• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaştan Ekrem'e tepki: Niye gelmiyorsun camilere..

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün cuma namazı için gittiği camide yaşlı bir vatandaş tarafından, "Sen şimdiye kadar neredeydin? Seçimden seçime mi geliyorsun camilere?" sözleriyle eleştirildi.

54 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uğur

Takiyye Siffin savasinda asla yenemeyecekleri Hz. Ali'nin Ordusunu mizraklarinin ucuna kutsal kitabin sayfalarini takarak yenen Muaviye torunlarinin TEKELINDE mi?
  • 8 Ay Önce

OMUT

Riyakarlık olmuş diyor münafık herkes camiye gittiği zaman herkes tarafından camide görecek zaten. yok Efendi buraya riyskarlık oluyormuş diyor, asıl Sizler zamanında camileri ahıra çağıran meyhaneye çeviren bir zihniyete sahipsiniz herkeste bunu biliyor, münafıksınız.
  • 8 Ay Önce

Sizler zamanında camileri ahıra çağıran meyhaneye çeviren bir zihniyete sahipsiniz ha?

Müfteri’nin TDK Sözlük Anlamı Nedir? Kelime bazında Türk Dil Kurumu üzerinden ele alındığı vakit müfteri kelimesi, ‘karalamacı’ ve 'iddiasını ispat etmeyen' biçiminde ifade edilmektedir. Aynı zamanda iftiracı veya yalan söyleyen kişi ya da kişiler biçiminde de bu kelimeyi ele almak mümkün. İddia ettiklerini ispat etmeyenlere milletimiz der!

KÖKSAL

Eyvah, Eyvah,,, Laiklik elden gidiyor... Bizansın keferesi, Kara Murat'ı gördü laikliği terketti... Vah, vah ki, vah vah...
  • 8 Ay Önce

ee seçim yaklaşıyor.dindar lazları kafesleyecek elbette..

yaradana dua etmeye gelmişmiş.kemal abisi de malatyada cuma kılmıştı seçimden önce... sahi bugünkü cumayı da kılmış mıdıer.onlara biz karışamayız ama onlar bize karışır,kısıtlar,yasaklar..başkaları hava atıyormuşmuş. o başkaları dediklerin orta okuldan beri namazda niyazda tontonum.orta okuldan itibaren mi hava atmaya başlamışlar.istismarın kralını her zaman yapanlar sizlersiniz. o yaradanla kendisi arasında imiş. peki siz bizim başörtümüzün namazımızın salamızın kurbanımızın içine neden burnunuzu sokarsınız,hep bizim ibadetimizi tanzim eder,kısıtlarsınız.oradaki bir dümbelek de onlar cahil cahil diyor. biz hep cahiliz zaten taa 1950 den beri.tam 74 yıldır...chpliler ise hepsi sorbonne,oxford,cambridge,yale,harvard mezunu..aylarım.güneşlerim.jüpiterlerim benim. üstünlerimiz.sahiplerimiz.efendilerimiz.
  • 8 Ay Önce

Seçimden sonra

Ekrem bir camiye imam olarak atanmalı. Sayın diyanet gereğini yapmalı.
  • 8 Ay Önce

Umuda

İşte Din istismarcılığı, Dini çıkarına alet etmek tam da Ekremin yaptığıdır. İnanmadığı halde seçim kazanmak ve Müslümanlardan oy almak için Dini kullanmak.
  • 8 Ay Önce

onlar samimi müslüman,başkaları bezirgan.ne ala..!!!

bay kemal de cuma kılmıştı seçimden önce. bu gün gören var mı.bu gün de cuma idi de.merak etmeyin en iyi en mükemmel en samimi müslümanlığı da kimseye bırakmazlar.herkese omuz atıp cennete de ilk önce kapağı atmaya onlar kalkacak. şükürler olsun,orada boruları ötmeyecek 100 yıllık mütegallibe partisinin azgın militanlarının...

Neron11

Her namaza gittiğinde boy boy fotoları paylaşılan ekrem vatandaşa ibadeti reklam yapmadığını söylüyor, yalanın kitabını yazan ekrem için son 64 gün
  • 8 Ay Önce

kaldırımlar değişiyor.başkan çalışiyee..

giderayak yandaş müteahhitleri kaldırımları dozerlerle parçalayıp değiştiriyor.deprem olunca o yeni kaldırımlar bizi kurtaracak.

taner hekimoğlu

Camilerin maneviyatını bozmak istemediğinden olabilir mi.?
  • 8 Ay Önce

Yorumlar

Selamünaleykum, Bu yoruma bütün ruhumla katılıyorum. Seçim için bile olsa caminin ve cemaatin huzurunu bozmasın, gölge etmesin yeter... O herife rakı balık masaları yakışır, Cami safları yakışmaz... Yaşasın ZALİMLER için CEHENNEM...

