• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mete Yarar'dan salvolar! CHP'lileri yamulttu

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, 9 şehit verdiğimiz saldırının ardından çıktığı canlı yayında teröre ve destekçilerine sert tepki gösterdi, CHP'yi yerden yere vurdu.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

CHP,raydan çıktı.Anarşistlerle birlik olmuş.Omuz omuza vermiş.Ana muhalefet bu kadar nasıl olur.Ülke düşmanı haline geldi.Sayın yararın söylediklerinin hepsi doğrudur.
  • 8 Ay Önce

Gültekin

SAYIN METE YARAR, BUNLARIN PARMAK SALLAMALARIN ARKASINDAKİ GÜÇ ONLARA YARDIM VE YATAKLIK EDEN MÜTTEFİKLERİMİZDİR, BU KUKLALARIN KULLANILMASIYLA VATAN TOPRAĞIMIZI BÖLECEKLERİNİ SANIYORLAR, DÜNYADA BÖYLE APTALLAR OLMASA, DÜNYA CENNETE DÖNER.
  • 8 Ay Önce

Evinde ilân ettiği yasa uyacak mı dersiniz?

Terör destekçilerine kırmızı halılar serip üstüne bir de bunların çıkıp "yas ilan edelim" demesi yok mu?... insanı deli ediyorlar
  • 8 Ay Önce

Şeyh Said' Mustafa Kemal ile görüşmesinde bakın neler söylemiş? Bu adam vatansever değilde nedir?

Mustafa Kemal görüşmede, kendisine yetki verilirse, Rumeli’nin elden çıkmasıyla yıkılmaya yüz tutan Osmanlı İmparatorluğu’ndan sonra Türk ve Kürtlerin birlikteliğiyle yeni bir devletin filizlenmesiyle, bölge insanı için hayırlı hizmetler yapmaya hazır olduğunu ve bu hareketin başına geçmek istediğini söylemiş. Şeyh Said ise bunu reddetmiş. İki gerekçeyle. 1) Coğrafyamızdaki insanlar Hilafete ve İstanbul’a bağlıdır. “Osmanlıyı bu duruma düşüren İttihatçılardır. Sultan Abdülhamid olsaydı Rumeli gitmezdi. Rumeli’nin hesabını ilk başta Sultan Abdülhamid’i tahttan indirenlerden sormak lazım.” 2) Anadolu coğrafyasının tamamı da Hilafet ile Osmanlıya bağlıdır. Hilafet makamı ilga olursa her millet kendi yoluna gider. Hilafetle İslam ittifakını mutlaka sağlamanız lazım. Mustafa Kemal bu sözler üzerine kimsenin hanedana bağlılığı kalmadığını söyler. Şeyh Said cevaben hanedan putperestliği yapmadığını, ama Hilafetin bu hanedan olmaz, başka bir hanedan olur, mutlaka muhafaza olunmasını söyler. “Aksi halde” der, “Hilafet kalkarsa Kürtlerin Türklerle bağı kesilir, ümmet anarşiye duçar olur.” “Kürtler Türklerden koparılmayı kabul etmez” diyen Şeyh Said, Hilafeti muhafaza ederek düşmanlarımızın esareti altına girmemenin ve birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmenin şart olduğunu söyler.
  • 8 Ay Önce

M.Kemalin askeri degil generali olsan ne yazar it suruleridiyen azar

, bu yopraklar "arzi mevud topraklaridir diyen, dusmanin kirli-kanli-hain-bayraksiz-ezansiz-GAYRIMILLI-GAYRIISLAMI-GAYRIINSANI YONUNU TEMSIL EDENLERLE "SAMIMI ATATURKCU, VATANSEVER, MILLI, MILLIYETCILIK OKUNU SAVUNAN, KUVAYI MILLICILIK VE ANTI EMPERYALISTLIK ANTI DARBECILIK IDDIALARI TASIYANLARIN NR ISI OLABILIR?!"...CHDPK/DEMPKK=CHPKK olmasini kim neden nasil kabul edebilir?!?! Ya istiklal ya olum demis Ataturk, EMPERUALUST KUKLASO TERORISTLERLE IS TUTMAMIS IMANLI MILLETIN AZIM VE KARARINI ARKASINA ALMIS, GUVENMIS...degermi 3,5 soysuz kuklanin oyu icin...TITRE VE KENDINE DÖN MILLİ YERLI TAM ISTIKLAL OLMADAN YADAMAK HARAM BU COGRAFYADA
  • 8 Ay Önce

Ahmet Taner

MELİH BAŞKAN, SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ. PKK'LI KÖPEKLERİ TCBMM'DEN YA DEVLET TEMİZLİYECEK, YA DA HALK GEREKENİ YAPACAK...
  • 8 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Eğer mecliste uzantısı rahatça bulunuyorsa teröristin kendisi de dağda terör estirir bu kadar basit ,eğer bu yapılanlar hayat memat meselesi değilse başka nedir eğip bükmeye ne gerek var.Her şey ortada .
  • 8 Ay Önce

Davetçi

Küreciği kapatma İncirlik'ten çıkarma ete süte karışma bi gidin ya dalga mı geçiyonuz. Bu ülkenin bi yaptırımı dahi yok mu ya bir tane ya bitane bi gidin adamı dellendirmeyin. Hep garibanlar şehid oluyo Zenginlere yok bi şey ( ŞEHİD) lik makamdır lafı olmaz . ? Amma bu zamanda bedelli bile milyonla telaffuz edilmeli 180 le değil. Bir canın bedeli değil ama işte anlayana
  • 8 Ay Önce

sos

100 % dogru tespit. Iceriye bak ve once icerideki temizligi yap. Sanatci, gazeteci, aydin , politikaci postuna burunmus alcaklari temizle. sinir otesi sonra gelsin!!
  • 8 Ay Önce

Davetçi

Altına imzamı atıyorum. Peki yöneticilerimiz uyuyor muuuuu?
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23