• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP şer ittifakını hortlatmak için edep dışı yöntemlere başvuruyor! Ahlâksızlar ittifakı

“Yerel seçimlere kendi adaylarımızla gireceğiz” diyen HDP’nin paravan partisi DEM üzerinden CHP’ye destek vermesinin sağlanması, kirli koalisyona dahil olmadığı için İP’in tabanına operasyon çekilmesi, vekil borsalarının kurulması, taciz ve kayıt dışı para skandallarının kamuoyuna yansıması zillet ittifakında dönen ahlâksızlıkları ortaya koyuyor.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HİZİPSAVAR

chp pkk ile kol kola gezdiği sürece ay yok. aslına özüne tirm milletinin ana değerlerine döneceksiniz yada yok olup gideceksiniz admsanız dağa çıkı işiniz eko denen zavallıya kaldıys bilin ki sizi canlı canlı sandığa gömeceğiz. çünkü siz alternatif değilsiniz olamayacaksınız vatan hainleri ile teröristlere soysuzlara eğer el ele gezerseniz bizden alacağınız şey işarte prmağı ile orta parmak arası baş parmaktır. :)
  • 1 Yıl Önce

hasel

CHP kimlerle dans ediyor.Ülke düşmanları,bölücülerle.Onun için diyoruz ki chp ülkemiz için "güvenlik sorunu" haline gelmiştir.
  • 1 Yıl Önce

2024

Dostlar erbakan hocamızın emaneti evladına ve partisine sahip çıkalım. Fatih bey Kendisi cumhur başkanı olacak olgunluğa bilgi ve tecrübeye erişti. Yerel seçim genel seçim yeniden refah partisi inşallah.
  • 1 Yıl Önce

endülüs müslümanı kafalı,bölünme,birleş.uyan.

olur canım. erbakan evladımıza söz yok. yok da zilletr yeniden ittifakla ortalığı silip sürme hesaplarıo içinde iken,biz oyları bölelim gene olur mu. endülüs müslümanı kafası. biraz gözünü aç da oyunları gör...

Vatandaş

İttifak denen ucube yapıyı maalesef hükümet milletin başına bela etti.
  • 1 Yıl Önce

çarpıtma yalancı tilki.

haltetmişsin sen. sen güzel kılıf buldun. o işi adı konmadan pek çok kere denedi senin fitne cephen ..bunu bal gibi biliyorsunuz ve alkışladınız.

Seçmen

Sayın cumhurbaşkanı'mız Eskişehir de başı boş sokak köpekleri sorunu artarak devam ediyor. Tramvaylar da dahi yolculuk ediyorlar vallahi bıktık kaldıki tramvaylar da insanlar cama yapışık yolculuk ediyor biletler çok pahalı sefer sayıları yetersiz sık yaşanan arızalar cabası şehirde alt üst yapı yok heryer karmakarışık şebeke suları pahalı saymakla bitmez sorunlar sayın vali belediye kimse bişey yaptığı yok maalesef. Lütfen gerekli ilgiyi şehre siz gösterin vesselam.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ DURMUŞ

Beni üzen asıl konu, Necip Türk Milletinin helal oyları ile seçilmiş bazı milletvekillerinin maddi menfaatleri karşılığı seçildiği partiden istifa edip, başka partilere gitmesidir. İleride böyle kaymaların olmaması için bir milletvekilinin gördüğü lüzum üzerine istifa etmesi ile doğrudan milletvekillerinin de düşmüş sayılması yasalaştırılırsa bakalım o zaman bir daha hiçbir milletvekili seçildiği partisinden istifa etme cüretini gösterebilirler mi?
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23