık olacak..nefsinin esiri kibir..
  • 6 Ay Önce

siyasi analizci

yrp nin içine koskoca anakonda kaçmış son zamanlardaki bu kadar kıvırıp kıvranmalarından belli oluyor artık o anakondayı çıkarmak çok kolay değil aynı kötü partideki duruma bakınca anlaşılacağı gibi
  • 6 Ay Önce

fatih bey kardeşim... Allah tan kork,oyları bölme...

2023 ün kaybettireni olmak isteyen yrp. ak partiden seçilme ihtimali yüksek 100 belediyeyi rüşvet isteyen milli görüşçü (!) yrp. genç erbakan , babana ve bu ülkenin bütün dindarlarına,hepimize yapılan 28 şubat zulmünü hatırla,bu gün de aynı hıncı,kini besleyen chp yi tanı. chp nin işine gelecek şerkilde hareket etme. en büyük benim davasını bırak,saadet in rezilliğine benzeme.islamın sıradan neferi ol,ümmeti parçalama. Allah ın huzuruna gittiğinde alnı açık ol, chp nin ve kılıçdaroğlu nun hempası karamollaoğlu gibi olma.
  • 6 Ay Önce

emekli

Fatih Erbakan akp ile ittifaka mecburmu 
  • 6 Ay Önce

saadet gibi o da paşa paşa chp yamağı olmalı.....

değil,herkes chp ye payandalığa mecbur.meral akşener e bir anda nasıl aşağılıklık ysaptınız masadan kalkınca.baba erbakan 1973 te ecevitle ağababalarınızın gayretleriyle yanaşınca göklere çıkartılıyor, kadayıfın altı kızarmış,kızarmamış diye kıvırınca yerin dibine batırılıyordu. senin haberin var mı. siz böyle riyakarsınız chpistler. size payanda olunca iyi,başka tarafa kayınca vurun kahpeye. ha , mu ayrı yazılır,onu da öğren. sözümona emekli imişmişsin. orta okul dilbilgisi sıfır.

sinsin

FATİH ERBAKAN düşmanlığı sizin aklınızı kör etmiş gerçeği göremiyorsunuz
  • 6 Ay Önce

siz onun babasının can düşmanı değil mi idiniz,söyle.

sinsi, sen sahi ona rey verecen mi essahtan...sahi saadet chp ile ittifaka mecbur mu.... el cevaaapp;hepsi eşşek gibi pardon paşa paşa mecbur... oldu mu...

sinsin değil sinsi diyecektin münafık trolka...

seni kurnaz münafık.. bu f. erbakan sevgisi ne sen onu söyle...

GENÇTÜRK

Bu kadasrt basit bir adamı haber konusu bile yapmayın.AKP nin yanlışı bu Erbakan ailesinin şirketi olan partiyi meclise soktular.
  • 6 Ay Önce

kolonya içme bir daha.

akp nin yanlışı neymiş paşa..erbakan ailesinin şirketi parti hangisi imiş. kim meclise sokmuş. abuk sabuk,dangalakça laflar.

Ahmet Fazıl

Kaybettirmek için yola çıkanlar kendileri kaybederler.Hasan Damar kaybetti sonra ecel vakti yaklaşınca kem küm etti ama son pişmanlık fayda verdi mi?
  • 6 Ay Önce

Niğdeli

Saadet partisinde ,Yeniden refahta milli görüşten zerre emare kaldımı ey milletim. 
  • 6 Ay Önce

hizmet ve eser varisi erdoğandır.öbürleri fırsatçı...

isim istismarı kaldı. rahmetli erbakanın politikalarını ve hizmet aşkını devam etttiren r.tayyip erdoğandır.

Recep

Gömleklerini çıkaranlara nasılda aldanmışım.
  • 6 Ay Önce

başka şeyleri de hatırla ve gör şeytani zeka.

askeri vesayet ortadan kalkmadan söylenen bir laf. ne şeytanca bir keşif bu tontonum. erbakanın yapamadıklarını erdoğanın büyük ölçüde gerçekleştirdiğini de itiraf buyursaydın zeki çöcük.

Salih

Cumhur ittifakına dahil oldu diye ben bile sempati duydum ama anladım ki yanlış yaptım saadet partisi nasıl ki CHP ye bazı belediyeleri kazandirdi sonu oldu Fatih Erbakan da CHP nin kazanması için uğraşıyor bu millet okadar aptalmi boyunun ölçüsünü alar alçakta inşaallah zaten bir pogramda Adnan Oktar ve kedicik ler diye leneti kişileri savundu yazık ki bu damı onlardandi yoksa Allah CC ıslah etsin
  • 6 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

YRP'nin tutumundan önce, Fatih Erbakan'ın şahsiyeti üzerinde durulması icap eder. Öncelikle kendisini hiç hak etmediği halde merhum Necmettin Erbakan'a benzetmesidir. Bence babası gayet naif bir insan iken kendisinin egosu yüksek, Ekrem İmamoğlu gibi kendini beğenmiş, kifayetsiz muhteris biri, onun için kendince yine Ekrem İmamoğlu gibi Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A benzemek istemeleridir. Ancak her ikisinin de çapları buna müsait değil
  • 6 Ay Önce

Ottoman

Halep oradaysa arşın burada bütün partiler ittifak olmadan seçime girsin o zaman yeniden refah partisi çoktan barajı aşmıştır.
  • 6 Ay Önce

ayda bre pelvaann pelvaann..

de me yav. bu yaşta bu zeka akıllara seza..

Okur

Seçimler seçim olmaktan çıktı ülkeyi bölüşmeye döndü. Daha kötüsü ise bu kirli pazarlıklara rüşvet makam koltuk paylaşımına devletin sus pus olması. Vatandaş olarak endişeliyiz.
  • 6 Ay Önce

geçen sene bu vakit yuvarlak masayı alkışlıyordunuz

1.5 sene 6 lı çetenin seanslarını,şatafatlı karşılamalarını, zeytinyağlı kerevizlerini, nazım ve akif hasbıhallerini, bitişik nizam yürüyüşlerini,sevgi ve muhabbetle yolculamalarını, düzine ile başkan yardımcılığı yağmasını,bakanlıkları,mebuslukları,bürokrasiyi taksimini, pkk/ysp ye gizlice verilen bölgeleri o zaman görse idin paşam. şimdi mi ayıldın.öküz ölüp ortaklık bozulunca,birbirlerini gırtlaklayınca.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23