• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Provokatör Ege Akersoy'un avukatından Tevhid sancağına 'terör örgütü' bayrağı hakareti!

Elinde Kelime-i Tevhid sancağı bulunan İsmail Aydemir'e saldıran provokatör Ege Akersoy'un avukatından skandal bir açıklama geldi.

65 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OMUT

Bu Avukat bozuntularının zihniyeti haYahudi ha İngiliz ha chp hiç fark etmiyor.
  • 7 Ay Önce

OMUT

İşte bu komünist zihniyet böyledir.
  • 8 Ay Önce

Bır garip

Pkk bayrağı açanlara tokat atın pkk bayrağı terörist bayrağı bunu söyleyin
  • 8 Ay Önce

fetösavar

ikinci bayrak olarak resmi gazetede yayınlansın... veya devlet nişanı olsun...
  • 8 Ay Önce

Leyl....

Selam aleyk! Avukat da iyi sallayip, kendini rezil etmi$. Yahu bu ulke 600 yildir bu yaziyi kullandi. Arapca, Osmanlica bilen biri cikip da oradaki girift muhte$em Tevhidi aciklayamiyor mu? Her Arapca terror mudur? Yahu bunlar salak resmen.. PKK bayragi acarsa o Zaman tepki gosterirsiniz.. Avukati bu olanin burnu b... Kurtulmaz!
  • 8 Ay Önce

Anayasa olduğu yerde duruyor... düzeni bozan müvekkilin avukat bey

Millet meclisi anayasa değişikliğine gitmek için komisyon kurup yeni anayasa taslağı hazırlarken de mi suç işlemiş oluyor? ...buna nasıl bir mantık karmaşası? Seni öne sürenlerin söylediklerini tekrar edip duruyorsun avukat... yumruğu yiyen Şehidlerimize rahmet mitinginden geliyordu...sen hala aynı tekerlemeleri sayıyorsun...
  • 8 Ay Önce

Filstin de sehid olan Turk mu var?

Tuğrul

Ne çok Allah(c.c) harp açan var. Ulan kafir sürüleri hepiniz helak olacaksınız !!
  • 8 Ay Önce

Bir kafir

Helakimizin bir vadesi varsa onu da yazarmisin Tuğrul kardes ki ona gore kefen parasi filan ayiralim.

yiğido

Elinde Kelime-i Tevhid sancağı bulunan İsmail Aydemir'e saldıran provokatör Ege Akersoy'un avukatı Kerim Bahadır Şeker, olayı çarpıtmaya çalışıyor. Provokatör'ün arkasındaki güç Zamanla ortaya çıkacak. Avukatı Üniversite sınavı ayağını bıraksın. Duygusal olmayalım. B u çocuk dedğin adamın çenesini dağıtan Terörist, cezasını çekmelidir.
  • 8 Ay Önce

resat

filistine destek yürüyüşü , kimleri rahatsız eder,başta yahudiyi sonrada onun yandaşlarını,yani haçlı batıyı, müslümanların ortak değeri olan kelime i tevhit sancağını düşman ilan edenler kimlerdir haçlı batı ve yahudi ,dünyanın neresinde olursa olsun bu ortak değerimize saldıranlarda bunlardır yada bunların uşaklarıdır , sen milletin inancının anayASASININ BİRİNCİ MADDESİNE HAKARET EDECEKSİN ,BUNA MESNED OLARAKTA ,dünyadaki islam düşmanlarıyla beraber yaptığınız anayasayı göstereceksin ,varmı öyle ,kümesin hırsızı tilki ,bekçisi tilki ,hakimi tilki,savcısı tilki ,şikayet edeni tilki ,sizigidi kendini tilki zannedenler ,,aynı ayaklar ,gezide bu ülke düşmanlarınada okumuş çocuklar ,diyen kafa yine efendiymişte ,pırıl pırılmışta ,sakinmişte ,yersen ,buradaki bu kargaşa doğurmaya müsait haldeki düzen , ingilizin yahudinin akıl hocalığıyla kuruldu ,neden sivil anayasa istemezler sebep budur ,ingilizin yanından geçtiği deredeki balıklar kavgaya tutuşurmuşya , birde işgal ettiği, giderkende bazı çöplerini bıraktığı bu topraklarda böylelerinin varlığı normaldir ,,efendilerinizin talimatları doğrultusunda bir iç karışıklık ve ardından efendilerinizin ,dizaynıyla ,yine bu topraklarda salyongoz satmayı garanti altına almayı planlıyorsunuz ,bu sağduyulu millet sizin oyununuzu ,sabır ve metanetiyle bozdu ,yine bozacak , bu ülkeyi efendilerinizle tekrardan bölüp küçültemeyeceksiniz evvelallah ,
  • 8 Ay Önce

