• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğalgaz desteği hedefleri devam ediyor: Binlerce aboneye doğalgazı desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik doğal gaz tüketim desteğini düzenli sosyal yardım programlarımıza dâhil ettik derken Dar gelirli vatandaşlara 2024 yılında doğal gaz desteği devam ediyor. Son gelen haber Çorum'dan

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ELİF

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN ARTIK SON BULSUN
  • 8 Ay Önce

NURULLAH

TELSIZ KULLANIM ÜCRETİ KALKSIN
  • 8 Ay Önce

Yaşar

Kapitalistler planlar yaparken zengini daha zengin fakirleri dahada fakir yapmaktır onun için gelir dağılımında uçurumlar var anlatan anlattı anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna bile azzz üzgünüz ama gerçekler yalan söylemez????
  • 8 Ay Önce

Kanuni

Mardin Midyat 5 yıldır doğalgaz kullanıyor ama ben Balıkesir Ayvalık Sarımsaklı'da yok olduğu için kullanamıyorum. Yarzın bu belde nüfusu yüz bini aşıyor. BENİM SUÇUM NE ? 2023 / 1. ay: EMEKLİ 7500.- İŞÇİ 8500.- MEMUR 12600 - TL. # 2024 / 1.ay: EMEKLİ 10500.- İŞÇİ 17000.- LİSE MEZUNU TEKNİSYEN MEMUR 35 500.-TL. ALIYOR. (EMEKLİYE SON 12 AY iTİBARİYLE ; 2 DİNİ BAYRAMDA 4000.-İKRAMİYE + KASIM'DA 5000.- İKRAMİYE + TEMMUZ'DA 6 AY×116.-MAAŞ ZAMMI + OCAK 2024 DE 2918 .- MAAŞ ZAMMI = 12 614.-TL. TOPLAM ÖDENDİ)
  • 8 Ay Önce

Nuh yusuf Nuhhan

Biz emeklilere hele kirada olan bana cok büyük iyiliktir. Teşekkürler. Artı kaynak arayan maliye bakanıma bir önerim var faizler yükseldi gecelik overnight mi diyorlar ne? O faizlere peşin gelir vergisi koyup öyle ödesin bu gelir vergiside hazineye gelir olup reisin emeklilere zammını engellemesin. Rantcılara gelince bedava para kazan millete gelince bütce yetmiyoru bitirsin Faizle gelir elde edenin en az % 30 gelir vergisini peşin kessin ve beyannamelerdende düşürtüp tekrar devletime zarar verdirmesin ki devletim ha bire ötv artirıp enflasyonu hortlatan olarak tarihe grcmesin. Gecen dönemki maliye bakanı faiz kampanyalari ile toplumsal bela deprem getirdi. Sende enekliye ek zammi engelleyerek faiz artirarak beddua ve baska toplumsal bekalara girişim yapma bakanım emribil maruf neh-i anil munker. Bu ülkeye emegi gecmiş işveren tarafindanda yillarca sömürülmüş evi olmayan ssk emeklilerini ülkeye katkisını unutup bütceye gelir elde edecegin yerde önünu kesme. Adliyelerdeki icra karari aldirılmiş dosyaları maliye olarak incelesen kacirılan vergileri görür tahsil edersin. Hala geli faturası kesmeyen avukatlarda bile 4 kati kacakcilik cezasi kesecegin avukat senedi hacize verip gayri resmi ticaret yapanlar ne kadar vergi kacirdıginı gorursun. Formulle deyil takiple devlete gelir.saglarsiniz oysa son senelerde maliyede moda oldu vergi kacirmak hep sizinle başladi devam etti. MATRAH ARTIRIMI AFFI rantci kazansın vergi kacırilsin ana emekli ssk lıya bagkurluya gelince yok. O zaman AB uyum yasasina göre evi olmayablara kira ödemek gerekiyor evi olmayanların kirasıni odeyin. Yeter milleti saf yerine koyup bedevacıları destekleyif fahiş kazançcılara desteginiz ben urfa köfteye bu yaşta aklima düser oldu son 7 yildır vijdan toruna hediye alamadigim gibi dagmada muhtac oldum. Allah icin tokide bile ev cikmadı. Bunlarida göz önüne alki. Sadece ABD MASTIRI AB kanunlarina gore milletini ezme herşey var oldu bu hükümet döneminde fakat gelir düşüklügü dengesizligi ile kitlıkda yaşar gibi yaşiyorum. Uçaylar geldi sen hala rantciya faiz yükseltme peşindesin. Ben faiz var diye ev bile almam. Unutma belki benim gibilerin duasi ile giderken bizi kusturdünüz bilincli yapanlara bedduamiz da var. Ab uyum yasasina göre ev kiralarımızı ode lütfen.
  • 8 Ay Önce

Geçiniz

Seçim çalışması bunlar.
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23