• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

OPTİMAR son anket sonucunu açıkladı! Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Yerel seçimlere geri sayım sürerken son anket çalışmaları ne söylüyor? İstanbul'un sorunlarını çözecek aday kim? AK Parti yerel seçimlere nasıl giriyor? İstanbul'daki son anket sonuçlarında Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde? Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir yapılan son anket sonucunu AKŞAM TV'den Eda Cabul Işık'a verdiği röportajında açıkladı.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim

Akp ilk kez küskün ve kızgın emeklilerle sandığa gidecek her emeklinin umudu hak ettiğine inanan kendisine söz verilen seyyanen zammın hayal olması ve bayram ikramiyesinin de sadaka çıkması seçimde akpartiye pahalıya patlayacak seçmen aynı seçmen değil artık ekmek aslanın ağzında ve ayrıca İmamoğlu Karadeniz li olması nedeni ile şanslı
  • 7 Ay Önce

vatandas

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir an önce emeklinin seyyanen zamini versin. Emekli kan ağlıyor .Danışıklı dövüş yapmasın . Bu ülkede kriz felan yok olsaydı gerçekten ilk başta tasarufa kendinden başlaması gerekirdi. uzun lafın kısası Emekli burnundan soluyor inadına götürür ekreme oyları verir akp de avucunu yalar. Sonradan ah tüf etmek birşeyi değiştirmez birde bu fırsatı muhalefet kaçırmaz hükümeti düşürürler Benden uyarması. Ankara CHP gitti bile İzmir desen zaten CHP demek bir İstanbul kaldi onun da altında kaygan sabun var. her köşeye evrilir. Benden söylemesi. Erdoğan..... sana söylüyorum Emeklinin hakkını ver bu azaptan kurtul. Millette senin hesabını görecek haberin olsun. 
  • 7 Ay Önce

Abdulvahid

ALLAH’ın izniyle MURAT KURUM
  • 7 Ay Önce

Oguz

İstanbul’un gelmiş geçmiş en başarıl belediye başkanı Ekrem beydir son bir sene maaşınıda depremzedelere bağışlamış ve belediyede haramı ortadan kaldırmış halkın içinde sevgiyle dolaşan Eko başkan kesinlikle kazanacaktır.
  • 7 Ay Önce

Yersen

Diyorsun...

Vatandaş

Eskişehiri de merkezde porsuk etrafı çarşı pazar heryeri fareler basmış. Yılların birikmiş işleri var her şehirde ak partiye Allah kolaylık versin inşallah.
  • 7 Ay Önce

Millet

Özgür özel hatayda 10 günde bir anket yaptırdığını söylüyor bune bolluk arkadaş kimin parasıyla milletin parasını çarçur etmeye kimsenin hakkı yok hangi partiden olursa olsun.
  • 7 Ay Önce

