• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Lavrov'a 'İsrail-Filistin savaşında iki yüzlü mü davranıyorsunuz?' diye sordular!

Katar’da düzenlenen Doha Forumu’na video konferans yoluyla katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, katil İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuştu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YORUM

EVET BİZ MÜSLÜMANLAR ALLAHIN KİTABI VE RESULÜLLAHIN EMİRLERİNE UYMALIYIZ İŞTE KANITI KÜFÜR TEK MİLLETDİR ANCAK ONLARLA ÇIKARIMIZA OLAN İŞLERDE İŞBİRLİĞİ YAPALIM DOST EDİNMEYELİM YOKSA OYUNA GELİRİZ
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Diyorki Lavrov İsrail haklıdır 7 ekimde bir saldırıya uğradı ama misliyle cevap vermedi yani ne şiş yansın ne kebap ,be adam bilmezmisin ki İsrail canisi adamların topraklarını günden güne bitiriyor ve her gün bir kaç kişiyi öldürüyor. Bir halkın toprağını geri almak için saldırdığında terorist mi oluyor yada hamasın elinde imkânmı var veya ordusu hava kuvvetleri mi var ne yapsın başka birde dünyada şer...siz olmuş çoğu korkudan Yahudiye uşaklık ediyor.
  • 1 Yıl Önce

Nuh Yusuf Nuhhan

Dünyaya yeni duzen vermeye calışmaları kendi suclarını ortbast etmek icin hazırlanmış sorular. Artı Gelişen Türkiyemin önünü kesmek icin ülkeme yönelen ve destek veren devletlerin önünü kesebilmek icin zayif devletlere gözdagı bu savaşlar. Önce dinde bidat girişimi sonra saldırı ama bu benim milletime ve cumhur başkanıma bu oyun oynayamazlar bize oynadıkları oyun osmanlıyi bitirdi. Ne dedi ibni arabi hz. Bu osmanlı bitecek 100 yıl uyuyacaklar Türkler tekrar ayaga kalkacak buda Recep Tayip Erdogan ve Devlet Bahceli ile oldu. Rabbimin izni ile kimse bizi durduramaz. Lavrow bu sorunun muhatabı olsa bile, kiliseyi bombalayanlar yahudiler. Bunu dünya hiristiyanları asla unutmayacak. Fakat siyonistlerin her ülkede en güçlu kolu masonik yapidır. Her dinden olan evladına sahip cıkıp para mevki icin dinini vatanıni satmamasını ögretmeli bunu hiristiyanlarda unutmamalı. 17 siyonist aileyi yok edecek ancak yeni nesil ve yeni nesil iş adamlarıdır. Ülkemde bile son 7 yildır acayip şekilde gizlice masonlar kamuda özelde teşkilatlanip bir anadolu evladıni bile reis le görüştürmüyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Lavrow ve Putin Ukraynada ikinci israil devleti kurdurmamak icin caba gösterip savaşa girmelerini, hazmedemeyenler bile isteye sorulan sorudur. Cecen lider bu tehlikeyi gördü.Ukraynada büyük tarım sahalari kimlere tapu edildi bunları sorsunlar ukrayna komedyenine.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23