• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya ile Batı arasında petrol ve doğalgaz ihracatı fışkıracak derken ipler koptu: Ruslar resmen duyurdu! Hamleye hazırlanıyor

Rusya'da ekonominin Batı ile yaşanan kopmaya uyum süreci 2023'te hızlandı. Bunun üzerine Rusya yeni bir hamleye hazırlanıyor. yaptırımlar ve küresel ekonomide yaşanan köklü değişimlerin gölgesinde sürdürülebilir büyüme sağlamak ve yeni pazarlarla işbirliğini artırmaya yönelik adımlarını 2023'te hızlandırdı.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman Çelik

Çok merak ediyorum her konuda ahkam kesen barolar Birliği neden hiç sesini çıkarmadı ve Türkiye Büyük millet meclisi neden bu konuda hareket etmedi İsrail'in soykırım yaptığını neden Lahey de davayı açmadı sanki sadece tribüne oynuyoruz gibi geliyor bana
  • 8 Ay Önce

Semih Erden

Bir ülke adına batı Nazi yanlısı Lahey de barolar birliği İsrail'in suçları hakkında dava açamaz, davayı hükümet Lahey'e açabilir.

Gültekin

RUSYA ELDE ETTİĞİ PETROL VE DOĞAKGAZ NİMETLERİNİ HALKI İLE BÖLÜŞMESİNİ BİLİR, MİLLİ GELİRLERİNİ ARTIRIRSA, İNSAN GÖCÜ YAŞAMAZ, PERSONELDE DE SIKINTI ÇEKMEZ, ÇÜNKÜ ÇALIŞAN, EMEKCİ KESİM NİMETTEN PAY BEKLER.
  • 8 Ay Önce

Semih Erden

Yorumlarınızı doğru. Rusya'nın şimdiye kadar ki en büyük hatası ülke içinde hep batılı üreticiler, batı servisleri ve sanayisinin çarkları ile bugünlere gelmiş ve kendini üretime adamamış ve geriye gitmiş, Rusya'nın içindeki tüm üreticiler hep yabancı, dolayısıyla üretimden sağlanan kâr hep dışarıya çıktı, başka ülkelere para transferleri yapıldı. iletişim altyapısını dahi kendi kurmamış bir ülke bugün zorunlu olarak yeni yeni bir şeyler üretmeye çalışmış ama çalışacak kimse yok, ayrıca maaşlar dışarıdan gelecek işçiler için çok düşük fakat kendi halkı için alım gücü çok yüksek maaşlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23