Diken

Millet suratına doğruları söyleyince zoruna gitmiş süleyman demirel çakması millet senin sandığın gibi salak ahmak değil oduna oy veren koyunlar hariç
  • 8 Ay Önce

turgut

Münafık seni...
  • 8 Ay Önce

bir

Yaradanı tanımıyor lgbtci eşcinsel sergisi açtı Mimar Sinan'ın Camiinde
  • 8 Ay Önce

son 2(iki) ay. Allah ın izni ile.ekoooo sana güle güle..

seçime kadar gösterişe devam.sonra vınnn..

Tüketici

Yahu bizene Ekrem den ondan bundan marketlerden haberiniz varmı kiralardan.
  • 8 Ay Önce

güle güle eko.seni iyi anmayacağız.

bize ne di mi. gene o kör olası reyin ona ama.o merkezi idarenin başında olsa idi ağzımızdan ballar kıçımızdan yağlar akardı halbukilimm..

hsn

camide hava mi atacam gelip te deyip 5 yıl uğramıyor camiye seçime bir ay kalmış camiye geliyor. e şimdi hava mi atmaya geldin.
  • 8 Ay Önce

Ahmet

Türkiye de250 CHP li belediye başkanı var gerçek namaz kılan 1 tek kişi var oda Kastamonu Cide ilcesi belediye başkanı
  • 8 Ay Önce

alın işte chp müslümanlığı.mostralık bir tane.çok bile.

çok bile. hemen partiden atmalı. o hastalıklı laiklik anlayışları zedelenmesin.

hasel

İstanbulun canına okuyan insanın camiye gidecek yüzü yok ki gitsin.2.Ülkemizden değil ki gitsin.3.çok şey sayarım da bu adam için değmez.
  • 8 Ay Önce

üsküdarlı

eli kıçında fatih türbesine giden,bir de duvara depik atan gurur ve kibir abidesi sonradan görme yapsatçı...

Müslüman

Yazıklar olsun Müslümanim diyen iki ayakli yaratıklara kimsede o Dedeye destek çıkmadı o Pontos ekremos her ay kiliselere giderken seçimden seçime Camiye uğruyor kimsede yalakalıkdan ses çıkarmıyor Yazıklar olsun
  • 8 Ay Önce

erol

her ay kiliseyi bilemeyiz ama,geldiğinden sonra patrikhanede ilk yılbaşında yılbaşı ayinini takip eylemişti.yanında kim mi vardı. daha önceki yunanistan dışişleri bakanı,şimdiki savunma bakanı nikos dendias..uyu müslüman..uyu müslüman laz hemmşerucuu..orada dendias ın konstantinopolis b.şehir bld.başkanı hitabını sükut ikrardan gelir(susma kabulden gelir..öğrenin bunları alo..unutkan turcolar...)kabili tebessüm ile karşılamıştı.BİLGİ.eko seni iyi hatırlamıyacağız..

Vahap Kalyoncu

İsmet paşaya dedilerki efendim biraz Allah'tan kitaptan bahsetsen mitinglerde olmaz mı o da dediki bahsettim ya nasil yani dediler dymadinizmi dedi Allah'a ısmarladık dedim ya ,şimdi o hesap İmamın şeysi de seçim zamanı bir iki kez camilerde görülür resimler çektirilir fetvalar verilir hadi eyvallah Daha ne bekliyorsunuz ki.
  • 8 Ay Önce

Allah ı kandırabilir misin ekocum.onu rızası lazım mı.

kaç bin tane dindar lazın reyini kapıverdi bu gün.eyyy idrak neredesin..bir de utanmadan hayatları boyu cami kapısını aşındıran müslümanları sahtekarlık istismar gösteriş din bezirganlığı ile suçlamazlar mı.bizim bazı şabalakları kafeslerler hala,amma velakin YÜCE RABBİMNİZİ ..asla..

Okur okudu

Senin gibilerde kanar koşarak oy verir. Batırdınız memleketi.

Riyakar!

Sen tümüyle riyakarsın; sadece camiye gittiğini millet görüyor, tatillere, balık yemeye, kimseye göstermeden gidiyorsun ancak!?
  • 8 Ay Önce

TATAR RAMAZAN

31 martta 14/15 anahtarını alır.
  • 8 Ay Önce

Mustafa

Müslüman kandilden kandile camiye Politikacılar seçimden seçime yanlış olan ne
  • 8 Ay Önce

sen beş vakit git o zaman mustafacım.sen öyle olma.

sen ne zaman.. bektaşinin dediği gibi bayramdaaan bayrammaa mı.her zaman camiye giden dindar hal  ve dindar siyasiye ne dersin. gericiiiiğğğğ... ?!?!?..