Adem Yaman

Yalancının Allah belasını versin sende ehil yalancı diplomalı yalancı gerçekleri bilen gören elbet var hesap gününü bekleyin yalncııı avukat
  • 8 Ay Önce

veysi

avukat bozuntusu kelime i tevhit bayrağı terör bayrağı değil soysuz asıl terörist sizlersiniz kafirler
  • 8 Ay Önce

Bozkurt

15 Temmuz 2016'dan once bir Orgeneral Komutasinda olan Harp Akademilerinin sivillestirilerilmesiyle Universite olan ve Reisiniz tarafindan MSU’ne Rektor olarak atanan Prof. Dr. Erhan Afyoncu'ya gore "Hilafet bayrağı diye bir bayrak yoktur, Halifelik hangi devlette ise hilafeti temsil eden bayrak o devletin bayrağıdır." Demek ki neymis, burda AL BAYRAK yerine YESIL BAYRAK'i savunanalar hangi milletten ben bilemem, ama Turk olmadiklari kesin.
  • 8 Ay Önce

Şehmus 1453

Ege Akersoy isimli SALDIRGANA YAZIKLAR OLSUN diyor ve KINIYORUM, ama ZORBALIK yaptigi icin!
  • 8 Ay Önce

Fatih

Asıl provakatorler dindar gözüküp de dinsiz münafık gorunenlerdir.
  • 8 Ay Önce

Ccc

Yahudi gazzeyi unutturmak icin daha neler yapacak neler. Aman abiler ekonomik boykotu unutmayin . Elimizdeki en etkili silahimiz bu
  • 8 Ay Önce

Şener

Hem adama sataş, hem darp et, hemde böyle cevap verdi de! Üstelik belki de oğlu yaşında. Ne Türk edebi var ne müslüman hassasiyeti.
  • 8 Ay Önce

Önce Vatan

Yahu koskoca avukat olmuşsun yalan yanlış konuşmaktan kendini alıkoyamamışsın. IŞIT denen örgütü kuran obama senin gibi maneviyat cahillerini, gerçek tarihini bilmez hiper zekalıları gazlamak için eline bu bayrağı verdi. Sen önce bu bayrağın tarihine bak. Sonra manasına bak sonrada işid in kurulduğu yıla bak. Beni daha fazla yazdırtma. Bu ülkenin bayrağı altında yaşadığını, güvenle yaşadığını ve zıkkımlardığını unutma. Hee sahip çıktığın çocuk tokat atmış diyorsun, çocuk daha önce yumruk attığını söyledi niye kıvırıyorsunuz.
  • 8 Ay Önce

Avukat bu bayrak sani çarpar bak demedi deme

Sen önce YPG bayrağı açanlara hesap sor...
  • 8 Ay Önce

Ege Akersoy'un avukatı

O gun ben de oralarda tesadufen yuruyordum, yanimdan gecerken bir hamascinin yesil bayragi ruzgardan yuzume carpti. Yani haklisin carpiyor valla.

