• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beyoğlu, Nişantaşı, Beşiktaş Kelime-i Tevhid ile inlesin: Kelime-i Tevhid yürüyüşü düzenlensin!

Malazgirt'ten Çanakkale'ye bu topraklar için can verenlerin sarılarak şehid olduğu Kelime-i Tevhid sancağına dil uzatanın potansiyel bir teröristten Yunan ordusundaki bir subaydan farkı yoktur!

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sedat

Kelime-i Tevhid nedir diye sorulsa halkın yüzde 90'ı bilmez. Aynı şekilde o bayrakta ne yazıldığını da anlamaz. Sınırlı sayıda radikal islamcı bilir ancak. 100 yıldır uğraşıyorsunuz ama bunu bile sağlayamadınız. Türkiye'de yaşayan insanların hatırı sayılır bir bölümü arapça yazılı yeşil bayrağı radikal islamcıların bayrağı olarak görüyor. Radikal İslamcıları da, İŞİD, Taliban gibi zorla yaşam tarzı dayatan, otokrat, totaliter yapılar olarak değerlendiriyor. Haksız oldukları söylenemez, Suriye'de, Irak'ta ve Afganistan'da olanlar ortada. Boşuna uğraşıyorsunuz...
  • 8 Ay Önce

muşlu helalteryan

Kelimei Tevhid için ölmeyi Allah bize nasip etsin. Kelimei Tevhide düşman olanları Allah son nefeslerinde Kelimei Tevhidten mahrum etsin.
  • 8 Ay Önce

muşlu helalteryan

kafirlere putçulara yahudilere münafıklara fitnecilere bırakmayacağız müslüman kanıyla sulanmış bu toprakları. dinsiz imansız Allah Peygamber düşmanlarından da korkacak değiliz. yeri ve zamanı gelince alparslan gibi fatih gibi selahaddin eyyubi gibi çanakalle de olduğu gibi kafir düşmanın bağrına saplayacağız İslam sancağını.
  • 8 Ay Önce

Umuda

Babası Binbaşı imiş Batıcı, Laik, Natocu, seküler eğitim sistemiyle beyinleri yıkanmış, Dininden, geleneğinden Maneviyatından gerçek Milliyetçiliğinden kopartılmış şuursuz birisi Arapça yazıyor diye Yumruk atmış bunlar yarın Kur'an da Arapça bırakın inanmayı diyecekler oraya gidiyoruz bu laik yobazlar Emperyalizmden güç alıyor. Yerli iş birlikçi Basın bunların beyinlerini iyice yıkıyor.
  • 8 Ay Önce

ASABI

TAM ZAMANI OSMANLI VE DIN DUSMANLARI KAHRINDAN GEBERIR IYI BIR TEMIZLIK OLUR INSANLAH
  • 8 Ay Önce

abbas

evet bir yunandan farkı yoktur.
  • 8 Ay Önce

ZALIM KAFIRLER VE ONLAR GIBI DUSUNUP YASAYAN ICIMIZDEKI SEREFSIZ MANKURTLAR TITRESIN

........
  • 8 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Birileri sabrımızı zorluyor ve maalesef bizim dediğimiz hükümetten de çit çıkmıyor bir sitemim de yumruk yiyen koca adam bir tanede sen yapıştıramadınmı o zibidi çıkar hemen ama sklımıza müslümanın yediği yumruk acısı kalır.
  • 8 Ay Önce

Resul

Neden Müslümanlar hep savunmaya geçiyor bizmiyiz azınlık anlayamadım.
  • 8 Ay Önce

