• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Babacan camide protesto edildi

İstanbul'da cuma namazını kılmak için Sancaktepe'de bulunan bir camiye gelen Ali Babacan, burada beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Caminin tepesine çıkan bir şahıs Babacan'a yönelik, "Türkiye’nin bilgilerini danışmanının yurt dışına sattığını anlat. Recep Tayyip Erdoğan’ı arkadan hançerlediğini anlat. Doğruları anlat" şeklinde seslendi.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KÖKSAL

Rabbim önce Münafıklardan, sonra kafirlerden bizleri korusun, Amiiin...
  • 8 Ay Önce

Gültekin

ALİ BABACAN YA ÇOK APTAL YA DA İPLERİ BAŞKALARIN ELİNDE ONU YÖNLENDİRİYOR, ÇÜNKÜ BAŞ OLMAK VARKEN, DEVLETİNE VE MİLLETİNE HİZMET YAPMAK VARKEN NASIL OLUYOR DA DEVLETİN BİLİNMEYEN DÜŞMANLARIYLA İŞ BİRLİĞİ YAPARAK NASIL AYAK BAĞI OLUYOR?, RTE, ONA BELİRLİ MAKAMLARA GETİRMEYSEYDİ, ONU KİM TANIRDI?
  • 8 Ay Önce

Bır garip

Seçim Müslüman ları ortaya döküldü
  • 8 Ay Önce

buyrun.

eko da bu gün yarın harekete geçer.tontonum ayımız güneşimiz jüpiterimiz. gerçi onlarınki din istismarı sayılmaz,ekrem başkan halkla buluştu,halk onu bağrına bastı olur.bütün istanbulda büyükşehire ait olan ana arterlerin kaldırımları yandaş müteahhitler marifeti ile dozerlerle sökülüp yeni eski farketmeksizin yenileniyor. depremde yenilenen dönüştürülen kaldırımlar bizi kurtarceyk. hani kiptaş 100 bin konut edeceydi.üsküdarda üsküdar belediyesinin bedava keneflerinde siftinen gençler helal ekkremm başşkağnn. başşkann çalışıyooooğğ.diyor.paşamda kurt büzüğü var. ah biz 2019 da tipten kaybettik. akıllanır mıyız. parlak çöcükler az,biraz amele sakallı tipler yerine böyle matruş tipler lazım. ergenler öylesini seviyor. duydunuz mu bizim yukarısı...yarın ve haftaya elimizdeki amele sakallı yurdum erkekleri gene aday porofilimiz....

Seçim yaklaştıkça camide yer kalmaz

Seçim yaklaştıkca Türk ve Müslüman düşmanları - Yahudi asıllı ali ve ahmet, sırb özgür ve muharrem, yunan ekrem ve ermeni asıllı kemalleri her gün camilerde görmeye başlarız.
  • 8 Ay Önce

chp li olduklarını söylemek yeterli fazla bile

rum ermeni demiyelim. azılı din düşmanlıkları için chp li olduklarını söylemek yeterli.zamanında bir siyasi demişti; bizimkilerin islam düşmanlığı gayrımüslimlerden bin kat fazladır.

Karadenizli

Vay be camileride siyaset arenasina cevirdiler bu ne bicim muslumanlik bravooo
  • 8 Ay Önce

Ömer

Bu … yaptığı siyasetin ne kadar ayaklara düştüğünün göstergesidir. … zekalı Caminin tepesine çıkmış. Meşhur oldu. Camide bu yapılır mı. Yaptığını müslümanlık zannediyor.
  • 8 Ay Önce

Toshiba

Bunların yüzü si.ikle yıkanmış. Yüzlerine tükürsen yağmur yağdı der geçer giderler.
  • 8 Ay Önce

Deve-Deva

Adı niçin DEVA bilen var mı ? Deva Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan'ın para karşılığında, "Türkiye'nin bazı ülkelerde konuşlu askeri birlikleri", "Afrin operasyonu öncesi yaşananlar", "Türkiye'nin Libya ve Suriye'deki etkinliği", "İnsansız hava araçlarını ihraç etmek isteyen ülkeler", "S-400'lerin konumlandırılması" ile "PKK elebaşlarının konumlarının belirlenmesine yönelik saha çalışmaları" gibi bilgileri, yabancı diplomatlara aktarmıştı. Casusluk yaptığı suçlamasıyla yargılanan Gürcan'ın, Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davasında karar açıklanmış ve 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.
  • 8 Ay Önce

fetösavar

seçim yaklaşınca kim din satışına başlıyor? no1 ekrem, no2meral, no3babacan, no4davud.... yahu bunlar fetö konusunda da aynı yolda... ne iş?????
  • 8 Ay Önce

biz din bezirganı onlar da laikler ya.mesela dediydik.

ne iş. seni kafesleme işi. ömrü boyu dindar olana din bezirganı der bir de bu sadece seçim sathı maili müslümanları.kemal abimiz de genel seçimlerden önce malatyada cuma kılmıştı.ah seçim sen nelere kadirsin diye bir laf var ya,güzel türkiyemde.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23