• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yüzde 50 indirim geliyor! Ak Parti adayından İzmirlilere müjde!

31 Mart’ta seçilmesi durumunda su faturalarında indireme gideceğini belirten Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu kardeşinize, bu evladınıza nasip olduğunda 1 Nisan'dan sonra tüm İzmirli hemşehrilerime buradan sesleniyorum; göreve geldiğinizde ilk iş olarak en temel ihtiyaç olan su ücret tarifesinde yüzde 50 oranında indirime giderek vatandaşlarımızın su faturalarını yarı yarıya indireceğiz” dedi.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

osman

chp ye haşa tapmış bağnazlığı yıkmak imkansız. üste para verse bile nafile. atatürk kalksa başka partiden aday olsa kaybeder bu ruh hastalığı karşısında. kendileri diyor, kavanoz kapağı olsa,odun aday gösterilse illa chp illa chp ..onlar esere hizmete vaade hiç bir şeye rey vermiyor,sedece chp ye.Allah ıslah etsin. dünyada var mı böyle bir ruh hastalığı.
  • 7 Ay Önce

Emekli

Bu ulkr sadece istanbul uzmir ankaradan mi ibaret 5000 emekliye yardim su bedava et ver sut ver eee 79 il bu ulkenin neyi hukumet ne yapiyor koca bir hic
  • 7 Ay Önce

sami

öbürleri daha iyisini verir belki..koca hiçmiş.sen kolonya mı içtin efendi.

Kudret

Sunu anlamanız gerekir İzmir bld bsk adayı Erdoğan bile olsa kazanma olasılığı sıfır.
  • 7 Ay Önce

mustafa

atatürk ,inönü bile olsa.

hasel

Mükemmel vaat.İnşallah izmirli şaşırıpta,iş yapmayanlara oy vermez.Ey İzmirli hemşerilerim,artık hizmet görmelisiniz.Bunu da ancak hizmet partisi yapar.Lütfen,inatçılığı bırakınız.
  • 7 Ay Önce

hikmet

onlar hizmet istemiyor ki. chp nin borusunun ötmesi onlar için hayat iksiri,nefes alma.

isimsiz

nasıl olsa seçilme şansı sıfıra yakın salla gitsin vatandaşı o kadar çok düşünüyorsanız vergileri,ötv oranlarını %50 indirin,petrol ürünlerini %50 indirin ,köprü,tünel ,paralı yolların fiyatlarını %50 indirin vatandaşı suyu %50 indireceğiz diye dalga geçmeyin vatandaş 150-200 tl ilemi zengin yapacaksın hadi gidin akp nin yönettiği belediyelerde indirin yapında inandırıcı olun
  • 7 Ay Önce

isimsiz'e

chp nin kazığı lezzetli değil mi.oldu olacak devlet hiç vergi almasın. her şey bedava olsun. devlet her aileye yattığı yerden ayda 100 bin tl. versin. az mı oldu yoksa kıııızz.200 bin olsun. benden 50 daha. düz hesap 250 bin. tamam artık. fazla kapik çalışmaz.

Hamza Dağ'a slogan önerisi: İZMİR KÖRFEZİNİ ATATÜRKÜN GÖZLERİ GİBİ MASMAVİ YAPACAĞIZ!

Bu sloganı İstanbulda BEDRETTİN DALAN , Haliçin sularını kendi (masmavi) gözlerim gibi yapacağım! diyerek kullanmış ancak sözünü tutmamış; BUNU GERÇEKLEŞTİRMEK S.RECEP TAYYİP ERDOĞANA ve AKPARTİ HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİN MİLADI OLARAK BİLİNEN "Erdoğanın İBBşk.lığı dönemine nasip olmuştu....sözde laikçi fanatik izmirlilerin bu fırsatı kaçırmayacağını B.K. KOSUNDAN KURTULMA FIRSATINI DEĞERLENDİRECEĞİNE inanıyorum....MASMAVİ İZMİR KÖRFEZİ önemli bir argüman
  • 7 Ay Önce

kazanacak slogan= bok kokan laik izmir.

onlar bok kokan chp izmirini seçerler kardeşim. aslında izmirde seçim masrafına telaşına yazık. chp genel merkezi aday tayin etsin bitsin. 1950 öncesi chp devrisaadetinde olduğu gibi. ah ah o güzel günleri nasıl özlüyorlardır. zaten eskileri hep demez mi idi. her şey çok güzeldi,sonra 1950 de demokratlar geldi.her şey çok kötü oldu..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23