Molla kasım

Kelimeyi tevhid yazılı olan bir sancağa terör örgütü bayrağı diyen bir kimse müslüman değildir velevki bir terör örgütü onu istismar etmiş olsun islamın bin yıl beşikliğini yapan güzel vatanım gavur sürüleriyle dolmuş cenabet Allah cc düşmanları virüs gibi yuvalanmış aziz milletimi provakö etmeye çalışırlar oyunlarına gelmiyelim kahırlarında çatlayıp gebersinler inşaallah
  • 8 Ay Önce

Ana kıymeti bilenler düzenin kıymetini bilir

Anaya- babaya... büyüğüne saygısı olmayanlar anayasal düzen diye kıvranmasın... kireçtozudan maya olmaz..."Anayasal düzenin ortadan kaldırılması için eylemde bulunan kişiye gösterilen tepki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı bulunan herkesin kanuni görevidir!"
  • 8 Ay Önce

Bülent

Bu avukat muhakkak incelensin, bakin arkasından neler çıkacak.
  • 8 Ay Önce

Nefret suçunu 6 Şubat'taki depremden beri bütün akpartiye oy verenlere gösterenler...

Nefret suçunun ne olduğunu ...6 Şubat'taki 11 ili içine alan depremlerden beri bütün akpartiye oy verenlere gösterildiğini hepimiz görüyoruz ... yaşıyoruz....bu saldırganın yaptığı o nefretin açığa çıkmış hâlidir...o kendisinin bile ne olduğunu bilmediği bayrak sadece bahanedir... "nefret suçunu işleyerek, Anayasal düzenin ortadan kaldırılması için eylemde bulunan kişiye gösterilen tepki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı bulunan herkesin kanuni görevidir!"
  • 8 Ay Önce

Nur

Avukatıda kendi gibi düşünmese islam düşmanı olmasa onun avukatı olurmuydu körler sağırlar birbirini ağırlar Allaha havaleler cezalarını versin tez günde
  • 8 Ay Önce

Orada kamu yararı değil kamu düzenini bozmak vardır

Üstün kamu yararı dediğin şey; başkasının tercihine saygısızlıktır...oy tercihine bile saygısızlığa varıncaya kadar siz bunu hep yapıyorsunuz...Hukuka aykırılığı ortadan kaldıran sebepler kanunda açıktır, bunlardan bir tanesi de, üstün kamu yararının bulunmasıdır.
  • 8 Ay Önce

oflu baba

AVUKATIN TIPINE BAKARMISINIZ KALBININ TUM KOTULUGU SURATINA VURMUS
  • 8 Ay Önce

Tokat ile yumruk arasındaki farkı görmezden gelen avukat

Ege de şahsa tokat atıyor.
  • 8 Ay Önce

islamı kabul etmek ya da reddetmek. bütün mesele bu.

o bayrak islamın bayrağı cehennem odunları. işid bayrağı değil.Allahın bir ve muhammed in onun elçisi olduğunu bildiren kelimei tevhit sözü o. kabul etmek müslümanm olmak, reddetmek ise islamdan çıkmaktır. tabi ebedi cehennem hayatını yaşamanız için bunu reddedin bakalım. unutmayın Allah tehmil eder,ihmal etmez. yani süre verir ama karşılıksız bırakmaz. üç günlük dünyayı seçen zavallılar.küçüğümün sınavı varmış.canııım. 28 şubat gavurluk rüzgarında tıp fakültesi son sınıfından başı kapalı öğrencileri sokağa atarlarken, ihl öğrencisi 14 yaşında kız çocukları belediye otobüsleri ile belgrad ormanına atılırken insanlık nerede idi.
  • 8 Ay Önce

O bayrak IŞİD bayrağı değildir... kat' iyyen kabul etmiyoruz

IŞID Terör Örgütü'nün bayrağını sallayan kişiyi önce: “Burası Türkiye, burada nasıl bu bayrağı açabiliyorsun?!” ... Kelimeyi Tevhid bayrağı senin ülkücülük oyununu bozan... Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkasında asılı görebilirsin ..o Tevhid bayrağını Muhsin Yazıcıoğlu yıllar önce arkasına astı...önünde konuşma yaptı...o tevhid bayrağı 6 asırdır Osmanlı da kullanıldı
  • 8 Ay Önce

SELÇUK

Yazıklar olsun bumu avukat. LPG sapıklarının, PKK sapıklarının bayraklarına ses çıkarmayanların derdi İSLAM! Ne çektirdiniz bu millete be Artık aklınızı başınıza toplayın pis çığırtkanlar. İsrail gibisiniz Freni bozuk araba gibi bayırdan aşağıya öyle bir geliyorsunuz ki, kayalara çarpıp darmadağın olacaksınız.
  • 8 Ay Önce

Sonuç böyle mi olurdu?

