• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan Danıştay ve AYM'nin kararına sert tepki: Hazmedemiyorum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek yargıya ilişkin açıklamasında "Sessiz kalmamız mümkün değil, hazmedemiyorum!" ifadelerini kullandı.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

DEVLETİMİZİN OMURGASI VE BEL KEMİĞİ OLAN KURUMLAR, YARGI, EMNİYET, JANDARMA VE BİLİR KİŞİ KURUMLARI ÇOK TEMİZ, ŞAİBESİZ ELEMANLARLA DAHA ADİL OLACAĞINA İNANIYORUZ, ELBETTE BAZI KURUMLARIN BİRLİĞİMİZİ VE DEVLETİN ÇIKARLARINA ZARAR VEREN KARARLARI ELEŞTİRİLMELİDİR HATTA ENGELLENMELİDİR.
  • 4 Ay Önce

Okur

Sen bile hazmedemiyorsan millet napsın chp biyandan fetö sü biyandan ülkenin ayarlarıyla oynamaya dizayn etmeye çalışmaya devam ediyorlar.
  • 7 Ay Önce

Kamil

AYM ve Danıştay taraf tutuyot.Eğer taraf tutmasa kafamıza bombaları yağdırdılar.Resmen ülkemizi ABD,nin uşağı yapacaktılar.Bu durumu unutan mahkemlerin adaletten ayrılıp resmen taraf tutuyorlar.Devletin içinden temizliyeceğine.Ayrılmışları yeniden devletin çıkmaza sürüklemek için çabalıyorlar.Bu hakimler ve savcılar iş başına gelirseler intikam alacaklarını söyliyor.Laf olsun diye söylemiyorum.
  • 7 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Tamamen katılıyorum dostum ama bu ülkede hak aramak ve adalet olmadığı için maalesef yapabileceğin bir şey yok
  • 7 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

terröristi cezalandıramazsın, lgbti sitesini kapatamazsın diyen aym yargıtaydan da anayasadan da devletten de milleten de üstün değildir. askeriyeyi arkasına alanlar şimdi de aym yi arkasına alıp bu milletin değerlerine düşmanlık detme peşinde.
  • 7 Ay Önce

Gültekin

YARGI KARARLARI NE SİSLİ, NE PUSLU, NE DE DUMANLI HAVAYI KALDIRABİLİR, YARGI KARARLARI HATTİNDEN FAZLA BERRAK OLMALIDIR.
  • 7 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

milletvekili dahi olsa bir kimsenin adam öldürme ve devleti bölme hakkı yoktur. anayasa bunu diyor. bir kimsenin adam öldürüp öldürmediğini, devleti bölmeye teşebbüs edip etmediğinin kararını da adli yargı verir son mercii de yargıtaydır. anayasa mahkemesinin anayasanın hükümlerini değiştirme ya da yargıtaya emir ve talimat verme hakkı ve yetkisi yoktur. anayasa mahkemesinin keyfine göre hareket etme özgürlüğü yoktur.
  • 7 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

anayasa mahkemesine göre devleti yıkmaya teşebbüs etmek her vatandaşın hakkı mı? yoksa sadece milletvekillerinin hakkı mı? yoksa sadece chp li tipli komünistlerin hakkı mı?
  • 7 Ay Önce

muşlu ve şeriatçı

hazmedememek hakkıdır. geziciler yakıp yıktığında demokrasimize, tarihimize, dinimize, devletimize saldırdıklarında onları püskürten kendisidir. aym, danıştay değil.
  • 7 Ay Önce

KÖKSAL

Milletin ve Devletin değerleriyle ters düşen kurum ve derneklerin acilen kapatılması Milli Güvenlik sorunudur. Teröristlerin koruyucusu olan kimler varsa yargılanmalı ve cezalandırılmadır İDAM CEZASI GERİ GELMELİDİR...
  • 7 Ay Önce

Emekli

Polisler icinde bir suru fetocu var askeriye 8cinde fet9cu dolu danustayda bunubyaparsa artik milletinde guveni kalmadi
  • 7 Ay Önce

