• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

New York'tan sonra Moskova’da da bir sinagogun altından gizli tünel çıktı

ABD’nin New York kentinde bir sinagogun altında kaçak tüneller bulunması sonrası Rusya’nın başkenti Moskova’dan da aynı görüntüler geldi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

akesar

Siyonistlerin ve onlara hizmet edenlerin birinci görevi, önemli kişilerin ve gelecekte önemli makamlara gelecek olanların gizli bilgilerini tutmak ve olumsuz görüntülerini kaydetmektir.Sonra o kişileri istedikleri gibi kullanmak,hizaya gelmeyenlere şantaj yapmaktır.Bu durum bize tanıdık geldi mi? Siyonizm bu çalışmaya çok önem veriyor.Onun için paraya ve dünyaya hakim oluyorlar.ABD li milyarder Epistain mi neydi,Onun yaptığı iş de aynı.Kılıntın,şarkıcı veya diğer devlet adamları fuhuş görüntülerini bu çetelere kaptırdıysa -ki öyle anlaşılıyor- geçmiş ola.Bu kişiler devlet başkanı bile olsa Siyonistlerin hangi işine karşı durabilir? Şekilde görüldüğü gibi diğerlerini de rüşvetle satın alıyorlar.(Meclis üyelerine para dağıttıkları gibi) Eh tatil de olur. Lüks otellerde ağırlamak da...Bana bu işler aşina geldi.Ama Sinagogları bu iş için kullanacakları aklıma gelmezdi.Lakin Şeytanın aklına gelmeyan işler maalesef bu Yahudilerde .Şimdi dünyanın her yerinde sinagogları kontrol etmek,baskınlar yapmak gerekiyor.Yanlış anlaşılmasın,Yahudi olmak suç değil.Katliam yapmak,çocukları öldürmek suçtur. Yahudileri geçmişte bir çok ülkenin (İspanya,Portekiz, Fransa, Hollanda,Almanya,Rusya vs.) kovması boşuna değil.Yazık ki bir çoğu ülkemize kabul edildi ve en güzel şehirlerimize yerleştiler.Şimdi ülkemizde ne çok hain var diyoruz ya...Bilin bakalım neden? Bilmece gibi oldu hani.
  • 8 Ay Önce

Gültekin

EY SİYANİST YAHUDİ, GİZLENMEK MÜMKÜN OLSAYDI, ŞEYTAN GİZLENİRDİ.
  • 8 Ay Önce

resat

demek oluyorki Allahu alem bunlar fareye mi dönüşecekler ne?
  • 8 Ay Önce

Bekir Kalınsazlıoğlu

Ülkedeki hatta dünyadaki tüm siyonistleri bu tünellere doldurup şimal buz denizinden su bassınlar...dolunca a 380 w elektrik versinler...yeryüzü bu zındıklardan kurtulsun!!!! :) :) :)
  • 8 Ay Önce

Bekir Kalınsazlıoğlu

Ülkedeki hatta dünyadaki tüm siyonistleri bu tünellere doldurup şimal buz denizinden su bassınlar...dolunca a 380 w elektrik versinler...yeryüzü bu zındıklardan kurtulsun!!!! :) :) :)
  • 8 Ay Önce

Nur

Hiç bir yahudi güvenilir değil sapık ve katiller bunlar var oldukça dünya güvende değil tc çok dikkatli olmalı her biri bir zehirli yılan akrep çiyan akbaba çocuklarımız için büyük tehlike bu sapıklar lanet olsun size
  • 8 Ay Önce

Bekir Kalınsazlıoğlu

Ülkemizdekiler de acil olarak kontrol edilsin...belkide ediliyordur...halkımız bilgilendirilsin... nedir insanların siyonizmden çektiği... geçmişte peygamberleri katlettiler Allah c.c. gazabına uğradılar defalarca, şimdi her türlü pislik faiz fuhuş cinayet yobazlık hainlik bölücülük entrika....bunlarda...şimdi tüm bunları nerelerde planladıkları ortaya çıkıyor kansızların!!!!!
  • 8 Ay Önce

hüda partili

Dikkat edelim yahudi haham ve siyasetçi ve aydın mütefekkirleri kontrollü bir şekilde yahudileri bütün dünya insanlarına öldürtmek için planla yapıyorlar.Amaç yahudileri gelecekte de diğer milletlere karşı olan kinlerini devam ettirip motive etmek istiyorlar.elbette ki onları hristiyan ve diğer milletlerle beraber yok edeceğiz.ama aslen yahudi olan hitlerin yaptığı gibi değil gayri insani değil.Peygamberimizin gösterdiği hukuki bir şekilde.Suçsuzlara dokunmadan.
  • 8 Ay Önce

Normal

Tarihi kilise sinagogların altında yanında kesin olur o dönemlerde
  • 8 Ay Önce

Ömer

Türkiye dekiler ne durumda acaba...
  • 8 Ay Önce

Tüm Dinler Aynı

Allah herkesi bu yobazlardan korusun.
  • 8 Ay Önce

hüda partili

Bütün renkler de aynıdır.ana renkler ara renkler.siyahı beyazı aynı güzelliktedir.sarısı mavisi çivit rengi değilmi!?

Nur

Tüm dinler aynı derken islamı da yahudiyide aynı kefeye koydunuz Yüce Rabbimize iftira attınız Allahın indirdiği tevrat değiştirilmiştir . kur'anı kerim gelince bütün kitaplar fes olmuştur islam evrenseldir ve kimse kur'anı değiştiremiyecektir yüce Rabbimiz sözüdür. Size söylenecek çok söz var ama yeri değil çok sığ çok cahilsiniz yazmaya değmezsiniz aklınızı kullanın lütfen geri plana atmışsınız aklınızı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23