Keşke o çok efendi...çok soğukkanlı çocuk herkesin demokratik tercihine saygılı olsaydı da ...hiç kimsenin seçimine müdahale etmeden işine bakıp...yoluna devam etseydi...nasıl olurdu?...
  • 8 Ay Önce

Önce bı algı tazeleme yapmış...sonra duygu yükleme

O kadar efendi, o kadar soğukkanlı bir çocuk ki… Bana ne sordu biliyor musunuz? “2 Hafta sonra üniversite finallerim var, okulu uzatmak istemiyorum, sizce o zamana kadar çıkabilir miyim?”
  • 8 Ay Önce

Şehmus 1453

Kansız …. sürüleri. Kansız dinsiz …. sürüleri.ÖLÜMÜNE ŞERİAT, ÖLÜMÜNE HİLAFET. Biz ölürsek şehit siz ölürseniz … leşi.
  • 8 Ay Önce

Aga

Geldr küfür etme
  • 8 Ay Önce

Bay b

Bir gün bu hayattan gömeceksin ve seni bekleyen o sonla karşılacsksın senin için yaşasın cehennem
  • 8 Ay Önce

Eyman

Dıştaki kâfirler, her yerden, en acımasız, en gaddar şekilde saldırıyorlar, en ölümcül silahlarla öldürüyorlar; ama yemin ederim ki içimizdeki kâfirlerin alçaklığı kadar yıkmıyorlar! Osmanlı devletinin toprağından nasıl oldu da bir anda böyle hainler, dinsizler, müslümana karşı saldırgan kuduzlar türedi! Nasıl? Daha nereye kadar bu kuduzların alçaklığına tahammül edeceğiz!
  • 8 Ay Önce

Gültekin

ELBETTE AVUKAT GÖREVİNİ YAPACAK AMA TAŞKIN GÖREV YAPMAK DA BİR AVUKATA YAKIŞMAZ, BU BAYRAĞI TAŞIMAK SUÇ DEĞİL ÇÜNKÜ KELİME-İ TEVHİD'İN NE OLDUĞUNU HER YETİŞKİN BİLİR.
  • 8 Ay Önce

Yusuf 29

Bunun öğrenci hakkı bitmeli
  • 8 Ay Önce

Ali

Avukat bey pervanedwn hızlı çıktı köpek işid sınavlar falan derken burnundan darbe alan adamı artırmasa bari...
  • 8 Ay Önce

LBGT bayrağı

LBGT bayrağını açarken bunlar niye havlamıyorlar?
  • 8 Ay Önce

Nur

Ülke sapıtmış müslümanladan çok  pkk siyonist sever oluşumu kitle ön safhaha ve müslüman olduklarını sanan gafiller

Selim keser

Avukat bozuntusu konuşmana dikkat et ve defol bu ülkrden sen kim oluyorsun da abık zubuk hakaretlerde bulunuyotsun sen hukukta. Ne anlarsın hukuku tarif bile edemezsi. Neyde o diploman yırtılacak buna hocalarında dahil sizin gibilerden çoban bile olmaz .. zekalılar
  • 8 Ay Önce

Salih tekin

9ay 10 kabızlıktan sonra künefe düşen … bumu
  • 8 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Vay şe...siz kelimei tevhid bayrağına paçavra diyen bir aşağılığı savunan da onun gibidir.
  • 8 Ay Önce

Salih

Müslüman olmaya bilirsin be so terör örgütü bayrağı dediğin uğruna bu vatan vatan oldu
  • 8 Ay Önce