DAHİ

ZATEN SIKINTI BURADA BU ÜYELERİ SEN ATADIN. ATADIĞIN ADAMLARINDA KAZIK YEMEK KADAR AĞIR BİR ŞEY OLAMAZ. DEVLET KADEMELERİ BU TÜR YANLIŞ ATAMALRLA DOLU. DEVLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRİP SENİ VE ÜLKEYİ YIPRATIP İTİBARSIZLAŞTIRIYORLAR. ONUN İÇİNDE İŞLER HEP TERSİNE GİDİYOR VE İKİ YAKAMIZ BİR ARAYA GELMİYOR.
  • 7 Ay Önce

şüayıp

Acıyan acınacak duruma düşer
  • 7 Ay Önce

Bekir

Ister hazmet ister hazmetme, AYM kararlarina sen de uyacaksin.
  • 7 Ay Önce

Bekire cevaben

Bekir denen trol; bahsettiğin kişi hepsinin amiri istese görevden alabilir ama yapmıyor millete ve yargıya saygısından dolayı sen sen ol ülkenin seçilmiş cumhur başkanını küçük görme haddini bil olurmu..!

muşlu ve şeriatçı

anayasa mahkemesi anayasaya uyacak. siz de ondan medet ummayacaksınız.

hasel

AYM nin yanlış karar verdiğini çok net söyleyebiliriz.Yapılan mücadeleleri baltalıyor.Fetocuların,işine dönüşü devletimize adeta bilinçli vurulan baltaya benzetilebilir.Sayın Cumhurbaşkanımız haklı olarak açıklama yapmak zorunda kalıyor.
  • 7 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Yargının içinde hala fetö cü ler varken bunların da atanmasıyla zaten olmayan adaleti artık beklemeyelim,hani yargı hükümetin uşağı idi hep söyledim bu rejimsel bir sorun kim gelirse gelsin değişmez zira bu sistemi biz kurmadık kuran zihniyet böyle olmasını istedi maalesef bir türlü de değiştiremiyoruz.
  • 7 Ay Önce

Mehmet

Adalet mülkün temelidir.Savci hakim karar veremiyorsa kaldıralım.Nasil olsa biz her isten anlıyoruz.Ne istedilerse verdik deyip tövbe edenler neden karşı tarafta susuzluğa inanmiyor
  • 7 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Zaten bu ülkede adaletten bahsetmek abesle iştigaldir zaten olmayan bir hizmeti son kararla bitiriyorlar olay başka değilki aynen bu,şimdiye kadar ABD beslemeleri darbelerle işi götürüyordu şimdi fetö iblisi ile yapıyorlar hala anlamadınızmı bu fetö kim ki 160 ülkede örgütlenmiş hatta devletin elçilik bile açamadığı ülkelere kadar örgütlenmiş tam bir istihbarat ağı kurmuş görmüyormusunuz.

Acar

Anayasa mahkemesinden ŞİKAYETÇİYİM . Anayasa Mahkemesi'ne hakkımı helal etmiyorum.... 1988 de işbaşı yaptığımda , Sgk bana 5000 gün prim öde, 25 yıl sonra 2013 yılında emekli ol dedi .. 2013 yılına kadar , 25 yılda 8900 gün prim ödedim .fakat sgk sözünde durmadı .. Anayasa mahkemesi , "" vaad edilmiş hak verilmez kazanılmış hak olması gerekir "" cümlesini uydurdu ... SGK bu cümleyi geriye dönük uyguladı ..Kural değiştirdi .. Kanun geriye dönük uygulanamaz ... 2019 yılında emekli olabildim ... Sgkdan ve Anayasa mahkemesinden şikayetçiyim. Sgk Beni 6 yıl geç emekli etti ve 72 ay maaş bağlamadı. 1.900.000 tl civarında zararım var. Ödenmesini istiyorum. __2023 yılında çıkarılan EYT kanunu , 5000 gün ve 25 yılını dolduranları emekli etti ,,,, Bu Kanuna Anayasa mahkemesi neden itiraz etmedi ? Anayasa Mahkemesi verdiği karara ters düştü. Anayasa Mahkemesi kapatılsın. ... Aldığı kararlar, yeniden kontrol edilsin .
  • 7 Ay Önce

....

Anayasaya kızacağını emeklilik şartlarını değiştirenler neden bir çift laf edemiyorsun

şüayıp

Sisiyle görüşmeye başlandığı tarihten itibaren ihvanı müslüminin idamları durdu
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23