• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir'in hizmet hasretini AK Parti dindirecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Bilal Saygılı, Beydağ ve Kiraz'da teşkilatla buluştu. Hamza Dağ, "Bizim olan belediyelerde hizmete odaklandık. Öncelikli hedefimiz; bizde olmayan belediyeleri kazanmak" derken, Saygılı, Tunç Soyer'e yüklenerek, Kiraz Devlet Hastanesinin tüm engellemelere rağmen mutlaka yapılacağını, Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın devrede olduğunu söyledi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Yurt ici ekonomiyi halkettiniz enflasyonu fahis fiyatları, icralik dosyalari maliyeniz el atti, internet fiyatları ve cep tlf operatörlerinin zammini halkettiniz ekekonomi gayet guzel siyasesette dille herşey güzell izmir kaldi sadece demi gozunüzün önundeki internet e zamlari bile gorup tedbir almayan hesab sormayan cep tlf operatorlerinde ne ararsan var bankaciliga ve aracıliga bile bürundüler siz onları goremezken siyasette demogoji bir noktaya kadar seçime yatirim!!!hizmete devam etmeyi biraktiran danişmanlari bile göremeyen 2000 li yıllarin siyasi parti politikasına sizi döndürtten ülkemi cağ atlatirken reis bazılari geri geri goturen icinizdeki masonik yapiyı bulun yok edin hamza başkanim.
  • 1 Yıl Önce

Burak

Askerin vesayetini kırdık, paralel yapıyı tasfiye ettik, reisimizi başkan yaptık; olmaz denilen her şeyi başardık ama şu İzmir’i bir türlü alamadık. Bir şans seçimi kazansak da güzel şehri din ile tanıştırsak, trafik sorununu çözsek, imam hatip liseleri aracılığıyla eğitim kalitesini yükseltsek, İzmir’liyi gerçek belediyecilikle tanıştırsak..
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

yapmayain arkadsim neden siz yapiyorsunuz. Tipki istanbuldaki gibi AK partini hizmetinin üzerine cöktürüyorunsuz. Bütün gücünüzü siz sonua kadar destekleyen anadolu illerine yogustirinsana. agzinizla kus tutsaniniz  izmir size oy vermeeeeeez. bosuna. 
  • 1 Yıl Önce

Burak

Kusura bakma kardeşim ama sen hala Ak Parti’nin hizmet vizyonunu anlayamamışsın. Mevzu sadece oy gelen yerlere mi hizmet götürmektir? Ülke yönetmek sorumluluktur! İzmir halkı da pekala Konya ve Kayseri gibi alt yapı projelerini hak ediyor. Bizi seçmiyorlarsa da buna elbet saygı duyacağız. belediyeyi alabilirsek belediyeyle, yoksa bakanlık yoluyla hizmet vereceğiz. Bi bak bakalım Yavaş, İmamoğlu vs sadece oy gelen ilçelere mi iş yapıyor? Ak parti’li olmak zor iştir, vizyon ister. Reisimizin kitabını al, hatmet, Ak parti felsefesini öğren de öyle gel.

Ahmet

Bence gerek yok.Birakin ..... içinde yaşasınlar çok mu gerek.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23