• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit yakınları ile iftar yaptı: Şeref bildik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in ilk iftarında Külliye'de düzenlenen "Şehit Aileleri ile İftar" programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Şehit yakını ve gazilerimiz bizlere milletimizin emanetidir. Gereken kurumsal düzenlemeleri yaptık, hem de misafir etmeyi şeref bildik. Askerimize, polisimize, jandarmamıza ve diğer kamu personelimize şükran borçluyuz. Rabbim hepsini korusun, ayaklarına taş değdirmesin." dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şehitlerimiz asla ölü deyil, onları göremesekde onlar hala Allahın emri ile Toplum icinde gezerler ve görevleri manen devam eder. Allahım bende şehit olmak istiyorum.

Dünyada yaşar iken, millete ezana vatana zarar verenlere celme cakmaz. Elinden tutar ruhunu sıkar bunaltır, hala anlamaz ise o kimseler ise anlına kabir azabı ve cehennem ateşi muhrünu vurur ancak bunları Allahın melekleri ve kalb gozü acık Allahin veli kulları görür. 
  • 6 Ay Önce

Nuh Yusif Nuhhan,

ÖZELLİKLE Tüm milletimiz, burokratımız, kamu özel çalışanlar, MILLETVEKİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI MECLİS ÜYESI OLMUŞ OLACAKLAR, bu şehitler diyarı cennet vatanın topragına basanlar, BİZE BU VATANIN GÜVENLIGI EZAN SANCAK İÇIN CANINI ALLAHA ADAYARAK ŞEHİT OLANLAR, öldü sandıgınız unuttugumuz şehitler YANLIŞ YAPIŞIMIZDA bu vatanda yaşayan 73.5 Millet din mezhep ayrımı olmadan ,, Kamuda calışıp, kamu adına calışan belediye baaşkan milletvekili belediye meclis üyelerinin özelde toplumu husursuz eden fahişci mason dolandıricı hirsiz soysuz dahil, yaşarken bu şehitler gece gündüz gırtlagımızı sikacaklar bilmeniz gerekli. 
  • 6 Ay Önce

Abdullah Biri

Asıl ve vekil kavramını kavramayacak kadar saflaştık.
  • 6 Ay Önce

Gidin ve seçimleri kazanın

AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLET VEKİLLERİ;biraz zahmet gösterinde eskişehire gelin belediye başkan adaylarınıza destek verin. Yanlarında olun. Seçim kampanyalarına katılın adayların ve seçmenin şehrinizin yanında olun. Diğer partilerin millet vekilleri gibi... Kimsenin hata yapma lüksü yok. Lütfen gerekli azmi gösterin.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23