• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Marşı istemediler' denmişti: Statta İstiklal Marşı Okuma Provaları'nın yapıldığı görüntüler ortaya çıktı!

Ateist, kemalist, islam düşmanı sosyal medya hesapları, Suudi Arabistan'ın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçında İstiklal Marşı'nın okunmasını yasakladığını iddia etmişti.

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziya

istismar etmek tek kelime ile ser... ve al....
  • 1 Yıl Önce

Pandora

Bu yazıyla Türkiye’nin iki köklü tarihi takımın yalancılıkla mi itham ediyorsunuz sayın akit gazetesi. 
  • 1 Yıl Önce

Adanalı ömer ulaş

Maçı neredeyse Kabe de oynatacaklar yahudi asıllı dinsiz ama bizim dilimizi konuşan kafirler. Kemalizm bitiyor ya nereden hortlayacaklarını şaşırdılar kafirler. Sizin hakkınızdan ancak islamın kılıcı gelir
  • 1 Yıl Önce

Bilal

Biz sadece doğrudan yanayız... Kısaca şahıslar umrumuzda değil bu olayda... Kim haklıysa onun yanındayız...
  • 1 Yıl Önce

İsmail

Madem böyle bir şeyler yapacaklardı niye Almanya’da yapmadılarsa suidiarapda yapmaya kalktılar burada provakatörlük kokuyor türkiyede yapaydınız arkalı önlü Atatürk posteriyle çıksaydınız başka bir ülkede yapmaya kalkarsanız müsade etmezler gende izin almanız gerekirdi izinde yok bu provakatörlüğe girer.
  • 1 Yıl Önce

Poyraz

Yaşar degerlimisin degersizmisin ne boksan Arap düşmanlığınız batsın ataist kö...ler eğer maç Yunanistan da olsaydı kö... gibi oynardiniz namussuz dinsiz kâfirler yasasin sizin için cehennem gerçek İslam türk milleti herşeyi görüyor
  • 1 Yıl Önce

İşsiz

Boş stada mı? "Boş"lar da çok mu içlenmişler? Vah vah, mağdur mu olmuşlar?
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Kisacasi, ülke küffar dolu
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Asil komik olan, her siradan bir maçta istiklal marsinin okunmasi. Istiklal marsi bu kadar basitlestirilmemeli. Bu saçmalik yanlizca bizim ülkemizde var malesef
  • 1 Yıl Önce

Üçlü koalisyon

TFF başkanı da rol mu yapıyor yoksa?
  • 1 Yıl Önce

alide gidiyahhhhhhhhhhhhhh

Bu atacılar yarın bütün gerçekler ortaya kabak gibi çıkınca bir birlerini masanın altında değil masanın üstünde nasıl götürüp puan puan üzerine alırız kavgasına tutulacak nasıl olsa orada 20 tanede yabancı topcu var bülbül kesilip anlatacaklar Pinokyo alide gidiyahhhhhhhhhhhhhh
  • 1 Yıl Önce

Nadim hatipoğlu

kim ki bir milletin içine fitne tohumları ekiyor münafıklık yapıyor bunu bu MİLLET AF ETMEZ ARAPLAR BABAMIZIN OĞLU DEĞİL FAKAT BURDA ÇOK BÜYÜK BİR OYUN KURULMAK İSTENMİŞ BELLİKİ İLETİŞİMİN BU DEVİRDE ÇOK SÜRATLI OLMASI BU KURGUYU YERİNDE VE ZAMANINDA BOZMUŞTUR BU MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN İÇİNE FİTNE SOKMAK İSTEYENLERİ HER ZAMAN AYIKLAMIŞTIR VE HİÇ BİR ZAMAN PİRİM VERMEMİŞTİR YİNE ÖYLE OLDU ALLAHCC DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE TUZAK KURMAYA ÇALIŞANLARA BİR DAHA GÖRDÜKKÜ FIRSAT VERMEDİ İNŞAALLAH BUNDAN SONRADA VEREMEYECEKTİR.
  • 1 Yıl Önce

Kahin

Akit arabistana..
  • 1 Yıl Önce

sen cehenneme... doğru işine gelmedi mi mel un.

sen yunanistan a. fırsat bu fırsat dinsiz domuzlar. gördün haberi ama olmaz bu işten de domuzluk çıkarmak lazım.ne türklük ne atatürk..bütün derdiniz bu ülkeye ve millete düşmanlık, domuzluk.her şeyi ters yüz etmek. habbeyi kubbe, kubbeyi habbe yapmak. çok ustasınız,150 yıllık sabataist ittihatçı kafa..

vatandaş

100 yıldır yahudiler fırıldak gibi oynatıyor burayı.
  • 1 Yıl Önce

İşsiz

Son 20 yıldır İsrail ile ticaret hacmi ne durumda? Bu durumda fırıldak lafınının hedefi kim?

