• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Son dakika! Bahçeli'den Can Atalay açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın Can Atalay kararı hakkında "Adalet yerini bulmuştur" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmedim

İyi ki bu ülkede Sayın Devlet Bahçeli gibi Türkiye Cumhuriyetini gerçekten seven, değer veren hakiki devlet adamları vardır. Bu millete mensup gibi görünüp değerlerini yok sayan bir siyasi güruh var. Bunlar her gurupta, siyasette, medyada, iş hayatında maalesef var. Ancak milletin gerçek evlatları onlara fırsat vermeyecektir. Güvencemiz budur...
  • 7 Ay Önce

yavuz

Siyaset Son dakika! Bahçeli'den Can Atalay açıklaması Siyaset Son dakika! Bahçeli'den Can Atalay açıklaması Yeniakit Publisher 2024-01-31 16:02:00 - 2024-01-31 16:50:10 Son dakika! Bahçeli'den Can Atalay açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yargıtay'ın Can Atalay kararı hakkında "Adalet yerini bulmuştur" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından, Gezi Parkı davası kapsamında hüküm giyen Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesi ve TBMM Genel Kurulunda Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin Atalay hakkındaki yazısının okunması sırasında yaşananlara ilişkin paylaşım yaptı. "Adalet yerini bulmuştur" Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesini "adalet yerini bulmuştur" ifadeleriyle değerlendiren Bahçeli, şunları kaydetti: "Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukukun üstünlüğü herkes için bağlayıcıdır. Hiç kimsenin suç işleme özgürlüğü, suçluyu koruma imtiyazı veya bir yargı kararını darbe iddiasıyla yok sayma hakkı olamaz. Denilsede Ülkemizde Kanunu hiç gibi gören partileri görüyoruz. Kanunlarımız çok eksik herkes kendine göre yorumluyor. İDAM GELMELİ HAİNLER ASILMALIDIR.
  • 7 Ay Önce

osmanli

Cok gec bile kalindi. Anayasa mahkemesi keinslikle fes edilmelidir. Anayasa mahkemesinin seyhulislamlik muessesesinden farki yoktur. Seyhulislam devlet islerinin islama uygunluguna bakardi ve karar verir veya verilen karari onaylardi. aynisini anayasa mahkemesi verilen kararin anayasaya uygunlugun bakiyor ve zar zurt konusuyor. bu kurum kapatilmali ve bir daha actirilmamamli.
  • 8 Ay Önce

A g

Degerimizdin sayın bahceli
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23