• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kan emicilere operasyon

Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tefecilere yönelik yapılan operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hakikat ve Gercek,

En büyük vadeli satış, spot satıs adi altında en büyük yapılan iller hangileri hatta daire satanlar bile niye görmemezlikten gelip, hedef şaşırtma illeri neden gösteriliyorki, Sarraflar odası bile taksitle altın satma istemesi sebebi ne idi ? Para babaları fetöden atılan tekrar geri donmeye hazırlanan hakim savci avukat ekipler, yeni yetme iş insanı sifatli 30 --40 yaş arası kişiler 5 yılda nasıl birden zengin olup, birden nasıl iş hayatinda enflasyon adi altında battı oyunları ile kaybolup yeniden birileri piyasaya cıkıyor bunu tesbit etmek cokmu.zor. kimlik nosu kullanilan kuran okunan bu ülkedeki.
  • 7 Ay Önce

Abdullah Biri.

Adliyelerdeki senetlere haciz kararına maliyeye hesab sordurtmayan hükumetin icindeki tefeci koruyucu masonları bulamayan aciz bir adalet sistemi yaptiran bu masonlar hala sahnede. 4 tane araci alınıp, asil babalar bunları finanse eden para babalari kimler neye alinmıyor bunların adliyede aldirdukları haciz dosyalarında paralarin resmileştirilmesi ne kolay ADALET BAKANLIGI aracilıgı icra müdürlukleriyle hakimlerin haciz kararı olmadan hakimleri kim devre dışı bırakan kanun cıkartanlar, asil masonlar bunlar. Mason olmayan iş insani esnafı hileli kanun boşluklari ile, yıpratip sicilini haciz karari ile bozdurup, şerefini koruma ya calışan esnafin tefeci eline düşürüp şerefsiz gösterilen insanlar işte bu masonlarin ekipleri, tarafından bu hale getirildiler. Asıl bu tefeciler gibi görünen arkasindaki ekibi babalara da gitmek gerek oldugunu herkes biliyor. Sicil affı cıkarın ki cogu insanları tefeciden kurtarin, icra kararı alinmış hacizli cek senetleri ne verdi ve bu haciz kararı aldıran avukatların defter vebelge banka hesabları kredi kartlarını. Kat yat araba, nasıl kazandiklarini inceler iseniz cabuk bulursunuz. Tabiki ilk karşı cikacak olan net ve belli avukat kökenki eski ve yeni Adalet bakanları olacaktır.
  • 7 Ay Önce

oflu baba

SERBEST BIRAKACAGIN INSANLARIN KANINI EMEN BIR VERIP ON ALAN O.COCUKLARINI NE DIYE YAKALIYORSUN PARAYI BALYAYLA GOTUREN HAKIME PARA KAZANDIRMAK ICIN,MI VLAHI YAZIK BILLAHI YAZIK.
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23