• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinagog: Organize sapıklığa açılan tünelin kapısı!

Dünya gündemini alt üst eden Epstein dosyası ve sinagoglara ait gizli tünellerin perde arkasını, tüm detaylarıyla sizler için derledik.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Eppstein pedofil degil sübyanci! Bu ikisi farkli seyleri. O adamin Öldügu de hikaye, tabutda ozgurluk de olabilir.. Sonucda esas olan bu Jeffrey kardes nasil bir den zengin oldu sorusudur.. Baba da yok, mame de yok! Hicbir vasfi yok! Ayrica pedofili Ile ilgili daha gecen gun Ek$i Sözlük denen lagim cukurunda bir Doktor kendini ele Verdi, yazi$malar hemen silindi.. Bakanlik ve krimal polis bunun pesini birakmamalidir.. Yoksa Kasidim Yahud'u kimseden birsey calmiyor, Öldürülmüyor ve igfal etmiyor. Yalan da soylemiyor! Sadece Torah egitimi icin sistemli bir sekilde biraraya geliyorlar.. Cunku onlarin meslegi bu!!
  • 8 Ay Önce

Leyl....

Bu insanlar bu tunelleri antisemitik sebeplerden de bulunduruyorlar.. 1800'lu yillardan ornek! Yoksa gizli ibadet etmediklerine göre, yasak mi var ibadete hayir!Illegal bir is yapilacaksa bu cemaatlerin yeterince parasal gücü var.. Niye tuneller Ile ugra$sinlar? $ehir disinda, acik arazide, banliyode bir yer kiralar, burasi bizim cemaatin, tarikatin yeri der. Kimse de arama emri olmadigi zaman giremez!! Kendileri rahatca, girip cikabilmek icin.. Icerideki topragi da, belirli zamanlarda tahliye ediyor lar.. Yatak kanli filan, yahu bunlar yalan biz de gorduk o resimleri kirli, eski bir Yatak uzerine oturuluyor belki, kazma i$lemi El yordamiyla yapiliyor aylara, kac kova toprak cikiyor.... Cocuk sandalyesi nedir? Bir Mama sandalyesi mi? Siz bir cocuk kacirsaniz, once $ehrin ortasinda tunel kazip sonra, Ona extra sandalyesi mi alirsiniz? Sacma sapan fantastik hikayeler!! Ama kostebek gibi orayi, burayi kazmak tabii ki sucdur!
  • 8 Ay Önce

Rumuz

Yorum enteresan ama bilgilerin tamamı doğru ve natanyahunun bağlı bulunduğu tarikat bşryandan katlederken ABD vs rede güyya masumlaştımakiçin protesto ediyorlar yemezler canım artık bu millet yahudi mantığını çödü canım. hadi başka kapıya
  • 8 Ay Önce

Leyl....

Ulkemizdeki tum Cocuklarinin e$galinden haber alamayan ailelere tavsiyem Dr, cerrah, cocuk psikiatrisi ve Nato üsleri veya bunlarin yurtdisi baglantilaridir.. Cunku ya organ ticaret ya da LGBT ciftlere satilmasi veya evlat edindirme ve sonrasinda s… Kölesi olarak kullanilmasi ihtimalleri vardir.. Bu adamlar Türkiye'ye yerle$ik tutup niye bir baska inin cocugunu kacirsin, rahatini kacirsin!! Dogal afetler, Suriye icsavasinda oldugum gibi felaketler bu Tür Kaos ortamlari yardim bahanesi Ile cocuklarin Saglikcilarin buyuk bolumunu tenzih ederek, Dr, yetimhane ve yabanci Charity denen klup, kurum, yardim kokenli adi altinda kamufle organizasyonlarin bir marifetidir.. Bu kadar kurtaj yapiliyor, bu kadar cocuk sokaga terkediliyor, bu kadar Zina yapiliyor demek ki! Buna 1 yasak cikiyor? Cinayete yasak cikmiyor! Neden?
  • 8 Ay Önce

Leyl....

Yalniz o insanlarin ne Eppstein Ile bir iliskisi var, ne genc kizlari para karsiligi masaj yaptirip, igfal ediyorlar, ne de dunyanin herhangi biryerindeki organize yetimhane, polis, Doktor ve yardim gorevlisi kisvesindeki organ ticaret, cocuk ticaret veya cocuk pornosu ya da dark net icinde herhangi bir olu$um parcasi onlar.. Onlar sadece orayi bir kitlesel siginak ve Covid zamaninda toplanmaz yasak oldugundan gizlice girebilmek adina kazdilar.. Dünyada Bircok yapinin altinda, Aslinda onun kadar buyuk bir yapip daha oldugunu biliyorum. Mesela Ayasofya, mubarek Ayasofya'nin altinda onun kadar büyük 1 Ayasofya daha var.. Netice olarak bu insanlarin ne Eppstein Ile alakasi var, ne de birini kacirmak Ile.. Onlar din temelli hayat süren temiz insanlar.. Zaten hergun icice Kapali ve son derece kontrolu 1 cemaat icinde 4/5cocuk Ile bazen 2 hanimla yasiyorlar.Geriye kalan zaman para kazan alla geciyor.. Bir tstile Israel gidilirmi.. O da bitti Katil Netahyahu yuzuden.. Bilmediginiz seyleri arastirmadan ba$lik altina duzmeyelim lütfen!! Tesekkurler.
  • 8 Ay Önce

KAYSERILI

hemen sorusturma baslatilmali
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23