• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süper Kupa’da sıcak gelişme Arabistan açıklama yaptı! GS ve FB yaptıkları anlaşmaya uymadı

Süper Kupa maçının organizatörü Riyadh Season'dan açıklama! Süper Kupa maçının organizatörü Suudi Arabistan devletine bağlı Riyadh Season, karşılaşmanın iptalinden sonra açıklama yaptı. Açıklamada, "Anlaşmaya rağmen iki takımın da anlaşmaya uymaması üzücü" ifadeleri yer aldı.

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

sıkıyorsa o atatürk resimli veciz sözlü formayı vatanımızdan kovdu dediğin ingilizle yunanla yaptığın maçlarda giydir takıma ,yoksa siz vatanı arapları denize döküptemi kurtardınızda , bizim haberiniz yok , bize okuttuğunuz kitaplaRDA başkamı yazdınız , hangisi doğru söylediğinizmi yaptığınızmı ,,yada efendilerinizin düşmanı olan islam inancına sahip oldukları içinmi bu arap ve müslüman düşmanlığınız ,
  • 1 Yıl Önce

kağıt bardaklar

pkklı itlerin kravatlı tayyörlü temsilcilerin kongrelerinde Atatürk Türk bayrağı asmayan İstiklal marşı söyleyemeyenlere Atatürk’ün askerleriyiz diyenlere i olsanız ne yazar diyenlerle ses çıkarmayanlar provokatörlük peşinde şu hareketi avrupa maçında yapın o zaman görelim sahtekar yalancı mı yoksa gerçekten Atatürk severmisiniz hodri meydan
  • 1 Yıl Önce

Selim

Burada olay Atatürk sevgisi ya da saygısı değil. Sözleşmede olmayan bir şeyi adamlara dayatmaya kalkarsan, amacın zaten maç yapmak değil TFF yi ve ülkenin Cumhurbaşkanını ardından hiç sevmesem de arapları kötülemek.Ama her zamanki çirkin ideolojileri için kutsal saydıkları ama hiç saygı göstermedikleri Atatürk adını ve kimliğini burada da kullanmak istemilerdir. Neyse ki gözü kapalı Kemalistler hariç herkes işin ne olduğunu çok iyi biliyor.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BU FUTBOL KULÜPLERİN YÖNETİCİLERİ SORUMLUDUR, İŞİN ÖZÜNÜ ATATÜRK'E BAĞLAMAK APTALLIK OLUR, ARABİSTAN İLE İYİ GİDEN İLİŞKİLERİ BOZMAK İSTEYEN ELLER ARAYA GİRDİ, BU ELLER BİR MERKEZDEN YÖNETİLDİĞİ UNUTULMAMALIDIR.
  • 1 Yıl Önce

mustafa G

ey türkler madem arap lar mustafa kemale gicik lar sizde maca lavrensin resimini göstereyidiniz bakin din kardesleriniz sizemi itibar edecek yoksa ingiliz lavrensemi
  • 1 Yıl Önce

hasel

Hata bizimkilerde.Anlaşma yapıldığı söyleniyor ve Tribünlerde Türk bayrağının sergilenmesine izin verilmiş.Daha ne istiyorsunuz.Adam Türkiyeye saygı göstermiş.Türkiyede maç olsa,bir kısım insan,leninin,çin liderinin,yetanyahunun,Baydının resmiyle maça çıkmak için ısrar etse ne olur.Atatürk,sizin lideriniz ama,başkasına dikte ettirmek için ısrarcı olamazsınız.Biri,birileri bilinçli bozgunculuk yapmış.İyi araştırılıp cezalandırılmalı.İşin oluru budur.Cezalandırılma olmazsa o beyinsiz zevat büyük keyifle gezer ve yine günün birinde yapar.
  • 1 Yıl Önce

resat

bu olay bakkal dükkanından servet çıkaranların ,futbol maçından kalkışma çıkartma girişimidir ,sahalardaki olaylar ,arı oniki şehit ,ey bedava ilaç, randevuyla muayene ,hastabakım ücreti,bedava kitap,doğalgaz yardımı ile adam yerine konan mazlum anadolu insanı ,bu sahipolduğunuz sadece batıda olur denen hizmetlerini, aa futbola bak , diyerek seni kandırıp elinden almaya çalışıyorlar ,devletine ,reisine ,bölücülerle savaşan orduna ,şehidine ,emanetine ,vatanına sHİP ÇIKMAK İÇİN UYANIK OL,
  • 1 Yıl Önce

