• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Neden hala sokağa çıkmadığı belli oldu! İmamoğlu o günü bekliyormuş

Türkiye yerel seçimlere giderken birçok aday çalışmalarına hız verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Şubat sevgililer gününde sahada olacak.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yavuz 1517

Sırıtmayla olmuyor bu işler by imamizıttın.
  • 7 Ay Önce

hasel

İmamoğlu değil,iş yapmama oğlu.İstanbul halkı ikinci kez aptal olamaz.
  • 7 Ay Önce

chp li iflah olmaz kafa sadece chp ye verir.

unutma chp psikoluğu kıyamete kadar chp ye vermeye yeminli. hizmet eser filan..onlar da neymiş....ne işe yararlar.....onlar için kenef terliği de olsa kendi deyimleri ile odun da olsa illa chp illa chp illa chp...Allah şifasını versin bu kafanın....

Gurberçi Erdoğan

Emekli kardeş, oyunu Y.Refaha ver rumoğlu tekrar kazansında rahat edersiniz!!! Rabbim herkese akıl fikir versin...
  • 7 Ay Önce

HİZİPSAVAR

sosyal medyada vıcık vıcık kurgu kokan ve saedece bu kibir abidesini öne çıkaran reklamlar var. bir tane evet yanlış okumadınız bir tane ibb ile ben bu işi yaptık diyeceği eseri yok. ama Istanbul izmire benzemez bidona oy vermezler hakkını teslim ederler. nasıl bir yanlış yaptıkalrını gördüler sandıkta bileti keserler.
  • 7 Ay Önce

numan

unutma ki istanbulun chp lisi de aynı. onlar sadece chp ye verirler. onların gözü dünyada başka bir şeyi görmez.Allah akıl fikir versin. gerçi en münevver en bi aydın da hesapta kendileridir.Allah gözlerine inmiş 100 yıllık chp kataraktını chp perdesini kaldırsın. başka yapacak yok.

Emekli

Yeniden refah verecez oylari 
  • 7 Ay Önce

essah mı diyon chp trolkası...akıl çelmeler mi...yoksa.

aferin yani eko nun ekmeğine yağ sürün. 2019 da saadetçi şuursuz müslümanların yediği n... yeyin siz de bu defa. bu 5 yılın vebalinde de sizin payınız olsun. 21.yılda endülüs kafası şuursuzluğu..neden doğrudan chp ye o istanbul a neler neler neler kazandırmış(!) çok bi böyyük paşganunuza vermiyon.aslında kendin ona verecen de şu bidon kafalılardan bir iki saftriğin aklını çelebilr miyiz tilkiliği olmasın sakın....

hsn

adam hükümetin emekliye ettiği kazığa güveniyor. temmuz 2023 ve simdi de 10 000 tl asgari ücret altı maaş. yani imamoğlu ve chp yine kazanacak gibi hükümetin bu umursamazlığı sayesinde.
  • 7 Ay Önce

hll

imamoğlu ve chp neyi verecek size ....altının ikisini mi....ha kurnaz.

Nur

Hatay belediye başkanı ve yine aday olan aynı senin gibi , senide protesto ederler inşaAllah oradaydı ekremde chpnin başındaki adamda oradaydı aldılar ağızlarının payını
  • 7 Ay Önce

onlar gene zeytinyağı gibi gene suyun üstüne...

aaaaa....onlara yapılınca provokasyon.. kışkırtma.. saldırı..sinnndiremezzzleeer.. susturamazzzlaaağğrr.. amma velakin onlar yapınca halkın protestosuuu.. halk protesto etti.. halkın haklı tepkisiii....

Berk

Sevgilisi pkk ile çıksın sokağa
  • 7 Ay Önce

Deli İbo

İmamoğlu'nun açılışları varmış, acaba ne açılışı? Herhalde yeni musluk açılışları organize etti. Ulan bu adam Sülün Osman'a taş çıkartır.
  • 7 Ay Önce

rumelili

üsküdarda % 90 ı bitmiş iskele ve mimar sinan meydanlarını 2.5 sene durdurdu,sonra bir senede tamamladı,kendi eseri oldu bitti.amma velakin geldiğinden bir hafta sonra hemen saç levhalarla çevrilip meydan kazandırıyoruz,otopark kazandırıyoruz reklamasyonları...ha bu arada gider ayak üsküdar acıbadem kadıköyde kaldırımlar dozelerle kırılıp yeniden yapılıyor.. yandaş müteahhitler de ihya olsunlar...başka semtleri bilmiyorum, oralarda da durum aynıdır muhakkak..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23