• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yandaşlar birbirine girdi! 28 Şubat kafalı Beşiktaş belediye başkan adayına tokat gibi cevap

Oda TV yazarı Ayşe Baykal, Beşiktaş belediye başkan adayı Nasuh Mahruki’ye köşesinde yer vererek “Beyler, lütfen artık kurtulun bu prangalarınızdan” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hsap

oğlum sen ve senin gibiler vede laikler emperyalizmin ürünleridir bizler müslümanlar bu ülkede 1000 yıldır varız sizin gibi vatan hainleri islam düşmanları en fazle 150 yıl
  • 7 Ay Önce

Millet

Aayy kim bu kılıksız yahu bide bu çıktı Bi bitmedi be valla.
  • 7 Ay Önce

büyükşehirler çalışıyor.

başka analar da çalışıyor.

HİZİPSAVAR

peki adam olana sormazlarmı sen kimsinde sorunu var biz siizn dinsiz kitapsız halinize karışıyormuyuz. parti zihniyetinizdenbelli kim kimi nerde nasıl fikiyor belli. :)
  • 7 Ay Önce

biraz düşünelim:

onlar bize karışır,biz onlara gık diyemeyiz. hem onlarda çene üstünlüğü bizden fazla. hem de tank,top,maarif kafası, jüristokrasi,bürokrasi,medya,sermaye,iç ve dış düşman, yerli ve milli olmayan her kişi ve güç odağı onlardan yana.bir asır önce bağımsız gibi olduk ama bizi kendi kendimize bırakmazlar. ya davulcuya ya zurnacıya kaçarız diye..

adem yaman

bu keferenin derdi insan hakkı medeniyet gelişmişlik değil atatürk maskesini kendine siper ederek müslamanlara küfretmek inşallah islamla müşerref olur öğrenir tövbe eder doğruyu bulur yok inat ederse dedeleri ad kavmi semud kavmi gibi ALLAH'IN GAZABINI TADINCA ANLAR
  • 7 Ay Önce

Emekli

Boyke o c gundem yapip reklamini yaptirmayin bunlar karisini oba buna peskes ceken arkasindanda c9k guzel yaptin diyen asalak beyins8z sahsiyettir
  • 7 Ay Önce

onlar seni tanıyor,sen de onları tanıyacaksın dostum.

gündem yapmayalım da adamların bize bakışlarından,bize beslediklerinden,tasvvurlarından haberdar bile olmayalım,soğan patatesle ömür tüketip,dünyadan bihaber olalım. bu mudur.??

Nur

Chp yi islam düşmanları sarmış zaten islamı türk milletini osmanlıyı sevmedikleride aşikar bizde onları sevmiyoruz iktidar yapmıyoruz yapmayacaz Allahın izniyle bazı belediye görevleriyle idare edecekler onu da yapamıyorlar ya!! ülke yönetmek osmanlı torunlarının işidir tepenizde hep biz olacaz yani tc asıl sahipleri osmanlı torunları müslüman türkler !!!
  • 7 Ay Önce

resat

bunlar kimin kayığına binerse onun türküsünü çalan tatlı su kurnazları ,,yüz seneden beri aynı şeyleri yapıp ,aynı şeyleri söylüyorlar ,,
  • 7 Ay Önce

cumhur

ama bu millete,islama ve türklüğe husumetleri zerre azalmadı.

Salih

H.inlerin üssü CHP
  • 7 Ay Önce

Et fiyatları neden arttı? Söyleyim

Ramazan geliyor Ramazan...bu milleti hor ve hakir görenler Ramazan ayını fırsata çevirir...
  • 7 Ay Önce

