• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Finansal göstergeler hangi anlama geliyor? Enflasyona "çekirdekten" bakış

Ekonominin en büyük sorunlarından birisi enflasyon. Fiyat gelişmelerinde baz alınan çekirdek enflasyon ise en çok merak edilenlerin başında geliyor.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

15 TEMMUZ 2016

Bu yana ülkemde ekonomide oynan oyunları, enflasyon dört nala gitmedi. Enflasyon adı takıp milletin alım ve ticaretini zayıflatmak tüccarları zora koymak , kücük esnafları batırmak adına siyonistler fetöden atılan hakim savci avukatlarla kanun acıklarını bilip icerde gizli kalan masonfetö işbirligi ile ekonominin deyil, kendi kendine büyüyen, bankaya bulaşmamış işini büyüten gelecegi güzel işadamları iflas ettirilup , kendileri kazançlarına devam.ettirildi. .Hükümetin icindekilerde bu tarihden itibaren sadece kenfilerine tedbir alıp halkın zora girmesini seyrettilerki, hemde kabiri, ahireti umursamadan. Yazık reis vatan icin yurt dışı düşmanların oyunlarını bozmak icin ugraşırken, yanlış ve yanlı bilgi ile reisi resmen global diyerek ayakta uyuttular Şeyhi ucaran muridler. Yurt dışi harka yurt ici kul hakkını bile hice sayip reise bile yalan kendi işlerine, işlerine; geldigi şekilde aktardılar ve bankaları bile gecen yıla kadar kendi şirketi gibi kullananlar cok iyi biliyordu bugun bir dairenin milyonlar olacagını, ve otomobilde bile topladıkları araçların deger artışı ÖTV artışı ile olacaktı. Ve Reise resmen yalanla kovit dahil hep ötv artırma tafsiye ederek reisi her türlü fahiş fiyatlara alet ettiler. Ama bir şeyi unuttular. ALLAH NE DER DİYE YAŞAMAYI. onu da Rabbim ahirette iflas ettirilmiş esnaf olarak kaybettigimiz işimiz ve kazançların bitmesi ile, zekat sadakaları niye engellediniz diye soracaaaaak. Adı cekirdek deyil 20 yılda bir masonik düzeni kabul etmeyenlerin boyunlarının vurulup zekat sadaka yok edilip islândan uzaklaştırma calışması, örnek sılai rahim ulaşım ne kadar pahalı akrabayı boş ver memlrkette mezar ziyaretleri bile bitti. Konfeksiyon Allahın emri vucud hatti erkekde bile belli olmayacak dar kotlar 500 bol kot 2500 v s para yoksa dini yaşamak zor bunlara da canak tutan 15 Temmuz 2016 dan bu tarafa hükümetin icindeki fetöcu ve masonlardı. Yoksa genel kurmay başkanı mit emniyet diyanet işleri başkani yapmadı bu fiyatları örnekler cogaltılır piyasa belli. Care belli fakat hala hükümetin icindekiler fahiş fiyatları sabitleme peşinde, fiyatları aslına geri getirmeyi bile anmıyorlar. Fiyatlar sabitlenince yükselmeyince enflasyon düştü yü yutturmak kadar millete atılan bu kazıklar, bu kul hakkından korkmayanlar alenen belli ve hala calışıyor fakat reis hala gözü kör kulagı sagır oynuyor bunuda kabullenmekte cok zorlanıyorum hatta hic kabul etmiyorum. Benim tanıdıgım 29 yıldır Reisim abim bu deyil..
  • 8 Ay Önce

Adı Ne Olursa Olsun

Gerçek enflasyon son on yıldır TÜİK enflasyonunun en az iki katıdır. Bu da emekli maaşlarının en az her yıl için %10 iyileştirilmesi gerektiğini gösteriyor.
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23