şükrü

evet. bu memlekette iktidarda da olsa muhalefette de olsa chp daima iktidardır yüz yıldır.bizim beyinsiz bidon kafalılar 25 kuruşluk poşet parası yüzünden dönerken,bizim başbakan bakan yaptıklarımız dönüp dönüp kaçarken onlar bir asırdır o kafaya haşa taparca bağlılıktan zerre ayrılmadı. bizim çocuklar okulda internette arkadaş çevresinde devşirildi oraya kaydı. bu memlekette doktorun,avukatın,subayın,muhasebecinin, eczacının,öğretmenin, memurun % 90 ı hangi partili. onlar 90 lık ihtiyarları seçime sürükleye sürükleye götürürken bizimkiler pikniğe gitti.onlar kendilerinden olmayınca basbasına sırt çevirir,bizim çarşaflımız takkelimiz hemeşerumuzdur diye ekoya rey yağdırdı. onlar otobüste kahvede parkta sokakta zehir gibi davalarını savunurken biz pıstık zaten onlarla çene ysrıştıracak gücümüz bilgimiz cesaretimiz yoktu.biz müşteri kaçmasın diye susarken esnaf değil memur olan emekli olan güçlü ve mujtedir olanların öyle derdi yoktu.şurada bizim çöplüğmüzde bile onlar bizi sindirir oldu.benim gibi iki lakırdı edenlerin sözleri onaylanmadı,bizim akitimiz akaryakıt zamlarını sözcüden beter trajedi ile faş eder oldu,onlardan zerre taraftarlığı öğrenemedik.çok söyleyecek var. yorulur bizimkiler. daha fazla yorulmayın yatın uyuyun. sabah dükkan var. vasoş apartmanlarını dikmek lazım,

Deniz

Ortaligi karistirmaya calisma 
  • 8 Ay Önce

Kolay Değil

Bu yaştan sonra beni de sokağa çıkartmayın. Türk bayrağından başka bayrak, Türk dilinden başka dil kullanarak eylem yapanı bu ülkede yaşatmayız.
  • 8 Ay Önce

erhan

başka bayrak dediğin de senin bin yıllık islam sancağından efendi.Allah birdir,muhammed onun elçisidir demek.bunu kabul etmezsen zaten dinden çıkarsın. türklük ve islam ortak değerimiz. dininden bu kadar bihaber olma. dediğine göre bir ayağın çukurda. biraz öbür tarafı da hatırla ve hazırlan.orada izm lerden değil islamdan, Allah ın dininden imtihasn olacaksın. kemalizm ver laiklik sorusu yok o imtihan aleminde. bu aralar bir kaç numara ne hikmetse ardarda geliyor. gene mi 28 şubat hazırlığındasınız.kudüs gecesinden sonra 28 şubat geldi.erdoğan ın 2013 te gazze gezisi planlanıyordu gezi geldi. şimdi gene gazze ve filistin mitingi bu arada bizim şehitlerimize saygı mitingi ardındasn gene kudurmalar. bu memleketin filistine ilgisini ilk önce içeriden islam düşmanları ile kesiliyor ne hikmetse.müslümanın derdi ile ilgi olunca hemen arap sevicisi oluyoruz. biz araba islama düşmanlığımızdan düşmanız tıpkı erdoğana özala erbakana hatta demirel ve menderese de düşmanlığımız da bundan desenize.

Deliboz

Dikkat et altına kaçırmada.

Adam

Ayy çok korktu herkes senden zavallı soğan erkek...

İzmir

Sıkıyorsa çık yaşı bilmem ama kalbin kaldırmaz sen kendini TÜRK mü sanıyon ben sanmıyom gezi artığı

Ad mad yok

Habercilik ne zamandan beri haberi yazanın kendi fikrini belirtip kendi önerisini sunmasına dönüştü? Bu haber mi şimdi?
  • 8 Ay Önce

adıgüzel

cumhuriyetten sözcüden birgünden öğrenmişlerdir.ne dersin.hatta portakallar, küçükkayalar,dündarlar ve pek çok benzeri gibi. haber sana göre seninkilerin iftira çarpıtma hakaret tehdit tezvirat çamur atmaları...

Mhy

Sende kimsin la fetö …..

serhat ÖZTÜRK

adın niye yok senin :)

Mehteran

La ne bozuk tipsin işin gücün fitne fırıldak gibisin bir öyle diyorsun bir böyle amacın ne goçum. Fikri olmayan haberci mi olur. Akitin fikirleri milletin sözüdür.

Osmanlı Torunları

100 yıldır Turkiyeme Yerleşdirilen Gayri müslim yahudi Ermeni Amarkan Fıransız Alman Yunan Rum Bulgar İngiliz kanada piçlerinin Teröristlerinin maşlarının Münafıkların müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşlar şaraplar olan chp Hdp iyi YSD DEM VP TKPLİ pislikler Yüce mevlam Tez Vakitde ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin
  • 8 Ay Önce

Müslüman

Aminnnnn
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23