• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediyeler iflasta Başkanlar sefada! Yediler içtiler batırdılar

Kirli ittifaklar sonucu ele geçirdikleri koltuklarda günü gün eden CHP’li başkanlar bir yandan tüyü bitmemiş yetimin hakkıyla keyif sürerken diğer yandan beceriksizlikleriyle belediyeleri iflasa sürüklüyor. Göreve geldikleri 4,5 yıllık süre zarfında kayda değer hiçbir proje üretemedikleri halde borçlanma rekoru kıran CHP’nin iş bilmez başkanları buna rağmen ellerinde içki kadehleriyle görüntü vermekten çekinmiyor.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Yiyin CHP li Belediyeler yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin bu zevk ü sefa sizin. Nasıl olsa çağ dışı, mezhepçi bir kitleniz var götürün, yalnız, yetimin, yoksulun hakkı fitil fitil burnunuzdan gelir unutmayın.
  • 1 Yıl Önce

Sahipsiz eskişehir

Sayın cumhurbaşkanı'mız Eskişehir de başı boş sokak köpekleri sorunu artarak devam ediyor. Tramvaylar da dahi yolculuk ediyorlar vallahi bıktık kaldıki tramvaylar da insanlar cama yapışık yolculuk ediyor biletler çok pahalı sefer sayıları yetersiz sık yaşanan arızalar cabası şehirde alt üst yapı yok heryer karmakarışık şebeke suları pahalı saymakla bitmez sorunlar sayın vali belediye kimse bişey yaptığı yok maalesef. Lütfen gerekli ilgiyi şehre siz gösterin vesselam.
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

iyi de bu yenilip içilmenin hesabı sadece seçimden seçime adamlar kaybederse mi kesilecek? yedikleri içtikleri yanlarına kar mı kalacak? bir de kaybetmezlerse izmirdeki gibi partizan zihniyet sebebiyle sömürmeye devam mı edecekler? DEVLET NEREDE DEVLET? Atayın bir kayyum tıkın bu kripto hainleri içeri. Her kim yiyorsa aynısını yapın sadece şer ittifakıyla sınırlı kalmasın. cumhur ittifakı içince aynı süreci yıllar sonra değil günler en fazla haftalar içinde sonuçlandırın.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Sebebi gayet açık. Bu chpliler hdpkklılar ermeni rum yahudi bölücü kürt den oluşuyor. Türkiyenin iyi olmasını isterler mi? Bunlara oy verenlerde aynı taifeden. Ama Allah var hain ve münafıkların hepsine soracak bunun hesabını perişan olacaklar…
  • 1 Yıl Önce

Misafir

Onlarda hakli, oy veren aptal olursa onlarada yemesi normal olur
  • 1 Yıl Önce

Emekli

Ak paride hicbir beledoye yok mu calan belediyeler birtane calmiyor dermisiniz deyemessiniz ama algi yapacaksiniz ya emekli nasil gecinir diye bir tane haber yapsana ekonomi bitmis 4 aydir surekli dusen borsa bilincsiz yapilan arzlar rabotlara teslim edilmis bir borsa spikatorler cirit attigi ver spk seyirci doviz hergun artiyor disarda fiyatlar hergun artoyor hukumet sadece seyrediyor devam edin bu millet secimde samari vuracak sasiracaksiniz ben ak partiliyim doyemiyorum yoksa bir kasik suda bogacak millet durum cok kotu reis e bildirin onlem alsin
  • 1 Yıl Önce

Murat

Sayın yazar 31 marta az kaldı Allahin izniyle fatihin emanetini ecdada saygısızlık edenlerden fantezi arayıp oy vererek başımıza musallat eden ama sonra pişman olan insanların oylarıyla seçilerek şehrin içine eden 5 yıldır alenen zulmeden otobüsten suya kaldırımdan yola herseyde izdirap olanları elbet paketleyecegiz bu defa cehape masasına meze olan çakma mütedeyyin ya da çakma milliyetçi ya da terörist yancısı partinin desteğini de alsa yok gömeceğiz sandığa kibirin gururun nasıl yere düştüğünü ibreti alem görecek o akşam Allahin izniyle 28 mayıstan sonra ikinci defa e tabi ideolojik kabızlık bu halde bile gidip oy vermek için buna gerek ve yeter şart gene anketcileri dolaşmaya başladı yandaş TV lerinde dolassinlar bakalım ağlamaları hatta bir daha asla susmayacak şekilde zorlama sesi gelmesi yakındır Allahin izniyle
  • 1 Yıl Önce

hasel

Başlığı çok beğendim.Sadece bulunduğum yerde değil;bütün chp belediyelerini takip ediyorum.Hizmet yok denecek kadar az.Aslında hizmet denmez.Oyalama denir.Aynen,işleri-güçleri yeme içme,vakit geçirme.Yine de inatla peşinden gidenler var.Aklım almıyor.Bunlarda hizmet,ülke sevgisi sahte,BOŞ.Yaşamları kendilerine göre HOŞ.
  • 1 Yıl Önce

Diğer parti belediyeleri

Diğer parti belediyeleri uzay çağınımı yakalamış,örnek versen.
  • 1 Yıl Önce

Yeter artık..

Bu ülkede belediye başkanlıklarını kaldırmak bence engüzel yapılacak olan hayırlı bir hizmet olucağına inanıyorum. Bu ve buna benzer sıkıntılı kargaşalar da sona erer.
  • 1 Yıl Önce

Can

Vebali kime
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23