Hacı

Hacı, ekrem ile konuştuğun vaktin boşuna gitti. Ekrem sinirinden gider sağa sola tekme atar ve akşam balıkçıda kafayı bulur.
  • 8 Ay Önce

Seçimden seçime

Yunan asıllı ekrem seçimden seçime başkan olduğu şehire uğrar ve kaza namazlarını kılıyormuş gibi yapar. Balıkçıda ve tatilde namaz kılma vakti yoktur.
  • 8 Ay Önce

recep

ben imamoğlunun icraatlarini.pek yerinde bulmam fazla mesaide yapmıyor .. Camiye her gittiğinde reklammı yapacak.. poz için camiye gidilmez.. Eğer normalde camilere gelseydi geliyorum derdi. Ama bu şahıs anca kameralarla seçim zamanı camilere gelir birde milletle dalga geçer. kimin kimden daha imanli olduğunu..yuce MEVLA bilir.. Ayrıca karşındaki yaşlı başlı adam haddini bil saygılı konuş son lafı edip niye kaçıyorsun dinleyip adam akıllı cevap versene? Birde videonun ortalarında 'onlar cahil başkanım' diyen bir şahıs daha var asıl cahil sizsiniz!
  • 8 Ay Önce

Celil yıldız

İbadet etmediğini biliyoruz da Hadi diyelim ibadetini gizli yapıyorsun riyakar herfif peki seçim zamanı niye açıktan tüm insanların gözüne soka soka camilere geliyorsun şimdide camilerde namaz kılma çünkü senin ibadetin insan kandırma ibadeti seçim ibadeti.
  • 8 Ay Önce

Mehmet

Başka zaman lgbt (ibn...lerle ol) seçim gelince camiye gir millet bilmez mi? Soyadı müdafaa iken sonra imamoğluna çevir.
  • 8 Ay Önce

nedim

neden soyadını değiştirmiş. bay kemal de bayan kaftancıyeva da öyle idi. biz neden değiştirme ihtiyacı duymuyoruz..

vlkn

hiç kimse hiç kimseye böyle bir soru soramaz??? 
  • 8 Ay Önce

gkhn

ama onlar dindarları suçlar,azarlar..gerkirse ibadetini engeller.di mi aslanım.

hamdi

helal olsun hacı abime şova izin yok
  • 8 Ay Önce

Kul

Bu hacı emmi cb na neden kuran yakan isveci natoya aldınız diye sorabilirmi.soramaz.camide şov yapma hacı emmi.gerci hacı demek kanunen halen suç ama.

Hamiido

Binbir surat seçim zamanı çıktı ortaya .
  • 8 Ay Önce

helal olsun Imamogluna!

Sana hesap mi verecek ihtiyar?!
  • 8 Ay Önce

haram olsun.zehir zıkkım olsun ekonuza da size de.

hani halka hesap verirdiniz siz küstah chpliler.ekonuzu iyi hatırlamayacağız. nurettin sözen gibi bir dönemlik acı hatıra ve yıkım.bir dönemlik yağma ve kadrolaşma

Umuda

İhtiyara değil inanmadığınız Rabbe hesap verecek.

Mehmet Tanriverdi

Sahtekar
  • 8 Ay Önce

Slm

Camiler bir şahsın malı değildir kimse soru sorma hakkına da sahip değildir Herkes istediği zaman gelebilir
  • 8 Ay Önce

camileri Allah a ve ahiret gününe inananlar inşa eder.

seçimden seçime keyfi istediğinde gelir,keriz avlar. tabi biz bidon kafalılardan...sizler zaten aşılısınız. bir kere gelirsiniz istemediğiniz zamanda. nalları dikince,şairin dediği gibi musallada 10 dakikalık saltanata.. fayda eder mi dersiniz.bir faydası oluyor epeydir görüşemediğniz dostlarla yandaşlarla güle söyleye cami avlusunda sohbet gibi bir faydası var.sosyalleşin laikoslar..

kim

Hiç gelmeyen bile en son musallaya gelir.

Helal sana Ekrem Başkan

Ajan Provokatörleri hazırladılar, düğmeye bastılar ve faaliyete geçirdiler (2028 için korku belası, iflah etmez ????)
  • 8 Ay Önce

ne osuruktan bir şak şak. altı boş.sıfır sıfır sıfır...

ne boncuk buldunuz da yukarılara layık gördünüz onu. tek ölçü sizin o pelit kafanızdan oluşu. bundan daha büyük meziyet liyakat değer olur mu....

Abdullah

Ekrem yunanoglu sadece seçim den seçime cumalara gelir.muslumanlarin oyu için.diger zamanda rakı balık hoştur.
  • 8 Ay Önce

murat

yunan oğlu demiyelim. tekfir ile suçlama çok tehlikeli. laik diyebiliriz. elbette rabbimiz bilir ama bu tanım öbür tarafta çok tehlikeli bir cür et,rabbimize diklenme,meydan okuma.çok fena çok fena.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23