• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

BM İsrail'in soysuzluğunu bir kez daha ifşa etti

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yardımların girmesini engellediğini belirterek, Mısır'ın 7 Ekim'den bu yana Gazze sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nı kapatmadığının altını çizdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Devletimiz bu işe el atmalı

Rekabet Kurumu’nun onay vermesi durumunda Konya’nın güçlü yerel marketlerinden biri olan Kent Gross’un 6 mağazası ulusal market zinciri Migros’a devredilecek...rekabet kurumu bu satışa onay vermemeli... Filistin'de 1948 den sonra yapmaya çalıştıklarını Türkiye'de yapmak için tekel oluşturmaya çalışıyorlar...gerekirse satışlar iptal edilmeli
  • 8 Ay Önce

Migros İsrail'e destek veriyor... Türkiye'de tekel oluşturmaya çalışıyor...buna Konyalı kardeşlerimiz izin vermemeli

Merhaba Gazetesi, konu ile ilgili bilgiyi alır almaz, Kent Gross yetkililerini aradı. Firma yetkilileri tarafından “Şu an için bir gelişme yok” denilmişti. Rekabet Kurumu’nda resmi bilgiler yer aldı. Devralma için yapılan başvurunun duyurusu yapıldı. Edinilen bilgilere göre Migros’un sadece Kent Gross’a değil, Konya’da başka yerel marketlere de teklif götürdüğü öğrenildi. Hatta Konya’nın en büyük yerel marketi olarak bilinen bir markete de mağazaları devralma için teklif verildi.
  • 8 Ay Önce

Müslüman

Bir yazar diyorki Kim cok fazla israil filistin çığırtkalnlığı yapıyorsa altında başka istismarlar vardır ! Tamda böyle akp / akit Daha şehitlerimizin kanı kurumadan hemen israil filistin … Kardeşim sizin başlarım arap seviciliğinize ! Herkes üzülüo filistine Ama sizinki şaibeli Yav senin eski bakanın ve suanki mülletvekilin israile çatır çatır gemilerle mal taşıo ispatlandı hemen basın yasagı getirtiosun İstailin filistin karsısında en büzük kozu türkiyede ki kürecik üssü neden kapamıosın Ah pardoon üstün israil cesaret madalyan vardı ve ortadoğu projesi (büyük israil projesi) nün eşbaşkanıyım demişti reisiniz! 55-56 ülke müslüman var Yok körüde miting yok ihh mitingi filan Ama teı başına hristiyan güney afrika ülkesi soylırım davası açtı ! Çakma müslümanlara kapak oldu! Yabı filisitn bile türkiyenin arabuculuğunu reddeti , mısır veya katar ı istedi Arrık açın gözünüzü ya ! Filistine hükümet destek filan olmuor başka gilmler var ! Koyunlarda hala inanıo
  • 8 Ay Önce

Tarihci

Yahudiler soysuzsa Araplar da soysuz olmali o zaman. Cunku onlarin dedeleri Ishak Araplarin Ismail, ikisi de oz kardes. Lisanlari bile yari yariya benzer. Hatta selâmünaleyküm selamı bile günümüzde yahudiler tarafından da hâlâ kullanılan 'şalom aleichem' selamından türemiştir.Kardes cocugu olmalarina ragmen yuzyillardir artik tarih olmus din, iman, mezhep diyerek ahmakca birbirlerini bogazliyorlar. Aslinda al birini vur digerine, dunya barisi icin acik ara en problemli iki millet. Ne guzel, kirsinlar iste birbirlerini ki dunya biraz huzura kavusur belki!
  • 8 Ay Önce

En barbar en soykirimci SIYONIST-EMPERYALIST CETENIN YAPTIGI VE DUNYADA ILK KEZ CANLI YAYINLANAN SOYKIRIM: FILİSTIN SO-

.........
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23