• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlgezdi’den ballı ihale

İsmi yolsuzluklarla anılan CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin bu defa kamunun parasını çarçur ettiği ortaya çıktı. İlgezdi, deprem-salgın gibi istisnai durumlar için kurumlara verilen 21-B maddesi kapsamında belediyenin basit bir internet uygulamasını 1 milyon 548 bin liraya adrese teslim etti.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Candaşlarına peşkeş çekmiştir. Bu Adam daha öncede defalarca yolsuzluk yapmasına rağmen CHP li kitle bunu gene seçti
  • 1 Yıl Önce

Aslan

CHP ve onun içine yuvalanan alisiz aleviler olmasa bu memlekette yolsuzluk ve fakirlik olmaz
  • 1 Yıl Önce

Ömer

İstanbul Ankara olmak üzere diğer il ve ilçelerde bu gibi hırsızlık çalma görevi kötüye kullan ma ne derseniz ismine.. peki yöneten kim? niçin bu kişiler ceza almıyor niçin bu zararlar bu kişilerden alinmiyor. 600 milletvekili bakanlar savcılar ne yapiyor
  • 1 Yıl Önce

sefer

abuk sabuk konuşma. savcılar 100 yıldır hangi kafada. iktidarda da olsa muhalefette de olsa chp daima iktidardır sözünü hiç duymamışsın besbelli.bunu da izah etmek zor sana...sadece bir iki cümle çıtlatayım. çevrendeki doktorların öğretmenlerin subayların vs vs vs nin % 90 ı hangi partili....bir banka şubesinde,bir şirkette,bir öğretmenler odasında,bir askeri mahfelde vs vs vs de sıkı ise ak partili olduğunu belli et. daha önce anaplı,refahlı,adalet partili,demokrat partili olma durumları da aynı idi. selamlar dostum. bunları kafana sok,klavye başına yerleşmeden önce..

Fatih

Hepside aynı işi yapıyor??????????

Ercan

21/B maddesinin sadece acil durumlar için kullanılacağını Mansur Yavaş Akit gazetesine öğrettiğini göre bundan sonra AKP belediyelerinin yapacağı ihalelerde buna riayet edip etmediğini de çok sıkı bir şekilde takip edeceklerine eminim, öyle değil mi Akit?
  • 1 Yıl Önce

ercan.. hurrrraaaaa...

yandaş trol ercanskhy, hemen savunmaya ve karşı harekete geçin o bağımlısı olduğunuz kafayı ölesiye savunu. toz kondurmayın. bir asırdır en başarılı olduğunuz şeyler. işinize göre habbeyi kubbe,kubbeyi habbe. öptüm canım. sizi biatçiliğin efsaneleri...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23