ERMAN

Hakkaniyetli olun tarafgirlik yapmayın. İnsanlık onuru bunu gerektirir. Sözleşme dışı talepte bulunanlar bizimkiler. Suud yönetimini sevmem ama doğruya da doğru derim. Madem Atatürk baskılı tişört bu kadar önemli ise lig maçlarında giysinler. Dayatmayla bir yere varamayız.
  • 1 Yıl Önce

Selim

Aynen son dakika pankart olayını çıkartmış iki takım da. Adamlarda sözleşmede bu yok deyip kabul etmemiş. Hangi avrupa maçında çıkıp Atatürkün bir sözünü/sloganını herhangi bir maçta açıp göstermişler? Arap tayfasından nefret ederim ama adaletli olmak her zaman kazandırır.

Ultraslan

Eğer akit rahatsız olduysa demek ki doğru bir iş yapılmış
  • 1 Yıl Önce

Aydın soy

Arapça kutsal bir dil değildir. Araplarda kutsal bir ırk değildir. Kutsal olan Kur'an dır. Takva dışında üstünlük yoktur. Dindar olarak kendini adlandıran kesim bunu ne zaman anlayacak. Bu arada kuveyt dünya Kupası öncesi kılıç kalkan oynadı o zaman bu kurallar yok muydu. Her iki tarafta şuan manipülasyon peşinde
  • 1 Yıl Önce

ömer

 akitçiler övün övün
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Ali Koç fetöcü ve apocu kardeşlerini kurtarma peşinde. Bakın emniyetde fetö operasyonu var.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Tunç

Arap ..... 
  • 1 Yıl Önce

mali

pankart ve posterli tişörtle maça çıkmayı kim hazırladıysa provakasyon da ondan tabi koç bu konuda tek sorumlu değil. ne alaka maça posterle çıkmak. ama amaç maç iptal edilsin diye her şeyi yaptılar ve başardılar da. bunun sadece sorumlusu tff değil fenerbahçe galatasaray başkanları ve bakan da istifa etmeli . nasıl olur bakan bu konuda en sorumsuz kişi . ülkede bir şey de düzgün gitsin. zaten birkaç aydır futbolda garip şeyler oluyordu . bu tuz biber oldu. kimlerse bunun müsebbibi mutlaka bedelini ödemeli . ama burası türkiye kimse sorumluluk almaz. iktidarda kurban seçer . aynen devam.
  • 1 Yıl Önce

Bekâ

Adamlar haklı iki ticari firma anlaşma yapmış madem para alıyorsun kurallara uyacaksın ülkemizi zor duruma sokmak da nedir kardeşim üç kuruş para için ülkede stat mı kalmadı ortada büyük tezgah var.
  • 1 Yıl Önce

Erkmen

Çatlasanız da; orta yerinizden patlasanız da bu millet ATATÜRK ‘ü seviyor kardeşim! Bin sene idare ettiğimiz araplar mı bizim ne yapacağımıza karar verecek? İki takımı da kutluyorum! İkisi de şampiyondur gözümüzde!
  • 1 Yıl Önce

Selim

Burada olay Atatürk sevgisi ya da saygısı değil. Sözleşmede olmayan bir şeyi adamlara dayatmaya kalkarsan, amacın zaten maç yapmak değil TFF yi ve ülkenin Cumhurbaşkanını ardından hiç sevmesem de arapları kötülemek.Ama her zamanki çirkin ideolojileri için kutsal saydıkları ama hiç saygı göstermedikleri Atatürk adını ve kimliğini burada da kullanmak istemilerdir. Neyse ki gözü kapalı Kemalistler hariç herkes işin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Mikail

Bu ülkenin putu m.kamal sa onlarında putu mevcut dedesi olmayan kamalist lere iletilir ölüden fayda olmaz diyen kedisini hariç mi tutdu acabaaa.
  • 1 Yıl Önce

