• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mısır'dan flaş Türkiye açıklaması

Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri, ülkesi ile Türkiye arasındaki ilişkilere ilişkin açıklama yaptı.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

MISIR DEVLETİ ANLAŞMALARIYLA SAMİMİYSE AYNEN LİBYA'NIN YAPTIĞIMIZ GİBİ DENİZ SINIR ANLAŞMASINI HAYATA GEÇİRMELERİ GEREKİR Kİ AKDENİZİ YABANCILAR TOP SAHASINA ÇEVİRMESİNLER.
  • 6 Ay Önce

zafer

büyük ihtimalle olacak.

ata

mısır ordusunun maaşları acaba hala amerikadan mı geliyor....
  • 6 Ay Önce

murat3

sen mısır ın yerini bulabilir misin haritada.çok bilmiş yurdum insanı.

Tuğrul

Siyonist p…lerinden sakın korkmayın Şükri Bey o çukur yaratıklar korkaktırlar. Höött !! deyin yeter.
  • 6 Ay Önce

RABİM DAHA İYİ İLİŞKİLER NASİPETSİN AMİN

AMİN
  • 6 Ay Önce

İsa

Mısır yüz milyon, Türkiye seksanbeş milyon, İsrail on milyon, 185 milyon on milyonun korkusundan sadece mesajlarla fılıstıne yardım ediyorlar, maşallah mısır ve türkiyenın islam durumu,
  • 6 Ay Önce

oku isa oku. ata ot at . ali ip atla.ömer mısır sever.

klavye mücahidi; o 10 milyonluk israil in özgül ağırlığı dünyanın diğer kalanından ağır.abd,kanada,ingiltere almanya fransa avustralya y. zelanda vs vs vs yahudinin sermaye,medya,kültür,siyaset kıskacında. türkiye + mısır toplamını 10 milyonluk israil ile değil, dünyanın 2/3 siyasi askeri mali gücü ile kıyasla. sadece fransa gavuru bütün islam aleminin askeri mali teknik zenginliğine bedel.orta boy bir ispanyol bankasının özvarlığı senin bütün bankalarının toplamına bedel... senin ülkende halkın %48 i suriyenin,ırakın kuzeyinde ne işimiz var. doğu akdenizde ne işimiz var.libya ile neden mücavir alan anlaşması yapıp doğu akdenizin yunana terkini önlüyorsunuz sorusunu sordu 9 ay önce.sen dua et. yardım kuruluşları ile yardım gönder, yahudi malını boykot et, fazla ihsanını istemeyiz. ya da al tüfeğini git savaş.. nasıl kıçının altındaki minder rahat mı..

Yavuz selim

Çevirin kazı yanmasın
  • 6 Ay Önce

sultan bayezid han veli...

tarih cahili;yavuzun adı çarpsın sizi. 1912/13 te osmanlı balkan harbinde bulgar ile savaşta idi...1914/18 de 1. dünya savaşında ise müttefik. ben ne dedim.. dediklerimi miyav diye anlamışsındır kesun... dış politikada ebedi dostluklar ve düşmanlıklar yoktur. menfaatler vardır.o günün konjonktürü vardır.demirel in meşhur sözü ; dün dündür,bugün bugündür..bilgisi kıt,fikri çok insanımız ne büyük felaket.aklınca çelişki yakaladın.. sen çelişkiyi sabah dediğinin 180 derece aksini akşama söyleyenlerde ara. hani büyük bir afyon yutmuşlukla ardından inatla,biat ile gittiklerinde ara...öptüm caniim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23