• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Dolar 39 lira olacak' demişti! Muhalif ekonomist Atilla Yeşilada dolar tahminini apar topar güncelledi

Geçtiğimiz aylarda dolar kurunun 39 lira olacağını duyuran muhalif ekonomist Atilla Yeşilada bu kez Türk lirasının değer kazanacağını söyledi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sikkkafalılar

Her şey olumlu yazılan tüm yazılar iyi olacak diyor 5 yıldır iyi olan ne var ülke her gün kötüye gidiyorrr heyyy
  • 6 Ay Önce

Mert Kaan

Ne var bunda elestirilecek. Senin döviz açığı gibi yapısal bir sorunun var ve bu sorunun giderilmesi için 2002 yılından beri hiçbir şey yapılmadı, yapılamadı. Böyle bir durumda hassas terazi ile tartar gibi hiç kimse öngörüde bulunamaz. Hele bizim gibi ülkelerde. Bir bakarsınız yarın IMF kapisinda ve yüzde 50 devalüasyon yapmışsınız. Kapya biberin kilosunun 70 lira olduğu yerde ekonomiyi savunmak herhalde size misyon olarak verilmiş . Saygılarımla
  • 6 Ay Önce

Hayat bilgisi

Bu ülkede döviz kurları daha önce serbest kalsaydı ülke böyle pahalı olmayacaktı, Yeni Akit gazetesi gerçekten Allah'a inancınız varsa sadece doğruları yazın Osmanlı devleti bir hanedan Atatürk gibi bir insan çıkmış bu ülkeyi kurtarmış, Atatürk'ü Allah iyiki yaratmış onun sayesinde varız bu ülkede AKP iktidarı bu ülkeyi yönetemiyor bunları manşet olarak yazın lütfen.
  • 6 Ay Önce

Nurettin

Lütfen,,durmadan beddua edip duruyorsunuz.ne geçiyor elinize.ancak milletin kafasına ve kalbine kin ve nefret tohumları ekiyorsunuz en kolay işi yapıyorsunuz.oturduğunuz yerden beddua edip güzel birşey yaptığınızı düşünüyorsunuz.hsyırlı güzel birşeyler yapmak istiyorsanız daha pozitif hareketler var.çok çalışın,bilim ve ilimle öğrenin öğretin ve üretin.topluma ve millete daha faydalı olun..
  • 6 Ay Önce

Selami

Allah Allah tahmin etmesi ne kadar zordu halbuki
  • 6 Ay Önce

Osmanlı Torunları

Yüce Allahhım okyanus Ötesindeki İşgalci Amarkan Teröristlerini Zalimlerini katillerini Soysuzların Soyunu Kurut Kanlarını kurut Ellerini kollarını Ayaklarını Bedenlerini kurut Dokarınıda Başlrına Geçir kafir kefere firevun Teröristler Topluluğu olan AB pisliklerininde Yürolarını Bâşlarına Geçir Hepsini Tez Vakitde ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Filistin Topraklarına İngiliz kâfirleri kefereleri firavunları Şerefsizleri Tarafından zurla Yerleşdirilen yahudi Beyn israil lerini kafirlerini keferelerini firevunlarnı Terörtlerini zalimlerini katillerinin Soysuzların Soyunu Kurut Kanlarını kurut Ellerini kollarını Ayaklarını Bedenlerini kurut Amin ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin
  • 6 Ay Önce

fetösavar

bu ülkeyi biz içeriden siz dışarıdan yıkamadık... yaklaşık ikiyüz senedir bu motto ile gidiyoruz... dikkat edin.
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23