Wasp

Allah sizi peygamberimizin yattigi bu kutsal topraklardan haram etsin. O kutsal topraklar sizin gibi para usaklari fasist ve din dusmani suudilere zikkim olsun. ATATURK kanimizdir canimizdir

Hüseyin

Sanki takımda ki futbolcularTürk neredeyse tamamı yabancı ülkenin dış borcunu %10 sizin eseriniz başarı varmı kocaman 0 en son ab köy takımlarından 15 gol yemişler dönmüşler analarının ligine orada derbi oynamışlar dünya ya rezişolmuşlar top 43 dk oyunda kalmış pozisyon yok bir şut var neyin peşindesiniz
  • 1 Yıl Önce

ay ben yakıştıramadım kırala şahsen

suudların 5816’yı ihlal etmelerinin hesabı elbette sorulacaktır, bu olay dişleri sızlatmıştır
  • 1 Yıl Önce

bak sen

ay ay , yunanla,gavurla maç yaparkende giymezseniz o tişörtleri en büyük.....

Yok Yaw

Suudi kabilesi kim oluyorda Türk bayrağını, Türk milli marşını yasaklıyor? Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe ve Galatasaray ile gurur duyuyorum.
  • 1 Yıl Önce

bu millet neden rakıcı heykelcilere oy veriyor anlıyoruz

anlamadan atlayan biri daha...

Zafer

Stant dolması yayın gelirleri gelmeyince maç iptal edildi Atatürk'te maç iptaline alet edildi durum bu Mecliste ıtin biri ....itleri diyene ses çıkarmayan zavallar grubu b..... bir inci bulmuş gibi çığlık atıyorlar buradan siyaset yaprak bir şeyler devsirmeyw çalışıyorlar yazıklar olsun.
  • 1 Yıl Önce

ersan

gidin col fareleri
  • 1 Yıl Önce

Aslan bey

O kadar delikanlılarsa Kurtuluş Savaşı'nda savaştığımız Yunanistan'da maç olanda sahaya öyle çıkacaklardı.
  • 1 Yıl Önce

İngiliz uşağı ilekardes değilim ben

Biz sizinle kardeş falan değiliz çöl faresi asla olmadık olmayacağız katlettiğiniz Türk askerlerinin hesabınızda er yada geç vereceksiniz İngiliz uşakları sizi
  • 1 Yıl Önce

TC Bursa

Parayla her istediğini yapabileceğini zanneden dangalaklara kapak olsun. İki klüpte orada oynamak istemedi,ama iktidar ve federasyon para için kırk takla attığı için böyle oldu. Bu ülkenin hâlâ millî değerlerine bağlılığı var çok şükür
  • 1 Yıl Önce

Çkc

Bu yorumcu da fırıldak gibi bir öyle söylüyor bir böyle hele biyerde dur da.

Seçmen

Trol arkadaş "dangalak" kelimesini Ülkenin seçilmiş iktidarına demiyorsundur umarım...

YAŞAR AKSOY

Malum ve özellikle sol zihniyet siyaseti spora ve uluslararası arenaya taşıdılar, rezaleti istiklal marşı okutulmadı gibi yalanlarla süsleyerek örtbas etmeye çalışıyorlar. Atatürk'e ilgisi yokken,her yerde Atatürk ticareti yapan, ülkemizdede stadyumlarda siyasi bir gösteri haline getiren bu zihniyetin bir rezaletine daha şahit olduk. Bu takımlar Suudi Arabistan'a futbol maçımı yapmaya gitti,artık siyasi bir sembol haline getirdikleri Atatürk posterleri ve onuncu yıl marşıyla siyasi bir gösteri(show) yapmayamı gitti. Bir futbol maçının hiç bir alakası yokken Atatürk resimli bir forma ile bu rezalete dönüşmesine sebep olan Galatasaray ve Feberbahçe dahil bütün yöneticiler hesap vermelidir.
  • 1 Yıl Önce

Seçmen

Eyvallah Üstad.

Kayhan

Sen bu islerden ne anlarsin? Milletten cumhuriyetten Ataturkten.. Bas hele arabistana

tizi

ne anlatiyon sen 

Abdullah

Atatürk Türkün ortak değeridir. Atatürk'ün düşmanı Türk'ün düşmanıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23