• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş köpeklere çare bulunması için daha ne olması gerekiyor? Vücudunda parçalanmayan yer kalmadı

Ankara'da sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan 4’üncü sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın vücudundaki yaralar yürek sızlattı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yiğit

Öncelikle cadde ve sokaklardan ite taparlar toplanmalı.basibos sokak köpeklerini toplamak için görevini engellemeye çalışan ite taparlar görevi engellemeye yönelik hareketten dolayı cezai işlem uygulanmalı.sahiplenmek isteyen ite taparlarada üzerlerine kayıtlayarak teslim işlemi gerçekleştirilmeli.Hayaller Avrupa Birliği yaşayış ve gerçekler hindistan afganistan.60 yıldır Avrupa Birliği kapısında yatıyoruz kalkıyoruz bir sorun bakalım eyyy Avrupa bizde sokak köpekleri bir ülke ulusal bir güvenlik sorunu haline geldi yasada çıkardık bas edemedik.ne diyecekler size bakalım bilmem neresiyle gülmeyecekler mi? zaten gülüyorlarda o yüzden hic Avrupaya neden alinmadigimizla alakali sitem atacak durumda bir ulke degiliz.egitimden kulture ekonomiye kadar.kardeşim herşeyi de dine dugusalliga siyasete baglamayin zamanında elinde bin tane vardı umursamadin bosverdin şimdi o elindeki oldu besyuzbin bakabilecek durumdada degilsin uyutulsun diyorsun efendim Allah var onunda canı var diyorsunuz iyide bee kardeşim sen 1 saat aç kalinca deli gibi acıktım diye oraya buraya saldiriyorsun 1 saat açlığa dayanamıyorsun bu hayvanlar günlerdir aç geziyorlar o zaman niye dini yargıların vicdanin harekete geçmiyor. Bırakın bu boş muhabbetleri yada dış ülkelere ihraç edeceksin başkada yolu yok.buradan ruhu hasta insan sevgisi olmayan insanlara diyorum ki en azından azıcık saygınız olsun.mama lobileri ile çiş tutmayın.o zaman her biriniz gidin evinize alın üzerine kayitlansinlar.Hic birşey 9 yaşındaki bir çocuğun parcalanmasindan insan canından önemli değildir.sokak köpekleri diye bir kavram yok bunu görmezden gelerek bizler yarattık.sokak köpekleri bir ülkenin ayıbıdır.bir ülkenin ne kadar çağdaş medeni kültürlü olduğunun göstergesidir.Devlet artık belediyelerle birlikte vergi bütçe oluşturarak kapalı barınak veteriner bakıcı sistemine bakmak isteyeninde bakmaktan bikaninda müracaat edeceği merkezler buralar olmalı olacak sokaklar değil.sabah ve Akşam saatlerinde işe okula giden çocuklar yaşlılar engelli vatandaşlar hatta trafik içinde araçlara bisiklet motosiklet sürücülerine saldırarak tehlike yaratıyorlar.parklar okul bahçeleri cadde sokaklar hatta resmi daire önleri bu rezillikten kepazelikten kurtulmalı.ite taparlarda gönüllü olarak barınaklarda çalıştırılmali.hemen sahiplendirmeli istediklerinde.Turkiyenin tüm il ve ilçeleri aç susuz hastalikli saldırgan  sürülerinden kurtarılmalıdır.ama oncesinde ite taparlara toplanmadan önce belediyelerden anons yapılmalı engel olmaya çalışanlarada muhalefetten cezai işlem yapılmalıdır
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Rezalet! Ba$kentin kenara mahallelerinde sokak iti deh$eti...
  • 1 Yıl Önce

Nadim hatipoğlu

BU HAYVAN SEVERLER NİYE GİDİP BU HAYVANLARIN SALDIRDIKLARI ÇOCUKLARI VE İNSANLARI ZİYARET EDİP HALLERİNİ GÖRMEZLER ONDAN SONRA HAYVAN HAKLARI DİYE KONUŞSUNLAR BAKALIM NE DİYECEKLER.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Hayvan severler önce insanları sevsin. sevicilerin hepsi insanlıktan çıkmış canavarlar. Geçen günü Denizli'de okul öğrencisine saldırdı. Sosyal medyada bu haberi gazeteci bir arkadaşımız yazdı, it severler hemen saldırıya geçti. İt severin biri itlere bir şey yaparlarsa onları yok edermiş. Önce insanı seveceksin. İt severler, insanlarla diyalog kuramayan, sevgi saygı göstermeyeler, benim en iyi dostum it, insanlar çok kötü diyenleri gördüm duydum.
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

bir kereye mahsus, halk kendiliginden bir cete kurup tüm köpekleri bir günde temizlesin ondan sonra bir sey kalmaz.
  • 1 Yıl Önce

oflu baba

NE CARESI BE KARDESIM DUNYAYI GEZEN BIR INSAN OLARAK COK IYI BILIYORUMKI HER SEHRIN BELEDIYESI ILGILENIR SOKAK KOPEKLERINE BELEDIYE BASKANLARI ISE EL ATAR BARINAKLAR YAPAR SOKAKTAKI KOPEKLERI TEK TEK TOPLAR O YORENIN BELEDIYE BASKANINA DAVA ACIN DONUNA KADAR ALIN P.VENGIN.
  • 1 Yıl Önce

hsn

ne yazik ki belediyeler ve hukumet it severlerden çekiniyor ve itleri toplayamıyor. bizim evin çevresinde cami ve okul var bahçesine 14 kadar it var. toplanıyor aşılayıp aynı yere bırakılıyor. yav çöp atmaya çıkamıyor insanlar çekindikleri için.
  • 1 Yıl Önce

Neler oluyor

Bu ** yasasını kim çıkardı ey akit
  • 1 Yıl Önce

Putsavar

Gecenin köründe okula gitmek zorunda olan çocuklara da bir çare bulunsun, bu yaz saati saçmalığı bitsin! Sabah namazını kılacak kişi kalksın, ibadetini yapıp yatsın
  • 1 Yıl Önce

resat

önce iki ayaklılarından kurtulmadan ,dörtayaklılarından kurtulunamaz,bu iş ,kelpperestlerin efendilerinin ülkesinde olsa bu aile birmilyon dolar tazminat alırdı, efendilerin ülkesinde köpeğin sahibi köpeğin pisliğini dahi eldiven torbayla dolaştırıp topluyor burada ,hayvan dükkanları , mama ithalatçılaRI PARA KAZANACAK DİYE , köpekler, hindisrandaki ,ineklerin durumuna getirildi ,kelpperestler tarafından ,bu işin sorumlusu belediyeye okkalı bir tazminat ödetilmeli,sorumlularıda ayriyeten ceza almalı
  • 1 Yıl Önce

ŞEREF KAZAN

Sevgili Yeni Akit! Siz bizim sesimiz oldunuz Allah razı olsun.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23