Ahmet Tunç

 elbette Murat Kurum
  • 7 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

SAYIN EKO 4,5 SENE İSTANBULDA DEĞİLDİKİ,GENEL SEÇİMLER DOLAYISIYLA GENEL BAŞKANLARININ KUYRUĞUNA TAKILDI ARAMIZDA KALSIN KAZANIYORUZ DİYEN DEĞİLMİYDİ.EKODA NE ARARSAN VAR.BÜTÜN PKK LILARI DOLDURDU SAĞOLSUN,ARABA BAKIMLARINI LOKANTACIYA VERDİ.BU ARAÇLAR MİLLİ SERVETTİR.BU ARAÇLARA SAHİP ÇIKAMAYAN DEVLETİNİN IRZINI NAMUSUNA NASIL SAHİP ÇIKABİLECEK ÖYLE DEĞİLMİ.GÖZ GÖRE GÖRE ARAÇLARI 21 YILLIK GARANTİ DİYEREK METROBÜS YOLLARINI ASFALTLIDAN BETORNAMEYE DÖNDERDİ SONRA HAŞIR HUŞURLU YOLDA GİDEN ARAÇLAR DÖKÜLMÜYORMU TEL TEL.AKLI BEYNİ OLAN EKOYA VERMEZ.ENGELLENİYORDUM DİYEN BODRUMLARDA YUNANİSTANLARDA TATİL YAPARMI.ORTADA PROJE YOK HÜKÜMETTEN ÖDENEKLERİ ALDI.ÖDENEKLER BİTMEDİ MİLYON EUROLAR BORÇ ALIP İSTANBULLULARIN MÜSAİT YERLERİNE YAPIŞTIRDI.ŞİMDİ EKO KAYBETTİĞİNDE KİM BİLİR HANGİ PİSLİK YOLSUZLUKLARI ORTAYA ÇIKACAK.ŞİMDİ SAYIN EKO İYİ PARTİYE MERAL ABLAYA ÇAK YAPIYORDU TİYATROYLA,KILIÇDAROĞLUNA BABAOĞUL GİBİYDİLER.NE OLDU SONRA KILIÇDAROĞLUNA DEĞİŞİM GEREKLİ DİYEREK GENEL BAŞKANLIĞINDAN ETTİ.ŞİMDİDE SAYIN ÖZGÜL ÖZELE GÖZÜNÜ DİKTİ.SEÇİMDEN SONRA EĞER ÖZGÜL ÖZELİ ALT ETMEZSE SİZ GÖRÜN PARTİ KURMAZSSA.PARTİ KURUP MECLİSE GİRECEK SATIN ALDIĞI 20 VEKİLLE.PEKİ BU PARTİ KURMALAR VEKİLLERİ SATIN ALMALAR KILIÇDAROĞLUNU DEVİRMEK İÇİN GENEL KURUL TOPLANTISINDA KURUL DELEGELERE DAĞITILAN IPON CEP TELEFON PARALARIN 16 MİLYON İSTANBULUN PARASI KEFEN OLSUN HERBİRİNE.İMTİHAN BU İŞTE.ALLAH HERKESİ İMTİHAN EDER.TÜYÜ BİTMEMİŞ BİRİNİN HAKKINI YERSEN BURNUNDAN FİTİL FİTİL ÇIKACAKTIR.KISACA BU EKO MEMLEKETİN BAŞINA GELMİŞ CHP NİN BAŞINA GELMİŞ,İSTANBULUN BAŞINA GELMİŞ 11 ŞİDDETLİ DEPREM GİBİ FELAKETTİR.VESSELAM
  • 7 Ay Önce

AKİF

istanbulda 2 milyon 600 bin emekli var ...BUNLARIN GENELİ ERDOĞANA OY VEREN KESİM..TÜRKİYE GENELİNDEDE ÖYLE...ACABA REİS BU TABANINI KORUYABİLDİMİ..MEMUR-EMEKLİ AYRIMI İLE SEYYANEN ZAMLA TARIMAR ETTİ BU KESİMİ..BU ÖFKE OYLARI BAHSETTİĞİN ARAMIZDA KALSINA KAYAR İSE TEPKİ OLARAK VEBALİ KİME AİT..TABANINI EZEN BİR İKTİDAR GÖRDÜNMÜ SEN HİÇ...BÖYLE BİR AHDI VEFA GÖRDÜNMÜ SEN..2,6 MİLYON EMEKLİ AİLESİYLE EN AZ 10 MİLYON...

orkun

bu anketlere inanmıyoruz sayın akit gazetesi 31 martta anketciler ters köşe olabilirler 2019 seçimlerinde ters köşe yapmıştı seçmen 1.1 puan az bir fark değildir
  • 7 Ay Önce

AKİF

İSTANULUN SONUCUNU İNİM İNİM İNLEYEN EMEKLİ BELİRLEYECEK...ERDOĞAN ACİLEN BU KESİMİN YARASINI SARACAK SEYYANEN ZAMLA. BAŞKA YOLU YOK..
  • 7 Ay Önce

Seçim Garanti

Kaygı duymadan herkes gönlündeki adaya oy versin.
  • 7 Ay Önce

Ali

Başladın akit yine anketlere
  • 7 Ay Önce

Cin ali

Ali cik bir sağa dönüyorsun bir sola fırıldak gibi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23