• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

1 milyar euro buhar oldu! Ekrem'den dev vurgun

AK Parti'nin 2017'de temelini attığı Mahmutbey- Esenyurt, Çekmeköy-Sancaktepe ve Göztepe-Ataşehir metrolarını sıfırdan yaptığını öne sürerek algı operasyonuna kalkışan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metro aldatmacası belgelerle çürütüldü. Metrolar için 1.55 milyar euro kredi çeken ancak sıfırdan hiçbir metroya başlamayan, mevcuttaki metroları da bir türlü tamamlayamayan CHP'li İBB'nin 1 milyar euro'yu ne yaptığı de merak konusu oldu.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Ye Ekrem Ye Götür Ekrem Götür % 52 arkanda seni destekliyor daha fazla götür.
  • 6 Ay Önce

Hamido

Devlet neden bu bu adamı yargılamıyor ,azdan az coktan cok gitsin .gerekirse devlet milletinden yardim istesin ,biz burdayız .
  • 6 Ay Önce

koçero

evet . seçimler tekrarlandı. alicenap yüce türk halkının yüce idraki 13 bin rey farkını,ki o da kimbilir ne çalıntı idi chp nin asırlık cin zeksı mucibince, 800 küsur bin oldu ne hikmetse. biraz üzerine yürünse de fark 2 milyoncuk oluverse.adamların istediğ bu zaten. mağduru oynamak o asırlık mütegallibe itibariyle kuyruğu da dik tutaraktan. böylesi de olmuyor, gittikçe azıtıyorlar.. bütün iş halka düşüyor. o %25 lik üstün,galip,seçkin,mağrur,tuzu kuru taife için yapılacak yok. domata,patatadan,limondan kafası bulanıklaşan bizim bir takımların aklını başına toplaması.beyazlar,mavi kanlılar alesta...bizim köylülerin onbinlercesi dayı oğlunu, yeğeni muhtar,aza seçtirmek için gene köye yazılı,gene köye yollanacak..ne diyelim Allah bizimkilere de o asırlık tilki zekanın ,azlı partizanlığın çeyreğini nasip etsin.

Adem

Hesap sormak; inceleme ve soruşturma SAYIŞTAY ve MALİYE ye ait onlar suç duyurusu yapmalı ki BÜYÜK TÜRK ADALETİ de HESAP sorsun. Adam Valiye, Hakime Küfür ediyor Berat ediyor. Adalet daha ne yapsın dimi ama üstüne düşeni yapıyor. Üstüne düşenden kasıt payına düşen.
  • 6 Ay Önce

bir asırdır chp elindeki adalet mekanizması.

yüz yıllık chp adaleti vazifesinin layıkı ile yapıyor. adamların küstahlığının ,mütecavizliğin altında kalan nedenlerden biri de bu. ne yaspsalar yanlarına kalıyor,başkası olsa vay haline..

Savas

Devlet nerede
  • 6 Ay Önce

oku,öğren paşam. bu böyle yirsen.

bir asırdır chp nin pençesinde.

abdullah

seçim yaklaşıyor
  • 6 Ay Önce

Sığırtmaç

İçişleri Bakanlığı niye gerekeni yapmıyor o zaman? İftira atmak “Müslümana" yakışmaz. Tabi Müslümana.
  • 6 Ay Önce

o gerçek müslümanlar da eko ve partisi tabiii..

iftira öyle mi.müslümanlık da sizin tekelinizde.e zaten ramazan geldi. ekonuz gene eyüpte,hırkayışerifte.onunki din istismarı,bezirganlığı olmaz. dört dörtlük dini bütün samimi müslüman koçum.içişleri harekete geçsin de sokaklara dökülün,türkiyeyi yıkın yakın. susssturamazzzsınııızz, durduramazzzsınııızz..diye kudurun cibilliyetiniz icabı... mağdur edebiyatı ile iki haftada ne hikmetse 13 bin farkı 800 bin farka çıkardınız. e bu sefer de milyonlara ulaşırsınız.başkanınız ne çalıştı ne çalıştı.o kadar yoruldu ki dinlenmek için tatilden başını alamadı.

Mustafa

Kaşarlı hırsız tecrübeli olur
  • 6 Ay Önce

Talib Ağbi

Madem 1 Milyar Euro yolsuzluğu yapan Ekrem tutuklanıp yargılanmıyor? Adalet için yürüşeri o zaman bir oyundu, ve tam tersini yapıp yetimin paralarını kendi ceplerine indirdiler. Bu devirde böyle şeylere Devlet nasıl müsaade ediyor, mantıklı cevab insanın aklına gelmiyor. Ekremin tüm mal varlığı dondurulup yurt dışına çıkış yasağı getirilmelidir.
  • 6 Ay Önce

hangi anlayış hangi suçluyu cezalandıracak.kendilerini?

yargı arkasında canım. yüz yıllık chp hakimiyeti.devletin hücrelerine işlemiş virüs.

Abdullah

devlet birşey yapmıyor.

fena çakıcı

boğazda o kalkanı yemek ucuzmu sanıyorsunuz birde İngilizlerin kakanı yeme hastalığını göz önüne getirince genede o parayı iyi tasarruf ederek harcamış
  • 6 Ay Önce

Mahmut

Ya kardeşim mahkemeler nerede Savcılar nerede neden bu paranın hesabı sormuyor Ekrem de kim neden bu paranın hesabı sormuyor fakir fukaranın Hakkı Yetimin Hakkı Bu nasıl yenir bu para savcılar bunun hakkını sormalı Bunda bırakmamalı bu parayı Nasıl olur böyle bir g çarçur eder nasıl olay Savcılar paranın hesabını sor.
  • 6 Ay Önce

second waltz..

hakimin savcının ekserisi hangi partili kardeş... yüz yıldır..??????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23