• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İP'li Erhan Usta'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İ. Keskin

Haydi Bismillah!
  • 6 Ay Önce

höstünüz.

alay edin edepsizler.peygamberimizden,s.w. churchille kadar pek çok isim 3 çocuk işaret etmiş. biri annenin,biri babanın yerine,biri de nüfus artışı için.bütün dünyada ülkelerin yöneticileri böyle tavsiyede bulunur. aman sizinkilerin göğüsleri sarkmasın.birileri onbirer onbirer ürüyor.bir gün;türklere özgürlük diye bağırdığında görürsün hanyayı konyayı.

Gültekin

SAYIN ERHAN USTA'YA ŞU HADİSİ ŞERİFİ HATIRLATIRIZ"BEN ÜMMETİMİN ÇOKLUĞU İLE ÖVÜNECEĞİM" İFADESİNİ ASIRLAR ÖNCE NÜFUSUN ÖNEMİNE DEĞİNMİŞTİ.
  • 6 Ay Önce

Ahmet

Suriyelilerin gitmesi şartıyla bende Reise destek veriyorum
  • 6 Ay Önce

oku aşağı satırları;

benim 1912 de balkan harbinde selanik bölgesinden muhacir olarak gelen dedelerimize aziz vatan topraklarında daha önce gelmiş ve akıllarınca kendilerini evin esas sahibi sanan lar şöyle ,çifçi,öğretmen vs iken bu duruma düşen müslüman kardeşlerimize yapılan  yeni değilmiş,bir asırdan fazla zaman önce de böyle adi imişiz. ha selanikli deyince yurdum insanımızın o anıtsal tarh ve coğrafya cehaletine binaen yahudi,sabataist vs değiliz. rumeli insanının % 95 i buradaki turcolar kadar türk ve müslümandır. osmanlının rumeli fütuhatı ile paralel olarak, öncelikle bolu,eskişehir,bilecik,bursa,çanakkale,balıkesir,manisa,kütahya havalisinden daha sonra fatih döneminde karaman beyliğinin fethinden sonra o bölgeden güvenilir türk boylarından rumeliye yerleştirilen insanlar... tanım; evladı fatihan.. serez bölgesinin fethi istanbulun fethinden 70 yıl önce 1383 lerde....bigisi kıt,fikri bol yurdum insanının engin cehaletine kapak oluna..

her dediğinizi yaptık ris

reis 3 çocuk dedi biz 5 çocuk yaptık.2024 doğumlu çocuğun bezi maması ilaç vs.gideri aylık 4 bin lira devletimizin verdiği çocuk yardım parası 345 lira. bu devirde çocuk yapılmaz.
  • 6 Ay Önce

biji azadi türki.

zahmet olur yapma.. ayran ekmekle üreyen ve batıya doğru eskilerin deyimi ile kabaran hamur gibi akan kitlelerin seli altında biji azadi türki diye bağırırsın bir gün.reisi dinleyip de mi yaptın 5 taneyi. mersi teşkür iderik.

Fiko

Kürsüden konuşmak kolay, bu ekonomik krizde 3 çocuk! Millet sizler gibi kazanmıyor, yapın sizi tutan mı var?
  • 6 Ay Önce

blue danube

sorma acınızdan ölüyonuz...sokaklar araba denizinden geçilmiyor. milyonla konut,milyonla araba satılıyor bir yılda.hele esnaf acından ölüyor; hepsinin ağzında bir daire daha, bir daire daha.onların girdisi bir artıyor,geçirmasyonu on artıyor. bir de ağlama,ağlama. müşteriden çok ağlama..en küçük devlet memuru ne alıyor,yaptığı iş ne. bir de yaranılabilse.. biliyor musun, öğretmen ,polis ne alıyor artık. eyt yaygarası bitince güncel yaygaramız emekli ajitasyonu...açuuuz,geçünemeyyoz diyen emeklilerin tembelhane kanapelerindeki mal böbürlenmelerine kulak verin; ortanca oğlana şo tayire,böyyük gıza ikü gatlı ev,güççüğüne göydeki yirler... açuz. geçinemeyyoz. 50 sene önceki yerli filimlere bakın. hep aynı laflar. bu zamandaaağ ev almak kolay mııığ.. bu zamandağğ.. evlenmek kolay mıığ. bu zamanda çocuk okutmak kolay mııığ. bu zamanda ev kiralamakk kolaayy mıığğ. hep aynı laflar. ama sokağa bir çıkalım. aman ev efendim her yer bina.her yer bina.. her yer araba. her yer araba....bir zamanlar hava kirliliği,çöp dağları,akmayan sular derken.bu gün birinci dert; trafik trafik trafik araba araba araba.sahi kimin bu arabalar. bu fransızlar,ispanyollar,porekizliler,polonyalılar,macarlar,romenler arabalarıyla yollarımızı kitlemişler galiba...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23