• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Kurum canlı yayında açıkladı! 700 bin TL hibe ve kiralık konut müjdesi

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, vatandaşlara 700 bin TL hibe, 700 bin TL kredi ve 100 bin TL taşınma/kira yardımı olmak üzere toplamda 1,5 milyon TL'lik destek vereceklerini canlı yayında duyurdu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih

Akp adayları bol keseden atıyorlar vaatlerinizde sürekli akceli vaatler veriyorsunuz iktdarda siz varsiniz madem para çok emekliler çalışanlar niye bukadar ekonomik kriz altında eziliyor ,1 sene önceki depremde bir sürü can kaybimiz var madur var tüm siyasi partiler seçim derdinde,harcanan paraların haddi hesabı bilinmiyor vatandaşın parası çarçur ediliyor vicdan sahibi olan insanlar bu kadar musriflige üzülüyor,harcanan ,yapılan masraflar olduğu gibi dpremzedelere aktarilamazmiydi?siysi partiler bir defaya mahsus kendi imkanlariyla seçime katilamazmiydi ,yere seçimlerin millete maliyeti ne kadar, sonuç yoksulluk kriz.Allah yardımcımız olsun,bizler yönetenlere vicdanlı olmalarını nasip etsin,cüzdanını dusunenleri nasip etmesin.
  • 6 Ay Önce

Boşnak

Bizim evimiz ruhsatlı yıllar önce alınmış,şimdi devlet diyorki sizin ev evimiz ruhsatlı ama devlet mevzuatına uymuyor,zamanında devlet bize nasıl ruhsat verdi şimdi sizin evi yıkıp yeniden yapacağız diyor burada devletin kabahati var bizim gibilere özel proje geliştirilmeli.
  • 6 Ay Önce

Uyanın artık ideolojik değil hizmete oy verin

Sayın akp adayı tv de açıkladı Eskişehir de 150 bin konutun acil 50 binin ise çok acil dönüşmesi gerekiyormuş. Chp nin başarısız belediye yönetimi yan gelip yatan zihniyetin umurunda değil. Deprem gerçeği var milletin can güvenliği söz konusu. Şehrin 25 yılını heba etmişler. Şehirler chp elinde kaderine terk edilemez. Şimdi de oy istiyorlar milletten inanılır gibi değil.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23