• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öğrencilere herhangi bir kazanım sağlamıyormuş! TBB’de “İslam Hukuku” hazımsızlığı

İslami değerlere hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın LGBTİ tehdidine yönelik uyarılarda bulunduğu hutbesini hedef alarak eşcinsel sapkınlığı savunan Ramiz Erinç Sağkan başkanlığındaki Türkiye Barolar Birliği, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi. Türk milletinin kadim değerlerine saldırmakta hiçbir beis görmeyen TTB yönetimi şimdi de İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde seçmeli ders olarak okutulan İslâm Hukuku dersinin zorunlu hale getirilmesini mahkemeye taşıdı. Türkiye Barolar Birliğince İdare Mahkemesine yapılan suç duyurusunda, hukuk sistemleri arasında önemli bir yeri olan ve Türk Hukuk Tarihi dersinin bir bölümünü teşkil eden İslâm Hukuku dersiyle ilgili zorunlu ders kararın iptal edilmesi ve yürütmenin durdurulması talep edildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Avukatlar yargilanmaz diye birsey yok! Bu savcilar nerenin savcilar Mogadishu 'nun mu?!Avkatlardan da gain varsa onlar hakkinda da dava acilir.. Herkesin dini kendini baglar Lakin bu LGBT ozendirmesi, Aile yapisinin köküne dinamit koyan, Cocuklari cinsiyetsizlige iten, dahasi onlari ebeveynlerinden koparan cok tehlikeli 1 sistem.. Bu konuda Sn. Erba$' in herzaman arkasindayiz..
  • 7 Ay Önce

Leyl....

Ben Arkeoloji ve Sanat Tarihinde okurken, cok degerli merhum hocam, hocalarin hocasi cennet mekan Semavi Eyice Beyefendi ve Osmanlica hocam Huseyin Bey'in tavsiyeleri Ile Islam Hukuku - mecelleyi. Ders Kredimiz dolsun diye almi$dim. Cok nezih bir bran$ idi, severek takip ederdik. O zamanda rektor Alemdaroglu idi ve tesetturlu arkadaslara cok zulüm oluyordu.
  • 7 Ay Önce

Milletin %99 u kahir ekseriyeti MÜSLÜMAN OLAN ÜLKEDE, gayrımilli/halk ve İSLAM düşmanı TBB üyelerine HİNDU-HRİSTİYAN-YAHUDİLİK-ATEİSTLİK HUKUKUNUN ÖĞRETİLMESİ faydalı olabilir....

..............
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23