• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vicdanları yaralayan karar! Dayakçı ve namaz kılan teğmenlere aynı muamele

uzla Piyade Okulu'nda teğmenlerin yakasına Atatürk rozeti takmama iddiasıyla başlayan ve 2 subayın darp edilmesiyle sonuçlanan olayla ilgili tartışmalara neden olacak bir karar çıktı.

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emekli Subay

Orduda cemaat ve tarikatlara yer olmadigini iyilikle anladiniz umarim!
  • 7 Ay Önce

Nefer

Bizim koye gassal lazimmis, atilan 3 hamasci ozelden yazabilir.Diger 4 Vatansever Tegmenimizin Koc Grubunda ust duzey isleri hazir zaten.
  • 7 Ay Önce

Gültekin

BU GÜZİDE OKULLARIMIZDA NELER OLUYOR?, MÜSLÜMAN TÜRK HALKINA YAKIŞMAYAN HABERLER HALKI ÇOK ÜZÜYOR.
  • 7 Ay Önce

darbelere hayır.

o darbeci kafanın tarihi 27 mayıs 1960 a kadar gidiyor.fokur fokur kaynayan ne azılı darbeci kafalar var hala,bitemedi ilkel ortadoğu kafası.bu ülke darbelerden,darbeci kafadan ve hepsinin bir no lu destekçisi chp den çok çekti.üstelik de ağızlarından demokrasi ve halk idaresi lafları hiç eksilmez,utanmadan.

Neron11

Sorarsan ak parti iktidar ama her zaman olduğu gibi cezalandırılan yine muhafazakar olan, yani milli savunma bakanlığına bağlı bir okulda bunun yaşanması ve namaz kılana aşağılık işler yapanlara dokunulamaması iktidar adına utanç kaynağıdır
  • 7 Ay Önce

chp yüz yıldır iktidarda.beyinsiz..heberin vordir.???

beyinsiz neron; şunu öğrenememişsin hala;iktidarda da olsa muhalefette de olsa chp daima iktidardır.nasıl mı; o mercimek beynin için açıklama.....bu ülkenin doktorunun,mühendisinin,öğretmeninin,subayının,iktisatçısının,subayının,avukatının,halkiminin,savcısının,polisinin,memurunun,pilotunun,hemşiresinin vs vs vs nin %90 ı CHPLİDİR DE ONDAN. oradan senin osuruk atmanla hiç bir şey olmuyor.o chp nin en dsıradan bir mensubunun seçmeninin o muazzam özgüveni boşa mı sanıyorsun.sen bir chp li ile münakaşa ettin mi.zerre altedebildin mi. burada ak partiyi eleştirmek kolay.. daha önce de anap, dyp,refah,adalet partisi,demokrat parti dönemleri hep böyle idi.biraz saksıyı çalıştır da ondan sonra öt.

İsmail

Yahu bir insan Atatürk rozeti takmak zorundaymı kim bunu demokratinin kılıcı gibi başında sallanıyor bu böyleyse bu zorlayan kişiler den devlete millete faydası olmaz her an bogunculuk yapar disiplini bozarlar bunlar derhal uzaklaştırılmaları şart.
  • 7 Ay Önce

erol

abd de washington rozeti mecburiyeti var mı.bu yüzden dayak yenir mi,ordudan atılır mı.bu memlekette o darbeci kafa 27 mayısta (diğer bütün darbelerde de olduğu gibi) atatürk ilkelereinden sapma diye iktidarı suçladı,hem de kimleri, atatürk ün son başbakanı bayar ı, istriklal savaşı gazileri menderes,koraltan,erdelhun ve nicelerini,kore savaşı kahramanı tahsin yazıcıları,kimleri kimleri...yüz yıldır chp nin ordudaki azılı cuntaları ve sivil hayattaki kadroları yaşantımızın her safhasını atatürk istismarı ile millete zindan ediyor.hem de büyük bir sahtekarlık ve çirkin istismarla.

yusuf can

geçm,ş, Mustafa Kemaldn dah öncelere dayanan silahlı kuvetlere rozet ne demek bu ülkeyi tek omu kurtardı yeter artık
  • 7 Ay Önce

