• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakan Fidan terör sevicileri DEM'ledi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Bakan Fidan, yaptığı konuşmasında, “Silahlı tehdit terör örgütü PKK varlığını devam ettirdiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek. Sınır ötesinde vurulanların hepsi örgüt mensubuydu.” dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Eskiden bize lisede pkk ermeni töror örgütü diye ögrettiler Asalayı bitiren rahmetli Abdullah Çatlı reis nur içinde yatsın. Rabbim Abdullah catlının tahsiratıni af etsin. Nasıl araman bu reisi ve ona bu görevi verenleriki icimize meclise kadar girdiler birde vekillik bitince hala emekli vekil aylıgı ile besliyoruz ya en acısı bu bunu en iyi Hakan Fidan başkan hiseder beslemek ama hala askere polise silah sıkmalarını savunmaları en acısı olsa gerek. Aynı kabeye namaza duranlar Allahuekber diyen tüm din kardeşlerimiz bu pkk ve sevicileri meclisde istemiyor. Rabbim anayasa mahkemesinin üyelerinede ve bunların soylarına, ,,,,,yakin zamanda ilahi adaletini tecelli eddirecektir inşallahurahman . 5 vakit ezanla inleyen bu sancak asla inmeyecek siyonistlerin taşoranlarını kurt turk herkes biliyor. Allahuekber, muhammed s.a.s rasülüllah bilen bunlara asla yanaşmadı yanaşamaz. Allahdan korkarız.
  • 1 Yıl Önce

Durum ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi

Bakan Fidan, Türkiye'nin sınır ötesi Suriye ve Irak'ta yürüttüğü operasyonlarla Gazze'de olan olayları kıyaslamanın talihsizlik olduğunu aktararak, "Biz yıllardır Türkiye olarak sınırın ötesindeki silahlı tehditle mücadele ederken hiçbir şekilde sivil kayıplara mahal vermemekteyiz. Ben yıllardır sınır ötesi harekatların içinde bulundum. Hiçbir şekilde sivil kaybı konusunda bir şey olmadı. Şunu da açıkça söylemek istiyorum: silahlı tehdit terör örgütü PKK varlığını devam ettirdiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek. Örgüt mensupları, hedef alınırken çok titiz ve meşakkatli bir süreçten geçiriliyor. Şu ana kadar vurduğumuz hiçbir örgüt mensubu örgüt mensubu değil diye ilan edilmedi...
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

AYM pkk'yı yine akladı. Yokmu AYM' ye haddini bildirecek.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23