• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Çakar'ın Süper Kupa krizi paylaşımı sosyal medyada viral oldu

Ahmet Çakar'ın Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ertelenen Süper Kupa finali kriziyle ilgili paylaşımı rekor kırdı. Maçta ne giyinilip ne giyinilmeyeceğine Suud-i Arabistan'ın değil FIFA'nın karar verdiğini söyleyen Çakar, "Son gün "ben bunu değil şunu giyineceğim" diyemezsin FIFA bunu kabul etmez." dedi.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hikmet

çoçuk oyunu değil bu uluslararası organizyasyon FİFA kurallarına göre önceden düzenlenir . uymayan maddi olarak karşı tarafa tazminat öder işin organızatörü olan avrupa kökenli season şirketide mahkemeye gidiyor deniliyor.Ahmnet çakar doğru konuşuyor
  • 8 Ay Önce

Bolulu

Suudileri savunmak, ingilizlerle savunmaktir, Yada israili.
  • 8 Ay Önce

Fatih

Çakarin yorumunu FIFA çürüttü,onu hakem yapanın,açsın FIFA nin maç hakkindaki kararını okusun,siz ve onun gibiler gerden geliyorsunu.
  • 8 Ay Önce

Ahmet

Anlaşılıyorki Ali Koç kurallara aykırı şekilde maçtan önce Atatürklü forma giymeyi ortaya atmış. Ali Koç bilmiyor mu kuralları tabiki biliyor. Galatasarayda Atatürk sözkonusu diye kendisini destek vermek zorunda hissetmiş. Burada Ali Koç sanki bir operasyon çekmiş gibi görünüyor. Bu arada Suudlar Atatürkü ilah olarak görüyorlar insan resmine bile tersler önceden söylense bunu kabul etmeyeceklerdi yani Son anda Atatürklü formayı gündeme getirip operasyon çeken Ali Koç suçludur Gezi olaylarından fetö desteklerinden önceden sabıkalıdır  tabiki bu ülkenin iyiliğini istemez
  • 1 Yıl Önce

Ziya

Ağzına ve yüreğine sağlık sayın hocam bunu anlamak için akıl ve beyin lazım yoksa anlaşılması güç
  • 1 Yıl Önce

Bal

Allah sporu siyasete alet eden FB'nin, GS'nin ve saha teklif eden jimnastikçilerin BELASINI VERSİN. Yaptırımlar çok ağır olmalı. Bu kepazeliğin bedeli çok yüksek olmalı...
  • 1 Yıl Önce

Hs

Bayloc cuyu başkan yapanlarda hiçmi suç yok
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin

Haluk efendi Atatürk kimsenin oyuncağı değil. Ali Koç denen adam geldiği günden bu yana fitne peşinde. Bunu bir Fenerbahçeli olarak çok net görüyorum. Bu ülkede istismara en açık mevzuu Atatürk'çülüktür. Hiç bir şey bulamazsak kim daha çok Atatürk'çüdür diye birbirimizle kavga ederiz. Hoca diyor ki, 15 gün öncesinde UEFA ya bildirilir, 15 gün önce aklı nerdeydi bu adamın? Belki farkında değilsiniz ama bu adam topyekun evi yakayım derken, kendini yaktı. Önümüzdeki günlerde hep Ali Koç konuşulacak. Futbol arenasını arkasına bile bakmadan terkedip gidecektir.
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Her hocaya güvenme gerzek FIFA maç hakkindaki kararını verdi senin hoca dediğin adamın yorumlarını çürüttü,dolmuşa binme otobüs varken gerzek.

Yozgat delisi

Atatürk Suuda giderken mi aklınıza geldi. Amaç Atatürk bahanesiyle düzelmeye başlayan Suud Türk ilişkilerini baltalamak. Krizden iki futbol kulübü yöneticileri sorumludur. Gerisi laga luga.
  • 1 Yıl Önce

Arif Coskun

Ahmet Çakar,Türk Futbol,unu gömen adam
  • 1 Yıl Önce

KAYSERILI

bu iki al... takim spora siyaset karistirmaya kalkti, utnmaz al...lar kendilerini rezil etiler ve bu al...lik geri tepmis oldu. suudlar kuralara uyduler, isteyen kafasina gore eylem yapamaz. pislikler baska yer bulamadilar ve Turkiye ve Suud iliskilerini sabote etmeye kalktilar, yaziklar olsun.... ser...lere.
  • 1 Yıl Önce

Amine

Şeytanların tuzağıydı,bu tuzağın maşaları hakettiklerini bulacaklar.
  • 1 Yıl Önce

İşsiz

Çakal, beleş çıkar kokusu almış homurduyor.
  • 1 Yıl Önce

Yorumcu

Bunlar gezi eylemi arayışları. Memleket ikiye bölünmek isteniyor ya Atatürk çü takılacaksın başörtüsü ezan din yaşam tarzına uzak olacak yada dindar olacaksın yaa ebaa ubeyde denen satılık İsrail ajanının resmi senin twitter resmin olacak arap hayranı mülteci işgalini iyi birşey sanacaksın. Ben iki şıkkıda reddediyorum. Hem Türk üm hem dindarım. Bu saçma maçı provakasyon için oldu olacak Ermenistan da yapaydınız... Bylokcu tff başkanına ellemessen olacağı bu.
  • 1 Yıl Önce

Urfali

Ali koc 1sk parti 0 nerede bu bakan ne is yspar bu oyunlar ugur dundar imamoglu dursun arasinda ak pariyi sifirlayan bir hareket kedin bizim yamuklarin dini imanı para olduğu için çıt yok siyonizim 1 ak parti 0 ceza böyle olur diyorlar 22 yildir oy verdigimiz parti ulkeyi yönetiyor fskat anit kabire bakıyorum 10 kasima bakıyorum ataturk ilahlastiriliyor ak partide bakıyorum sanki destek veriyor bakın kemalizim bir dindir kimse salaga yatmasin.anit kabir kabe leri nutuk dini kitaplari atalarinin sozleri hadis atslarida ilahlari ben demiyorum genclere sorfular diyorki sadet ederim ki ataturk ilshtir yine saahadet ederimki İnönü onun kulu ve elçisidir bizim yamuklar ds para derdine düşmüş sonucu nün ortak degeri imiş hayir bizim asla ortak değerimiz değil adam ne turk nede Müslüman adam donmedir gözünüz kör kulağınız ssgimi orada makam için debeleniyorsunux kınıyorum lanetliyorum nasil rezil etti Ali sizi
  • 1 Yıl Önce

Haluk DEMİR

Ne lafı eveleyip geveliyorsunuz, Suud'ları haklı çıkarmak için takla atıp duruyorsunuz. Atatürk düşmanlığında biz de bunlarla birlikteyiz deyin olsun bitsin.
  • 1 Yıl Önce

Bal

Sende mertsen İSLAM DÜŞMANIYIM de olsun bitsin...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23