• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'de sabır taştı! İdamı geri getirin

Devşirme hukuk sisteminin narkoz etkisi yaptığı adalet sistemi kış uykusuna devam ederken İzmir'deki vahşet sonrası idam yeniden gündeme geldi. TBMM'ye idamın geri getirilmesi yönünde çağrılar yapıldı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asim keskin

bu itligi yapan müslüman bir türk evladi olamaz.
  • 7 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

ADLİYELERDE EN ÇOK DAVA GÖRÜLEN VAKA, 1-EV SAHİPLERİNE KİRACILAR İÇİN %25 ZAM ARTIŞI DAYATMASI (PEKİ SAYIN HÜKÜMET 1 YILDA KİRAYA %25 ZAM DİYORSUN 1YILDA MARKETLERE RAFLARDAKİ ÜRÜNLERE KAÇ KERE ZAM YAPILIYOR MARKETLEREDE %25 DAYATMASI YAPABİLİYORMUSUN YOK.BENZİNE 2 KERE KDV ZAMMI VE GÜNLÜK OLARAK ÇARKTIRMADAN GECE ZATEN ZAMLAR GELİYOR BENZİN MAZOT GAZ'A %25 DE TUTABİLİYORMUSUN YOK.EMEKLİLERE YAPILAN ZAMLARI KENDİ VEKİLLERİNİZE YAPSAYDINIZ YA YAPTINIZ MI YOK.O HALDE 15MİLYON TÜRKİYE GENELİNDE EMEKLİDEN NASIL OY İSTİYECEKSİN DAHA BİR SÜRÜ ŞEYLER VARDA ONLARI SÖYLEMEK İSTEMİYORUM.) 2-BOŞANMA DAVALARI.BOŞANMA İŞİNDE KADININ BEYANINI ESAS ALMAN TAM BİR APTALCA.BU KANUNLARI DERHAL DEĞİŞTİRMENİZ GEREKİYOR.BU KANUNU DEĞİŞTİRMEYENİN ALLAH BAŞINA MUSALLAT ETSİN İNŞ. 3-BİRDE YENİ BİR HABER OKUDUM.KADIN EVLENDİĞİNDE KOCASININ SOY İSMİNİ TAŞIYORDU,ŞİMDİ BUNU DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNU NEDİR O,KADIN EVLENDİĞİNDE KENDİ KIZLIK SOYİSMİNİ TAŞIYACAKMIŞ.PEKİ KADIN ERKEK EVLENİYOR ÇOCUK OLDUĞUNDA DOĞAN ÇOCUK BABASININ SOYMİNİ TAŞIDIĞINDAN ÇOCUK BABASININ SOYUNDAN GİDİYORDU.ŞİMDİ NE YAPTINIZ KADIN ERKEK EVLENDĞİNDE KADIN KENDİ SOYMİNİ TAŞIYACAK.ÇOCUK DOĞDUĞUNDA DEMİYECEKMİ ANNE BABAM KİM BEN NEDEN SENİN SOYMİNİ TAŞIYORUM NEDEN BABAMIN SOYMİNİ TAŞIMIYORUM DEMİYECEKMİ.YAHU DEVLETE HÜKÜMETE SESLENİYORUM BÖYLE MİDE BULANDIRAN B.......K'TAN KANUNLAR ÇIKARTMAYIN İNSANLARIN MİDESİNİ BULANDIRIYOR,İNSANLARDA DEVLETE HOR BAKMAKTADIR. DOĞRUYA DOĞRU,YANLIŞADA YANLIŞ DERİM..
  • 7 Ay Önce

mehmet soylu

idamın gelmesini reis engelliyor, onun dışında herkes idamın hak edene uygulanmasını istiyor. reis oyalamak için meclisi bahane ediyor
  • 7 Ay Önce

Abdullah

idam geldiğinde suçlular arkada şahit kalmasın diye en ufak suçta bile öldürme yolunu seçiyor. İdam tecavüzcüyü, hırsızı, gaspçıyı katile dönüştüren bir ceza şekli. Binlerce yıl denenmiş, bu nedenle vazgeçilmiş, yani idamı isteyen ilk akıllı siz değilsiniz.
  • 7 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama nafile hükümet kör,hükümet sağır duymuyor görmüyor her nedense ama ADALET BİTTİ!!!.dinsiz düzen ayakta durur da zalim ve adaletsiz düzen durmaz haberiniz olsun.
  • 7 Ay Önce

Vatan

Evet milletvekilleri en mümin kişiler olmalı ve laikliği bitirmeli insanlarda artık canı gönülden şeriat istemeli
  • 7 Ay Önce

Ahmet

İDAM VE KISAS KADAR HAKLI BİR TALEP YOKTUR HERHALDE Aşağılık Uyuşturucu çekmiş hırsız uğursuz zalim suçluları korumakdan vazgeçin artık Masum insanlar zarar görüyor masum insanlar ölüyor
  • 7 Ay Önce

hasel

Evet,idam geri gelsin.Keyfi öldürmeler aldı başını gidiyor.Cezalardan suç işleyenler dahil korkulmuyor.Yatarım 3-5 günde veya ayda çıkarım düşüncesi yaygın.Sahtekarlık ta aldı başını gidiyor.Kişi devletten,kanunlardan korkmalı.Evet aynen İDAM GELMELİ.
  • 7 Ay Önce

Alp

ADÂLET tek çare= ÎDAM
  • 7 Ay Önce

Adanalı ömer ulaş

Hilafet gelmeden idam getiremezsiniz. Laik kamalcılar ortalığı yıkarlar memleket karışır. Bir avuç dinsiz buna müsade etmez. Çünkü bu bir avuç dinsizlerin dokunulmazlıkları ve akıl almaz paraları var. Memleketin ekonomisini sallarlar. Şuan olduğu gibi.
  • 7 Ay Önce

Ehehe

Ehehe

asim keskin

aynen katiliyorum, ayrica, diyelimki yanildilar ve idami getirdiler, hadi bir sonraki secimde CHP ve yandaslari iktidara gelirse ne olur diye düsündünüzmü? hayir. Cok iiy biliyorumki ilk geldiklerinde idam edecekleri vatansever ve müslüman ve millyietcilerin simdiden göszerline kestirmislerdr
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23