• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tramvayı dün can almıştı! Ekrem’in İETT’si bugün terör estirdi

Tecrübeli ve liyakatli kadroları tasfiye ederek buralara yandaşlarını atayan CHP’li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB hizmet etmesi gereken İstanbullulara hayatı zindan etti. Dün Fatih'te can alan İBB'nin beceriksizliği bugün Rami'de vatandaşlara dehşeti yaşattı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Arda

Akp varken otobus yoktu.Allah razı olsun Imamoglundan.Her mahalleye otobüs seferleri koydu
  • 7 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

her şey çok güzel oluyor,oylar ekoya sonra tatil balık rakı....
  • 7 Ay Önce

Mustafa kadı

İstanbul ve Ankara belediye başkanları cuhurbaşkanlıgı seçimlerinde gece yarısı trollerin uydurduğu sonuçlarlala milletin huzuruna çıkıp öyle bir yalan söyledilerki herkrez o yalanı niliyor. ( bunlarda incir cekirdrğini dolduracak kar akıl varmı bilmiyorum. O gün 3 kanalı açıp kapatıp sonuçları gören bir kişi seçimi kimin kazanıp kimin kaybettiğıni görebilir ve anlayabilir bu süzmeler anlayamamışlar aslında biliyorlardı ama maniplasyon için yalan söyledilet. Şimdi çikmışlar yine her rezilliği yapıyorlar utanmadan. Birileti buyalanları görüp daha hala akilsızların oeşidrn gidiyor. Sanırım onlardada akıl kıtlıği var. İnsan hiç kefine ben ne yapıyorum diue sormazmı bu kadar mankurt olunurmu) Dağdakilrt emir veriyor bunlar hep beraber milleti kandırmak için uğraďıyor. İzanı, irfanı, vicdanı yitirmiş zavallılar..
  • 7 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

MERAK ETTİM EKONUN BASTIRDIĞI KİTAPÇIĞI ALDIM.NE KİTAPÇIĞI DERSENİZ YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLATAN 82 SAYFALIK METROLARDA,METROBÜSLERDE BOY BOY UZAYAN DERGİYİ BAŞ KAPAĞINDA İSTANBUL BÜLTENİ YAZIP ALTINDADA İSTANBUL BAŞARDI YAZISI OLAN,ARKA SAYFASINDA İSRAFI BİTİRDİK HİZMETİ GETİRDİK 65,1 KM'E YENİ METRO HATTI AÇTIK İSTANBUL BAŞARDI YAZISI OLUP ALTINDA 17 YAŞLARINDA AZRA AYGÜL İSMİNDE GENÇ BİR KIZ RESMİ OLUP M7 YILDIZ-MAHMUTBEY METRO HATTI YOLCUSU YAZMIŞLAR VE EKREM İMAMOĞLU YAZAN SON SAYFASI İLE BİRLİKTE TOPLAM 82 SAYFA BULUNMAKTA OLUP ;ÜŞENMEDEN TÜM DERGİYİ DÜN AKŞAM TEK TEK OKUDUM,İNCELEDİM VE SONUÇ.10 ÜZERİNDEN SIFIR.GÖZLE GÖRÜLEN ELLE TUTULAN BİR ŞEY GÖREMEDİM.DİKKATİME ÇEKEN BİR ŞEY VAR ODA BİR SAYFADA BİR YAZI VE RESİM YETMEMİŞ GİBİ SAYFA DOLSUN DİYE 2-3 KERE TEKRARLAMA YAPILMIŞ.AMA MUSULUĞU AÇMAYI UNUTMUŞLAR.KISACA 5 SENE KOCA BİR SIFIR.EĞER BU MİLLET TEKRAR BAŞA GETİRİRLERSE 1 HAFTA İÇİNDE YAPACAĞI ŞEY DOĞRU TATİLE GİTMEK OLACAKTIR.ONDAN SONRA ONDAN HİZMET BEKLE.
  • 7 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

ekDem paraları delegelere ve reklamcılara dağıtsın. en büyük projesi de sinsice demin oyunu alıp milliyetçileri kandırmak.
  • 7 Ay Önce

şakamısınız siz

otobüsleri ekrem mi kullanıyomus.
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23