• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ramazan öncesi harekete geçtiler! Etiket terörüne 'dur' denilsin

Ramazan ayı yaklaşırken, et başta olmak üzere temel gıda ürünlerinde etiket terörü yaşanıyor. Vatandaşın sofrasına göz diken aç gözlü karteller, fiyatları fahiş oranda artırarak, ramazan sevincini insanların kursaklarında bırakıyorlar. Her ramazan ayı öncesi aynı senaryonun yaşandığına dikkat çeken gıda uzmanları, akit’e yaptıkları açıklamada, gıda ürünlerini ellerinde tutan kartellerin, fısıltı gazetesi ile sektörü yönlendirerek fiyatları suni olarak artırdıklarını belirtiyorlar.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Dur diyemez devlet, o fiyatlari yükselten icimizdeki millet.o milletin baziları devlette, bazıları hükümetin icinde, bazıları ozel sektörde, bazıları takside, baziları dolmuşta, bazılari konfeksiyonda, bazıları ayakkabicida, baziları sanayide, bazıları özel okullarda, bazıları, carşida bazılari, pazarda, D Ü Z E L M E Z İ S E K Rabbim hiç bir şeyi gizlememişki unutursanız hatırlatırım kendimi diyor. Neydi H.Ş. başlarını defalarca yazdım onlar bitti şimdi sona doğru geldik. Depremle, tekrar depremle, tekrar depremle, 3 hak veriyor seviyorki deprem diyor acıyorki rahman olan Rabbim deprem diyor Daha aklınız başınıza gelmez benim kaidelerime uymaz iseniz SAVAŞLA HATIRLATIRIM diyor. Ya savaşda da imansız gidersek. Vakit varken biz olalım tek vucut olalim müsluman olarak igne batınca tüm vucut sızlasın ama nerde Gazzede katliam bizde fiyat katliamı şükür, yardım, yardımlaşma bitti. Ise borç vermek emanet vermek bitti ise, millet borc icin tefeci ve bankaya gidiyorsa mahallenden sokagindan akrabalarından birisi,, o ülke helak olmaya başlamıştır. Ne der Nur süresi24/31 ; Topluca tövbe edinki bagışlayayım. O zaman tek vucut olur isek kurtuluruz yoksa benlik hepimizi götürürken, banane diyenlerde helak olacak lut A.s kavminde banane diyen müminler gibi.
  • 6 Ay Önce

Mustafa

İktidar yapılan her zamma karşı duyarsız denetim mekanizması yok herkes önüne gelen zam yapıyor vatandaş artık iyice perişan oldu demekki başkanlık sistemi Türkiyeye şu an için yaramadı. Şu anki sistemle Başkanımız herşeye yetişemiyor etrafındaki danışmanlar bakanlar da halka karşı artık duyarsız kalmışlar. Halktan ayrılan Haktanda ayrılır bunu bilsinler dünya ölümsüz değil
  • 6 Ay Önce

AKIN

Markaların fiyatlarına formül zorunluluğu getirilsin. Hangi parametreden oluştuğu birim mamuldeki oranı v.s. O parametrelerin fiyatı değişince fiyat artabilsin.
  • 6 Ay Önce

harun

ee hukumetr ne yapiyor konusmakla olmaz ozel bir birim kurup kartelcilik yapanlarin tum mal varligina el koyup ticaretten men etmeli iki tanesinin kafasi ezilse daha kimse oyle bir ise meyil dahi edemez...eger beceremiyorlarsa ben talibim bu ise
  • 6 Ay Önce

Vatandaş

Tarım hayvancılık bakanlığı ne işe yarıyor acaba
  • 6 Ay Önce

Saat

Herkez suçlu...
  • 6 Ay Önce

Hakkı

Kesinlikle katılıyorum mübarek. Devlet ödemeleri, akaryakıt vb diğer giderler de sabitlenmeli. Bu minvalde de ikinkelam laf edersin umarım:)
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23