• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan Kur'an-ı Kerim tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesince Süleymaniye Camii'nde düzenlenen “Uluslararası Hadis Araştırmaları Takdim ve İcazet Merasimi”nde Kur'an-ı Kerim okudu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yusuf

yüz yılda var mı başka bir başbakan,cumhurbaşkanı kur anı tilavet eden. bu ; dinsizler için,laikliği(sovyet modeli) dinsizlik olarak gören ve uygulamaya kalkan ağaç kafalar için bir kudurma vesilesi.bizim bin yıllık değerlerimiz de var ve bunları terkedemeyiz.kaldı ki istikbal göklerdedir, anayurdu demirağlarla örme,muassır medeniyetler seviyesine ulaşma çabaları hepsi bu iktidar,bu lider döneminde gerçekleşme safhasında. on yıllardır sadece atatürk bezirganlığı yapan heykel,festival,konser kafasının zerre vizyonu,misyonu oldu mu bu konularda.sadece istismar,engel,çengel,çelme.hayır hayır hayır...
  • 8 Ay Önce

Gültekin

BU SAHTE ATATÜRK'ÇÜ LAİKÇİLER, ÜLKEMİZİN BAŞKANI KURAN-I KERİM OKUDU DİYE LAİKLİK ELDEN GİTMİŞ Mİ OLDU Kİ, YILLARCA MİLLETİ GERÇEK DIŞI LAİKLİK UYGULAMALARI İLE BİR ÇOK MAĞDURİYETLERE SEBEP OLDUNUZ, HALA YANLIŞLARINIZIN FARKINA VARAMIYORSUNUZ, BU DURUMUNUZ, BİZE BU ÜLKENİN GERÇEK SAHİBİ OLMADIĞINIZI ANLATIYORSUNUZ.
  • 8 Ay Önce

emekli emekli

müslüman dediğin kul hakkına girmez.!!!
  • 8 Ay Önce

arif

kul hakkına girenler seninkiler asıl azılı chp trolü,bağımlısı.üniversite son sınıftan başörtülü öğrenciyi sokağa sürüklemek,belediyelerden binlerce işçiyi sokağa atmak nedir koçum. türkiyenin yedide biri yıkıldı 10 ay önce iki dev depremle..oraya trilyon akıtılmak zorunda. sizinkiler karşı ama k.ırak ve suriyede 160,200 km. derinliklerden terörle savaş var. mavi vatanı savunmak zorundayız.bu gün 4 gemi donanmaya katıldı,bimem farkında mısın. hepsini kısalım.onlsar kul hakkı değil vazife değil zaruret değil.bir tek senin emekli maaşın söz konusu,bir tek sen varsın.sanki 50 bin tl. maaş verilse de o pelit kafanız değişir mi. nefret ve kininiz biter mi. sahi müslümanlıkla alakan ne seviyede...maksadınız bağcıyı dövmek başka bir şey değil.kul hakkından islamdan zerre haberiniz var mı troller. hergün buraları kirletme..hadi sözcüye,korkusuza ,kendi çöplüğüne.

Cevap

Müslüman dediğin ulul emre yönetime uyar itaat eder.

Taklitlerinden sakının

Ekrem görmesin kopya çeker hemen reisi taklit ediyor ya.
  • 8 Ay Önce

Muhammed Ömer

Yakında İmamoğluda okur Bu artık siyaset ötesi Millet her şeyin farkında
  • 8 Ay Önce

erol

bay kemal seçimden önce malatyada cuma kıldı. bay eko hırkayışerifi ziyaret etti,yaşlı teyzelerin elini öptü, eli kıçında fatih türbesini ziysaret etti.erdoğanın yaşamı namaz ibadet kur an. öbürkülerinki gösteriş,istismar,adam avlama..istismarın anlamı;yaşamadığını,inanmadığını yapar görünme..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23