özer

evet. bu mermlekette ağladıklarına bakmayın,esnaf terörü var. adamın elinde kağıt,kalem,etiket,etiket makinası.. bu gün 40, yarın 50, bu gün 150, yarın 175 .kurabiyeden saç traşına,domatesten,musluk tamirine...hem geçiriyorlar hem kıs kıs gülüyorlar(nasıl olsa düşünce tembeli,yaftalama ustası millet onları aklına bile getirmeden başka yerlere küfrediyor),hem cep dolduruyorlar.müşterinin yanında müşteriden çok ağlıyorlar.onların maliyeti de artıyormuş,artmadan önce onlar fazlası ile bindirimi yapıyor,onlara ne dokunuyor ki. ama ağlamak adettendir netekim erkekim türkiyemde.esnafın çoğu daire filolarını çoğaltma, arabaları yenileme derdinde. ağlayan esnafın dükkanından çıkıp 10 metre uzaktan bir bakın.

Gündi

Sokakta biz ibneyiz diye bağıran şu emperyalist köpekleri İsrail’e gönderin bunların hepsi göçmen
  • 7 Ay Önce

öğren de gel. neyin ne olduğunu.bilgisi kıt fikri çok.

kardeş bunlar chp lilik nedeni ile senin dinin ile kavgalı, batılı seküler materyalist pozitivist kafa.yalnız sana bir kaç söz; göçmen lafı ile hakaret ne demek.bozkır kavruğu kafasını bırakın.

Şu son cümleniz var ya son cümleniz...o daha bir okkalı olmuş

Hayy ağzına sağlık Ayşe hanım...ne güzelll bir cevap öyle öyle... yüreğimin yağları eridi
  • 7 Ay Önce

Ölçü Namaz Olamaz

Lawrance ne diyordu; kendimi rolüme o kadar kaptırmıştım ki, gece herkes uykudayken ve yalnızken bile kalkıp namaz kılıyordum. İbadette ve kabahatte gizlilik esastır.
  • 7 Ay Önce

nazmi

son cümleyi kim uydurmuş, katmış o değerli fikir deryanıza.ibadette teşvik var. kabahatte de günümüz azgın toplumunda aleniyet meziyet oldu artık.lafını bilmemek,tavrını bilmemek medeni cesaret,dobra dobra, sosyalleşme vs olmuş.

ata

türbandan kastettiği başörtüsü... yoksa eskiden emekli paşaların hanımlarının ileri yaşlarda taktıkları komik başlık değil... türbanı erkek sihler takar... ingilizler de erkek türklerin sarığına turban demişlerdir... türban erkek kıyafetidir... neyse, nasuh ile uslanmayanın hakkı böyle adamları belediye başkanı yapıp temel atmama törenlerine maruz kalmaktır....
  • 7 Ay Önce

burak

bin yıllık başöerüsüne 28 şubat gavrizmi türban lakabı takmıştı. zannedersem hacettepe rektörü ilk yök başkanı kerküklü çocuk doktoru prof. takmıştı.adını hatırlamadım şimdi. int. bakınız.

Bağımsız aday bu millete bağlı olmayı sevmiyor

Nasuh Bey katıldığı bir televizyon programında "Türban, bir siyasal İslam ve emperyalizm sembolüdür, başörtüsüyle kimsenin sorunu yok ama türbanla var." ifadelerini kullandı.
  • 7 Ay Önce

burak

başörtüsüne türban dedi o kafa 28 şubatta. tıpkı dindarları dindar dinci kökten dinci diye kendi ağaç kafalarına göre tasnifleri gibi. dindar da bir çeşittir,başörtüsü de. hani onun tarifine de ölçüsüne de el almıştı 28 şubat postalizmi.

Kendini yönetebilecek insanları tanımak istiyorsanız en belirgin özellikleri namaz kılmaları dır...

Bu adam Beşiktaş'ı değil kendini bile yönetemez... namazını eda edebilen insan zamana hâkimdir...mekâna hâkimdir...disiplini en üst seviyededir...kafasında zehirli otların yetişmesine izin vermez...daha sayılacak çok özellikleri vardır fakat bugünlük bununla yetiniyoruz...
  • 7 Ay Önce

Can

Bunda kabahat yok bunu adam yerine koyup şişiren çapsızlarda
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23