• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel HDP ile nikah tazeleme peşinde!

Yazar Bülent Erandaç yazdı: CHP eşbaşkanlarından Özgür Özel, eski HDP yeni ismiyle DEM Parti'nin genel merkezine gitti. Yerel seçimlerde de işbirliği yapma konusu masaya yatırıldı. Peki DEM'in yeni eşbaşkanları bir aydan beri 'her yerde aday çıkaracağız' diyordu. Özgür Özel'in ziyareti ve yapılan görüşmelerden sonra yine her yerde aday çıkaracaklar mı? Bunu önümüzdeki hafta öğreneceğiz. Ben sosyolojik bir benzetme yaparak aman yanlış anlaşılmasın; Özgür Özel'in HDP ziyaretini nikah tazelemeye yönelik bir girişim olarak görüyorum. Halkımızın arasında bir nikah tazeleme olayı vardır. Önce nikahın nasıl tazelendiği konusuna bakalım. Sonra Özgür Özel'in nikah tazeleme girişimini siyaset açısından analiz etmemiz söz konusu olacak.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

uyusunlar da ihtiyarlasınlar...

asırlık chp tiryakileri,çakma bağdat caddesi kuvvacıları,müptelalar... eeee eeee eeee.......pişşş... pişşş...pişşş... eeee eeee eeee.. uyusunda büyüsüüüün nenesiii...
  • 1 Yıl Önce

resat

BREZİLYA DİZİLERİNİ HATIRLADIM, BU NİKAH SÖZÜNÜ DUYUNCA ,HAYIIIRR HAYIR OLAMAZ BU NİKAH OLAMAZ ZİRA SİZ KARDEŞSİNİZ , DİYE BAĞIRMALI BİRİLERİ DİYECEKTİMDE ,ZATEN ONLARDA BİLİYOR BUNU ,O YÜZDEN NİKAH KELİMESİ YERSİZDİR BENCE,
  • 1 Yıl Önce

necmi

onlar nikah da bilmez. birlikte yaşama... siyasi zina..

m.n.

Çok yanlış bir fikir. Doğrusu şu: Özgür Özel CHP'yi yöneten HDP'li. Kadrosu da gene HDP'nin ikinci kadrosu. Özgür Özel oralarda samimi dava arkadaşlarıyla hasret gideriyor, bunu da partiler arası görüşme diye satıyor.
  • 1 Yıl Önce

tezer

chp nin eş başkanı. yeni siyasi kukla...chp nin cindoruk u..

yavuz

özgür özel kendi diyor ailemin bir kısmı istanbulda kökü selanik te. bu nedenle chp ve hdp nin nikahı gayet normal. Çünkü pkk aslen israilli ve ermeni kökenli. çakma kürtler de ermeni asıllı. bir kaç tane kürt var onlarda musevi hiristiyan yada mecusi. bunların ortak amacı Türkiyeyi yıkmak. Selanik komutanı özgür özel harekete geçmiş.
  • 1 Yıl Önce

serez /demirhisarlı...

yeni çakma başkan özgür benim için sıfır sıfır da, rum ermeni yahudi kimdir nedir bilmeden bunları zerre tanımadan dangalakça karma karışık sınıflandırmalar yapma da yeni moda oldu bozkır kavruklarının o mmercimek kafalarında...senin sülalende benim büyük dedem demirhisarlı mültezim halil ağa gibi plevneden dömekeye,sırp isyanını bastırmaya toplam 6 muharebe ve toplam 16(yazı ile onaltı) yıl askerlik yapmış aslan parçası var mı tontonum. ilk önce bu işleri iyi öğren, meral e özgür e kızıp da 600 yıllık osmanlının torunlarına evladı fatihana dil uzatma. adam olun öğrenin sonra konuşun.en iyisi hiç çenenizi öttürmeyin.

Umuda

Ha PKK ha HDP ha CHP ha İP ha SP ha babacan ha davutun oğlu.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23