• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayraktar: enerji işbirliğinde bu kez yeni hedef, hazırız!

Türkiye'nin enerji alanındaki adımları devam ederken yeni bir hamle geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, enerjide büyük bir potansiyeli olduğunu belirterek, "Biz bu konuda birçok şirket ve ülkeyle işbirliğine hazırız ve istekliyiz." dedi. Tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyurdu! Türkiye enerji alanında da ileri seviyeye taşıyacağını söyledi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer

Neyin işbirliği bu yahu...Biz yemeyelim alın siz yiyin mi demek bu... İşbirliğine hazırmış daha neler...
  • 8 Ay Önce

Gazeteci

Essasen YARGILANAN İSRAİL DEGİL, ÇİFTE STANDART VE İKİ YÜZLÜGÜN TA KENDİSİ. E VET, İT SÜRÜSÜ TERÖR ÖRGÜTÜ HAMASIN, KÖKÜ KAZINANA KADAR. AYRIYETT EN, SORUYORUM, EGER TÜRKİYEY BU DAVA DA O KADAR HEVESLİ İSE NİYE, TÜRKİYE BU DAVAYI YÜRÜTMEDİ, ACABA NEDEN KORKTU? BİLİNEN ŞU Kİ, "SOYKIRIM" KONUSUNDA LAF EDECEK EN SON ÜLKE TÜRKİYE DİR.
  • 8 Ay Önce

deniz HAN

asında libya TURK DEVLETİNE baglanmak istiyor atayın bir vali bayragıda bizle aynı ay ve hilal ???? oyle görüyoruz babam diyor bu oğlan deli dedim melamilik delilik mi susssstuuuuu
  • 8 Ay Önce

Gazeteci

Son senelerde, Kara denizde "bulunan" milyarlarca küp dogal gaz, Ayrıyette Akdenizde'de "BULUNAN" ekli milyarlarca küp dogal gaza, "BULUNAN" Milyarlarca varil petrolu eklenince, SAUDİ ARABİSTAN+BEA eşit bir Energi kaynata sahip bir ülke niye başkaları ile İŞBİRLİGİ İSTESİN Kİ?
  • 8 Ay Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

IRAKLI TÜRKMENİ OLARAK LİBYADA 12 SENE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE PEROJE MÜDÜRÜ OLARAK ÇALIŞTIM,LİBYA TARİHİNİ VE İNSANINI ÇOK İYİ TANIYORUM LİBYA HALKI % 45 ARAPLAŞMIŞ EMAZİĞ AFRİKALI AŞİRETLERDEN OLUŞUYOR ONLARCA BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞİRET MEVCUT BU AŞİRETLERİ RAZI EDERSEN,, HÜKÜMET İŞİNİ YAPAR AMA RAZI EDEMESEN BAŞIN AĞIRIR İŞ YAPAMASIN,,, ŞİMDİ LİBYA HÜKÜMETİNİN BÖLGESİ,,İMARI VE EKONOMİ KALKINIRSA HALKI RAZI OLUR DİĞER YANDAN AŞİRET REİSİDE RAZI OLUR,,, TÜRKİYENİN İLK YAPACAĞI İŞ LİBYA HÜKÜMETİNİ İKNA EDECEK BELEDİYE İŞLERİNE AĞIRLIK VERECEK VE İMAR VE AĞAÇLANDIRMA İŞLERİ,,,, BUNLA HALKA EN YAKIN GÖRÜNEN İŞLER, LİBYA HALKI BUNU ÇOK SEVECEK VE İŞ ALANA AÇILACAK,,,ÖNCE HALKI MEMNÜN EDECEKSIN,,, BU ARADA *** HAFTER HALKI BU KALKINMAYI GÖRÜRSE BU DEFA HALK VE AŞİRET REİSİ HAFTERE KARŞI AYAKLANIR ,,, YANİ LİBYA HÜKÜMETİ HALKIN KARNINI DOYURACAK ,,KADDAFI BU SİYASETİ KULLANDI ,, TÜRKİYE BU KALKINMA YOLUNU AÇACAK ,, EMİN OLUN TÜRKİYE BURADAN ÇOK KAZANÇLI ÇIKACAK,,, BUNU İYİ BİLİN *** LİBYADA BİR İYİLİK VERİRSEN 10 İYİLİK ALIRSIN,,, BEN BİR PEOJE MÜDÜRÜ OLARAK ,,, ONLARCA PROJE LİBYA HÜKÜMETİNE TESLİM ETTİM HİÇ BİRİSİNİ*** İNŞAATI KONTROL ETMEDEN TESLİM ALIYORLARDI ,,, NEDEN ÇÜNKÜ TEMİŞ İŞLER YAPARDIM,, ŞEHRİN VALİSİ,,BELEDİYE BAŞKANI VE POLİS VE EMNİYE MÜDÜRLERİ İLE İLİŞKİLERİN ÇOK İYİ İYDİ,,, EĞER TÜRKİYE VE HÜKÜMETİN KAFASI İYİ ÇALIŞIRSA 500 BİN İŞÇİ ORADA İŞ ALANI AÇABİLİR,,,ÇOK İŞ VAR NELER YAPACAKLARINICA BİLİYORUM,, AMA TÜRKİYE BU İŞİ BİLMİYOR,, VESSELAM,,,
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23