Müslüman

Tipik ... dinle ne alakası var Cumhuriyetin kurucusu atatürkün kücük bi resmi 100. Yılı nedeniyle bi tişörtte Ve ne mutlu tğrküm diyene yazan pankart var İkisinide istemiorlar 
  • 1 Yıl Önce

hasan

şoku atlatan... temizler bu gün
  • 1 Yıl Önce

resat

tff yi atlatıp sondakika oldubittisiyle bu provakasyonun mimarları ,batılı efendileriniz sırtınızı aslanlarım ,koçlarım benim diye sıvazladımı ,dolar otuzdan onbeşe düştümü, pompa yakıt fiatları yarıya mı indi, depremzedelerre yapılan konutların beşer katları bir gecede yükseldimi, ordumuza yüztane savaş uçağımı teslim edildi,pkk lı teröristler topluca imha edilip şehitlerimizin kanımı kaldırıldı yerden ,doğu akdenizde gazmı buldunuz ,emeklinin ve çalışanın kazançları üçemi katladı ,ne olduda sevinç çığlıkları atıyorsunuz ,,seçim için milletten yetki talepedecek ne hizmetiniz oldu ,milletin kazanımlarına gözdikmeye ve inancına küfretmeye fırsar bilmekten başka ,buseferki devlete isyan etme alanı olarak futbol denen kumar çukurlarınımı belirlediniz ,sizin farklı versitonunuzun kalkışmASI NASIL SONUÇLANDI UNUTTUNUZMU ,AMA OLSUN BU ÜLKE KARIŞSIN YETERKİ dediğinizi duyargibiyim ,, ,
  • 1 Yıl Önce

İşsiz

Doları 30 liradan 15 liraya düşürmek hükümetin görevi. Sahi hükümetin 24 dolar kuru hedefi ne?

Siz bundan sonra Süper kupa maçı yapmayın: çünkü hiç kimse izlemeyecek

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe ortak bir açıklama yaparak, Turkcell Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
  • 1 Yıl Önce

atletico madrid/barcelona...bulunmaz hint kumaşları .

hay senin süper kupana. edirneden öte esameniz yok. bir asırdır evelen gevelen fener beşiktaş galatasay..oyalan dur. o,geri kalmış ortadoğu kafası.bir de kendi kalitesizliğine bakmayıp avrupa hayranı,batılık tatlitçisi maymuncukluk.

Süper kupa iptal edilsin

Bütün bu planlı kaosu çıkaran her iki takım ' ın gayesi Türkiye'yi iki farklı düşünceye derinlemesine bölmenin rövanşı...bunu yapanlar cezalandırılmalıdır...neden mi? Hepsi planlı da ondan
  • 1 Yıl Önce

sacit

kırk sene önce kayseri sivas maçında o … futbol uğruna kırk civarı insanımız ölmüştü.

Süper kupa iptal edilsin...kupa verilmesin

Galata fener' in ortak yaptığı şu açıklama milletin aklıyla alay etmektir : Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa'nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.
  • 1 Yıl Önce

2024 yolda

Dengesiz. Ev sahibi ülke TÜRK düşmanı , çok seviyorsan git orada yaşa

Şu açıklama ne demektir biliyor musunuz?... Bu milletle dalga geçmektir

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan ortak açıklama: Kamuoyuna duyurulur, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45'te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir...Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa'nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.
  • 1 Yıl Önce

Alim

Bu Suudiler Kabe'de Filistin'e duayı yasaklamadı mı. Bunlar Yunana destek olsun diye savaş uçağı göndermedi mi. Bunlar bizi hırsız görüyorken hala BAEyi akladığınız gibi aklama peşindesiniz. Ne işimiz var Riyad'da diye sorunca cevap PARA.
  • 1 Yıl Önce

orhan

neler toplamışsın yahudi kafası. israil bayrağındaki iki mavi çizgiye bak. öğren anlamını. arab ın senin toprağında gözü yok. yahudinin var. o eğeni topladığın taşları sana sağlayan önce ingiliz sonra da islama düşmanlığın.. o ingiliz araba da senin onu 400 yıl sömürdüğünü söyledi. aptal türkler ve aptal araplar birbirine düşman. abd si yahudisi ingilizi de kıçıyla gülüyor.

Misafir

Ülke zaten hirsiz dolu

yasar degerli

Akit sizi gidi sizi. Araplari korumak icin yirtiniyorsunuz. Turk Milleti her seyi goruyor
  • 1 Yıl Önce

orhan

evet her şeyi görüyoruz fırsatçı islam düşmanı firavun.sakın sen de arap ve islam düşmanlığınla havlıyor olmayasın. türkiyedeki müslüman kimliğimize de aynı düşmanlık.iki tarafı da birbirine düşman ingiliz de … gülsün.

Misafir

Senin gibi .. zekalilar neden var ülkemizde????

Jakob yusuf

 seni alkisliyorum
  • 1 Yıl Önce

yakup yusuf

kimi aslkışlıyon yahudi hayranı donkey...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23