Ahmet

Avukat, taşınan bayrağın, Yüce Allahın Birliğini ifade eden Lailahe İllallah mübarek kelimesini içeren Tevhid Bayrağı olduğunu herhalde konuyu araştırırken öğrenmiştir. Buna rağmen batılı devletler ve abd tarafından kurulmuş ışid deaş örgütü ile bu bayrağı ilişkilendirmeye kalkması Allaha, Dinine ve Müslümanlara hakarettir. Savunma hakkı böylesine kötüye kullanılamamalıdır…
  • 8 Ay Önce

Hamido

Ulan kafirler ,yenileceksiniz .
  • 8 Ay Önce

Zeynel

Bu yahudi … defolsun gitsin
  • 8 Ay Önce

Haçlı ziyaretleri

İçimizdeki din vatan millet bilici olmayan lar Haçlının Terör örgütleri nin kılıcını sallayıp siyonizme uşaklık yapıyor lar
  • 8 Ay Önce

Durmuş emmi

Cumhuriyeti bu seriatcilara karşı korumak her Türk'ün görevidir. O bir şeriat bayrağıdır, O amaçla çıkarılmıştır.
  • 8 Ay Önce

Emmi Durmuş

Tutmayın durmuşgili :)

Duran emmi

Bu ülkede Müslüman bir ülkedir.

cehennem odunu zavallı.öt bakalım,süren var.

Allah belanı versin. o sözü kabul edersen müslümansın,reddedersen kafirsin. hani kelimei şehadet var ya onun sözleri. hepimize Allah ın son nefesimizde nasip etmesini temenni ettiğimiz söz. sen türk de değilsin. türklük ve islam birbirinden ayrılmaz 1000 yıllık mayamız.mezara girdiğinde sana ne sorulacak. onu biliyor musun. desene inanıyor muyuz.inanmamak kurtarır mı seni azaptan zavallı pislik. gene kaşınıyorsunuz. gene gavurluk damarlarınız kabardı,cehennem odunları.ekonomiden terörden olmayınca klasik can simitlerinden bir diğerine sarılmaca.

ulubey

şimdide işid bayrağı mı oldu . bu adamın avukatlık lisansı iptal edilmeli
  • 8 Ay Önce

Allah hidayet versin bunlara olmazsa kahretsin.

o Allahsız kafanın islamın en temel lafzından,kelimei şehadetten haberi yok.bunlara ana babaları bir kere şehadet sözü de öğretmedi mi.

Yavuz 1517

Bu lâikçi yobazlardan ne zaman kurtulacağız? Hakikaten merak ediyorum. Bu yobazlıklarını acaba tam olarak neye borçlular. Bu kadar karanlık bir zihniyetin içerisinde nasıl olabiliyorlar? Vandallığın dibine vuruyorlar.
  • 8 Ay Önce

nazmi

ne yaparlarsa yapsınlar, Allah nurunu tamamlayacaktır.bunu Allah vaad ediyor. bize güçleri yetse de ona yetemeyecek. zavallılar.

Bay b

Sen müslüman olmayabilirsin hatta dinsiz kitapsız olabilirsiniz ama müslüman olmanın ilk anlamı Kelime-i tevhidi törör örgütlerinin bayrağı olarak sdlandıramazsın önce saygı duyacaksınız adam olacaksın
  • 8 Ay Önce

Ulan.... o bayrak israil-amerika-pkk-dhkpc--ingiltere vd SIYONIST BATILI TERORISTLERIN BAYRAĞINA BENZIYOR MU HİC!?ere

........
  • 8 Ay Önce

Ahmet

Tipine bakınca zaten avukat değilde militana benziyor.Anlattiklarini bizde yedik.Müslumanlar birlik olun Yahudi ve Ermeni … Kelime-i Tevhid düşmanlarına Allah rızası için meydanı boş bırakmayın. O YUMRUK TÜM MÜSLUMANLARA ATILDI.
  • 8 Ay Önce

Belcikalı

avukatıda alın ne bekliyonuz
  • 8 Ay Önce

vurdurdu

Bir ara lavuğun biriside sarışın çok alımlı verimli çalımlı kırmızı fularıda olan bir yavruyu tvde güzelleyip durdu sonuç dağda vurdurdu
  • 8 Ay Önce

KÖKSAL

AVUKAT ... KERİM, OLDU MU???
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23