• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esenler Belediye Başkanı Göksu'dan İmamoğlu'na: "127 milyar lira nerede, CHP Kongresi’nin dizaynında mı kullanıldı"

Esenler Belediye Başkanı Göksu'dan İmamoğlu'nu terletecek bir soru yöneltti, '127 milyar lira nerede? Acaba CHP Kongresi’nin dizaynında mı kullanıldı? Bunu ben söylemiyorum, delegeler, CHP yöneticileri, teşkilatındaki kişiler söylüyor. İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı ne dedi? 'İstanbul’a borçlanmak ihanet. Ben İstanbul’un kaynaklarını 2 katına çıkaracağım' dedi. İmamoğlu'nu daha da terletecek sorular sormaya devam etti.

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OMUT

BU chp ZİHNİYETİ AYNI SUDİ ARABİSTAN KUVEYT ÜRDÜN MISIR KIRALLARI GİBİ DEVLETİN PARASINI KENDİ SALTANATI KOLLANİYOR OLABİLİR Mİ . AMA GALİBA RÜŞVWTİN ÇALMANIN GENELDE BELGESİ ŞAHİDİ ZOR BULUNUR. AMA İSİMSİS HER KŞMSE GALİBA KÖR SAĞIR VE DİLSİZ .
  • 1 Yıl Önce

Umuda

CHP li İmamoğlunun yaptığı sahtekarlıklar Devlet katında biliniyor ama seçimden önce açıklanırsa Mağduru oynayacak önüm kesiliyor diyecek CHP nin tuvalet terliğine oy veren gerici seçmeni gene gidip oy verecek tabi HDP ve İP liler bir kısm Sol partiler SP Fetöcüler oy verecek gene onun için şimdilik dokunulmuyor deliller biriktiriliyor.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Algı yapan,açılan-yapılan hizmetleri tekrar açan,zamları etrafa saçan, kim ise birkaç kişiyle iç edemez mi?
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

bu sorular doğru da bu soruların burada sorulması yetmez bunları mahkemede soracaksınız. adamın dokunulmazlığı mı var? bir kayyum atayın adamı da içeri atın bütün işbirlikçileriyle ki adalet yerini bulsun.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Bu İmamoğlundan hesap soracak kimse yokmu. Hep konusuyoriz karsi icraat yok.devlet nerede.. selam
  • 1 Yıl Önce

ayda bre pelvaann pelvaann.

o yüz yıllık azgın chp, türkiyeyi yüz yıldır avucunun içinde tutan azgın saldırgan güçlü muktedir şedid, mütekebbir mütegallibe chp dünyayı başınıza yıksın. sıkıysa dokun. oradan bol kavara atmakla olmuyor. türkiyede doktorun mühendisin öğretmenin eczacının avukatın hakimin subayın savcının üniversitelinin muhasebecinin vs vs vs nin % 90 ının partisini sen tanımamışsın.chp iktidarda da olsa muhalefette de olsa daima iktidardır.uslu uslu otur orada,ayaklarını uzat televizyaya bak.

TATAR RAMAZAN

ADAMIN HER TARAFI OFSAYT,PATATESÇİLER DÜŞÜNSÜN.
  • 1 Yıl Önce

Mazlumun Ahı.

Bu çakma soyadlı İmamoğlu nun yatacak yeri yok. Bunca İstanbul lunun hakkını nasıl ödeyecek. Benim hizmet hakkı paralarımızı nasıl kefere dostlarına peşkeş çekersin. 
  • 1 Yıl Önce

fetösavar

ekrem istanbulun başına gelmiş en harika bi şey be... istanbul istanbul olalı böyle bi vahşet görmedi (beton vahşeti, inanmayan beylikdüzüne bi buyursun)... bir o kadar da çevre düşmanı, bir o kadar da ahmak, bir o kadar da sinsi...
  • 1 Yıl Önce

burak

istanbul un bir asır önceki işgal günlerinden sonra başına gelen en büyük felaket.

Tarkan

Tarkan, markan ve zıplayan hoplayan Hans'a yatırdılar. Yılbaşı menüleri hazırlayan beyaz şarapçı balıkcıyada sormak gerek.
  • 1 Yıl Önce

Heykel Üretim A.Ş

Paraları 100 senedir beton heykele yatırım yapan bir partinin belediye başkanına sormuşsunuz.
  • 1 Yıl Önce

100DEFA LAİĞİM DEDİYEN CAHİL FIRANSA BUNUNU VEBUNUN GİBİLERİN SIRTINDAN

DÜNYADA İLK DEFA TEMEL ATMAMATÖRENİ DÜZELEYEN CHPLİ ATALARI DA 30 YIL ÖNCE 50 BİN İŞÇİNİN ÇALIŞTIĞI ZONGULDAK MADEN OCAKLARINDA GIREV YAPTIRMAKİÇİN İSTANBUL BELEDİYESİ DÜNYA TARİHİNDE İŞÇİYE YÜZDE 400 ZAMYAPARAK BİR İLİ KÖYE DÖNDÜRDÜ İŞYOK İŞ BEĞENMİYENLER TORUNLARI DEVLETİŞİ İSTİYO
  • 1 Yıl Önce

isimsiz

İstanbul BB şehirin hesapları faaliyetleri her aldığı karar iç işleri,maliye,sayıştay tarafından denetlenmektedir,teyfik göksu öyle ekranlarda saklayacağını belgelerini göstersin ki belge olsa önce siz akit olarak çarşaf çarşaf yayınlardınız,imamoğlu ve ekibi başlarına ağartacak bir işlem yapmaz,yapamaz çünkü akp hükümeti demoklasinn kılıcı gibi görevden almak için devamlı bir açığını bekliyor
  • 1 Yıl Önce

nasıl da psikopatça savunursunuz kendi familyanızı ..

adı batası azılı muhalif trol, Allah için ne yaptı bir çivi çaktı mı.ama size göre istanbul u ihya etti. ne de olsa o yüz yıllık pelit kafanın adamı her ne kadar pek çoğu gibi sağdan devşirme olsa da.size göre sizden olan iyidir doğrudur güzeldir aksi hep kötüdür. demokratlar,adalet partililer,anaplılar refahlılar hepsi hepsi kötü idi,şimdi de akapağlılar. hep siz ve sizinkiler iyidir. o paracıklar o çok usta olduğunuz maharetinizle ve yüz yıldır hakim olduğunuz bürokrasi medya ve efkarı umumiye sayesinde ustalıkla kılıfına uydurulur. dert mi. heykel,propaganda , yandaşı kayırma doyurma, konser festival,yandaş sanatçıları ihya.. ne olacak para yetişir mi bunlara.şu istanbul a bak ne görüyorsan o sevmediğiniz karşı çıktığınız engellediğiniz adamların dönemlerin eseri.bağdat cad. barn,barbaros bulvarı vatan caddesi 1.,2.,3. köprüler, haliç metro köprüsü, marmaray,avrasya,metrobüs,akm,metro hatları neler neler...chpliler esere ve hizmete rey vermezler,chp ye rey verirler sözü ne doğru.. internette gördün mü şu plastik kapağı aday göstersinler ona veririm diyen hanımın yanı başında zuhur eden srgulayıcı,irdeleyen inceleyen aydın (!) bir başka ortodoks chpist bayan da söze karışıyor, odunu aday gösterseler gene ona veririm... sahi başkalarında nasıl da bir BİAT KÜLTÜRÜ var de mi.. çokk illgünçç...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23