• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdulmetin Balkanlıoğlu'nun yılbaşı uyarısı yine gündemde!

Haçlı-Hilal çatışmalarının yaşandığı günümüzde yılbaşının da yaklaşmasıyla "noel" tartışmaları Türkiye'de yine başladı.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

MÜSLÜMANLARI KAFİRLERE BENZETENLER KİMLER?, HOCAMIZA SORMAK LAZIM, KALBE TESİR EDEN İLİM HANGİSİDİR?, FENNİ İLİM Mİ?, İSLAM'İ İLİM Mİ?, KALBE TESİRLİ OLAN İLİMLE NİÇİN ÇOCUKLARIMIZ YETİŞTİREMİYORUZ?, ETKİLİ VE KALPTE İZ BIRAKAN İLİMLER OKULLARIMIZDA VERİLMELİDİR.
  • 8 Ay Önce

Leyl....

Eglence yerleri, mustehcen gece Kluplerinde bunlar da zorunlu vergi Ile inim inim inletilmeli, bilhassa uyusturucu ve alkol batakliklari halkin odullendirilmesi ve gizli muhbirlik Ile kurutulmalidir.. Muhbirlik
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Arap kardes! Zina suc olarak algilanmiyor. Eger tvlerdeki igrenclikler biterse, genclik zararli sayfalara giremezse,yani online ve TikTok ve kendini gosteren bilumum keva$eleri te$hir mecraalari. Herkes evlenirken Devlet yardim olursa Zina gencler icin zamanla azalir. Ama eski sapiklar ancak para ve hapis cezasi paklar!!
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

$eriat hayatdir kardesim. Once sunu yazalim Hz iSA sav dogduguna Zaman kar bir Eylul gibidir. Bu 24Aralik 25Aralik sadece Ki$ Güne$ dongusudur. Kim uyduruyor Jesus filan diye kilise!! Bunlar kilisenin sakladigi Vatikan'in yillarca sakladigi yalanlarina. Sadece Batini Islam yokdur, Batini Hristiyanlar da vardir. Ben $ahsen herikisini de kutlamiyorum.. Ibrahimogullarinin bayrami farkli dir..
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Hocam! Bir az musade buyurun! Bu salop, Hilal kavgasi degildir. Hak Ile Batil 'in kavgasidir. Ama Hak derseniz yanli$ tanrilara tapanlar degil. Iyi i$ yapan, insanlik adina calisan, iyi Amel, iyi niyeti benimseyen demekdir..
  • 1 Yıl Önce

Mustafa Kemal'in Neferi

Ekim sonu metropoll arastirmasinda % 11.3 oranda hamasciyiz diyen, veya sonuclarina zircahiller haric hickimsenin itiraz etmedigi dunya capinda guvenilir bir kurum olan PEW Arastirmasinda % 12 oranda seriatciyiz diyen arap hayranlarimiz yilbasinda takunya ve takkelerini giyip, tespihlerini ellerine alip huuuu cekip zikir yapabilirler, ozgursunuz. Ama biz TESEV-KONDA Ortak arastirmasinda % 82.3 oranda Kemalizm Anayasada mutlaka kalmalidir diyen kahir cogunluk kimligini muhafaza etmis Turk Milleti olarak yibasini sabaha kadar kutlayacagiz.
  • 1 Yıl Önce

vatandaş

cehennem baya kalabalık olacak desene.

Emekli İsmail

Hocamıza Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Biraz önce eleştirdiğim konuları diyanet işleri başkanı açıklayıversin haram olup olmadığını.
  • 1 Yıl Önce

emekli ismail

yahu kardeşim beni niye güldürüyorsunuz. yaptığınız haber yılbaşı kutlaması doğru kafirlerin , münafıkların işi. amaaaa faiz haram, kul hakkı haram, yetim hakkı haram, adaletsizlik haram, enfelasyon %60 haram. haksız kazanç haram. faiş fiyat yapmak haram. bunların önüne geçememek haram. hele bile bile faizi yükseltip ve bunların başına abd den adam getirip yönetimin başına otutturmak külli haram. eeeee her haramı düzelttikte bir yılbaşı gecesimi kaldı hocam sende yılbaşında bu dediklerimi bir vaaz versende bizde dinlesek.
  • 1 Yıl Önce

şeriat hayattır

laik zübbebeler kutlasın batı kültürü karşısından eziklik hisseden şahsiyetsiz zübbeler kutlasın yılbaşı bizim değildir ehli salibin günüdür hz isa as doğum günününü dahi bilmiyorlar hz isa as doğum gününü müslümanlar hristiyan müsreşriklerden daha çok kutlamaya layıktır hz isa as müşrik değildi müslümandı 
  • 1 Yıl Önce

Kıl Adam

Hz. İsa yaşarken müslümanlık mı vardı?

MUHAMMED

Çok seviyorum Hocamızı
  • 1 Yıl Önce

Arap Mustafa

Yeni yılı beklentilerimiz olanları dua ile talep edebiliriz Ancak heyecanı ve özlemlerimizi dini bayramlarımızda yaşamalıyız toplumun fabrika ayarlarına dönmesi içinde zina suç kabul edilip ahlak yapımızın oluşmasına gayret etmeliyiz
  • 1 Yıl Önce

metin balkanlıoğlu yılbaşı için uyarısı önemli hürmet edilesi bir hocamızdı

metin balkanlıoğlu yılbaşı için uyarısı ismailağanın önemli hürmet edilesi bir hocamızdı dinlememiz lazım
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23