Yavuz Selim

Bu orduyla mi reis efendi dünya ya meydan okuyor, külhanbeylik yapıyor. Ordu nun tepesi hala sadece adı Türk olanlarla dolu..
  • 7 Ay Önce

murat

sen daha iyisini teşkil et madem klavye mücahidi.sen ne ayaksın. daha iyisini bul öyle ise,ya da çeneni kapa 100 yıllık acı gerçeği,chp hakimiyetini kabul et.

resat

bu olaydada karar verici adeleti dağıtmakla görevli olanlar ,eskiden direkt olarak ,sanki babalarından miras kalmış gibi atatürk ismini istismar eden atatürkçüyüz diyen kural tanımazları haklı bulurken, şimdi biraz değişiklikle ne suya nede sabuna dokunmadan işi halletme yöntemini seçmiş,
  • 7 Ay Önce

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ.. öööööööleeeeeğğ..

höööööööööööööööööööööö.................

Omer zor

Atatürkü resmini takmadı mücahitler görevden atlar hükumet yazlkar olsun
  • 7 Ay Önce

doğan

chp de varolsun. dangalak bidon kafalı bizimki ya da öyle gibi bir sinsi y.....

Alï

Õlduler mı hemen şehidlige sığınırlar. Niyete baglı bu işler. Onun bunun şehid demesiyle olmuyor bu ilahi şeref. Kalpleri ancak Allah bilir, O takdir eder. Cephede namaz kildıran subay istiyor insanlar artık, siyasilerin manevrası bıktirdı.
  • 7 Ay Önce

Bu bir göz boyama mı?...namaz kılanların ordudan atılması için yeni taktik mi?

Bizim askere ihtiyacımız var...siz suçsuz askerleri de atıyorsunuz... suçu işleyene ceza tamam da işlemeyene neden ceza verilir?...disiplin diyorsanız önce namaz kılarak Allah için şehâdete gidenlerle - Atatürk ilkeleri için şehâdete gidenlerin kardeş olduğunu ... aynı vatanda emniyet içinde birbirilerine güvenmelerinin eğitimini verin...oysa Suriye'de bilmem nerde kendi ordusunda omuz omuza aynı vatan için çarpışan asker cephede kendi askerini sırtından vurmayı...oryadan kaldırmayı düşünüyorsa...bunun çözümü ordudan atmak değildir...birbirini sevdirmek...kalplerini anlaştırmak ve ruhlarını kaynaştırmak tır...bu da kusura bakmayın devaaaaaaamlı aynı şeyleri ilke diye papağan gibi tekrar ederek olmaz...burada azgınlık yapan tarafın yelkenini indirmek ... yanlış yaptığını anlatmak milli savunma bakanlığının boynunun borcudur...bu ceza onlara ödül olarak verilmiş de olabilir... çünkü öteki tarafın atılmasını sağladılar... ayrıca atılmanın da geçici olduğu yazılmıştı...
  • 7 Ay Önce

vatandaş

hep böyle olmadı mı zaten
  • 7 Ay Önce

Fatih kökmen

Bu ülkede hiçbir değişmez
  • 7 Ay Önce

Vatan bayrak ezanmı?

Atatürk rozetimi ? yoksa Türk bayragımı takar asker yakasına. ATATÜRK KURDUGU Parti yok olurken bunlar neyin derdinde. Bu işte mossad ve iran parmagı var iyi arastirın özel ilişkilerinide. İranı in devleti icimize din diye sokanlar şia ları koruyan kollayanlar lanetli mezhebi bile isteye ehli sünneti bozup işte sudan sebeble, şehitlik makamlarını unutturup rozetle ugraştiranlar asıl iran tuzak kuruyorken mossad da irana yardım ettigini sagır sultan bilirken ta bizim kışlaya kadar girtirten o siyasilerin cehennem ateşini bu dünyada görerek bile istwye ehli sunnetin peygambet ocagını ataturkle rezil rusva ancak iranın işi. Ah her sakallıyi müslüman zannettiren siyasiler siz kolay kolay ölemezsiniz.
  • 7 Ay Önce

Türkiyem

Kime güveneceğiz
  • 7 Ay Önce

sinan

Allah a....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23