• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zincir markette Osmanlı kavgası! 'Burası Osmanlı toprakları'

Bir zincir marketin şubesinde, yaşlı bir kadın ile genç arasında Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti tartışması çıktı. Tartışmada genç, 'Burası Osmanlı'nın toprakları' diyen kadına, 'Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız' diyerek bağırdı.

53 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Beyni bulamaç olmuş sıpanın!

S... git o... ç.!!!! Burası hem Osmanlı toprağı, hem Türk yurdu, hem de Türkiye Cumhuriyeti! Sen neyden, ne için gocunuyorsun?! Tarihini ve kendini bilmez i. oğlu i.!!!
  • 1 Yıl Önce

Cemal

Atam Fatih Sultan Mehmet han cennet mekan Türkiye Cumhuriyeti denilen toprakların tamamı Osmanlı toprağıdır ve Osmanlı'nın tapulu malıdır
  • 1 Yıl Önce

Cemal

Kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti coğrafyasının tamamı Osmanlı toprağıdır
  • 1 Yıl Önce

Hahzhxhhx

Osmanlıda Turkiyede bu ülke biri geçmiş biri şuan insanlar neden bu kadar ah... anlamıyorum doğrusu ???? yani tarihsizlermi neyler kardeşim bizim atalarımız bu ülkedeydi o zaman adı osmanlıyı şimdi adı Türkiye yine atalarımız bu ülkedeydi zeka geriliği var ülkede fazlasıyla
  • 1 Yıl Önce

zurna58

Buradan sallayan arkadaşlar;Osmanlı bir ailedir ve Türkleri iç sevmemistir,karılarınin hepsi yabancı kökenliydi .Osmanlı Anadolu'ya hiç yatırım yapmadı,sadece savaşlarda kullanmak üzere insan kaynağı olarak gördü..biz cumhuriyet cocuklariyiz,Cumhuriyet sayesinde bir ailenin kulları olmaktan kurtulup birey olduk..
  • 1 Yıl Önce

Fahrettin yar

Senin zihniyetin batsın, cumhuriyetten öncesi nerde, birden bire mi varoldun, lanet olsun zihniyetinize, asıl biz bu ülkeyi size bırakmayacagız, eski gücünüz kalmadı, darbede yapamazsınız, lanet olsun size, gavur musunuz? Yahudi mısınız? Ermenimisiniz? Rum musunuz? Cehennem kafirleri bekliyor. Osmanlı küllerinden doğuyor. Allahüekber.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Osmanlı bir asır önce battı kadın kaç yaşında acaba. Osmanlida takılmış herhalde pskolojik sorunları var
  • 1 Yıl Önce

Süreyya kaya...

TEYZE TÜRK BILE DEĞİLLSİN..KONUŞMASINDAN BELLİ...elerinde telefon..simdide boyle bu ulkeyi bolmeye gidiyorlar 60 yasin ustu daha akillanmamiş...
  • 1 Yıl Önce

Süreyya kaya...

ONU BUNU BILMEM TÜRK DEVLETİ KURAN HER HAKANA SAYGIM VAR MUSTAFA KEMALE ATATURKUMUZEDE SONSUZ SAYGI MINNET VE ŞUKRANLA ..T.C DEVLETI OLMUS TURK DEVLETI TOPRAKLARJ OLMUŞTUR...BU VATAN HALK ILE KURULMUŞTUR..BU TOPRAKLAR İÇIN 1071 BU GUNE KADAR KOCA BIR ULUSUN KANI DÖKÜLMÜŞ TÜR..ONUN İÇİN TÜRK HALKININ TOPRAKLARIDIR...KIMSE AKSİNİ SÖYLEYEMEZ...BU TOPRAKLARDA EN ÇOĶ TÜRK HALKININ HAKKI VAR....SULTAN ALPARSLAN ANADOLU TOPRAKLARINA GIRMESEYDI KAPILARI ACMASAYDI. KIM TEK BAŞINA VATAN YAPABILIRDI...AKIN AKIN 24 OĞUZ BOYU CAN VERMIS VE VERMEKTE BU TOPRAKLARA..DEVLETLER KURULUR ULUS DEVAM ETTIRIR...ŞİMDİ TÜRK DEVLETI VE T.C DEVLETI...BU KADAR....KIMSENIN TOPRAĞI DEGIL..SELÇUKLU OLARAK ÖNCELİKLE SELÇUKLUNUN HAKKI DERIM..BUYRUN..ÖNCE HALKIN HAKKI VERILSIN O ZAMAN...SAVAŞAN HALK BU TOPRAKLAR İÇİN.....
  • 1 Yıl Önce

Selahattin Özkan

Teyze haklı.... genç şuursuz..... tarihinden ecdadından habersiz okumamış kalbi gözü körelmiş İnşallah uyanır.
  • 1 Yıl Önce

Pandora

T.C nin topraklarına Osmanlı toprağı diyen teyze nin akıl sağlığı yerinde değil. Bir İtalyan burası Roma toprağı dese tepki gösteriz öyle değil mi.
  • 1 Yıl Önce

Ömer bin Abdulazîz

Aslında : Emewî toprakları !...
  • 1 Yıl Önce

Mehmet AÇIKALIN

Osmanlı bizim ecdadımız dır bize bu toprakları miras bıraktılar Allah razı olsun bunu bilmeyen zavallı dır
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Tabiki osmali topraği genç belliki suursuz ve bilinçsiz anlayacaksin genç ama sonrasi kafani nereye vurursun bilmem
  • 1 Yıl Önce

bilal

genç değil kripto neüdü belirsiz..zübbe...şovmen ben sana....Ne diyor Osmanlı değilim diyor...Ben türk değilim demek istiyor Osmanlının içinde azınlık olarak bilinenlerdenim diyor soyadı kanunu ile at izine karıştığında Ev sahibini kovmaya çalışan hırsız gibi..bunlarda bizim içimizdeki yahudi yerleşimciler teröristler...çok var temizlik şart...
  • 1 Yıl Önce

Gök Türk

Allah TÜRK milletine Türkiye Cumhuriyetini kurmayı nasip etti. 
  • 1 Yıl Önce

Bir Tarih Öğrencisi

Burası Türkiye. Osmanlı'dan miras kalan topraklar! Bunu kaldıramıyorsan sen zaten Türk değilsin!
  • 1 Yıl Önce

rafet

Türkiye Cumhuriyeti'nin evvelini bilmiyorlar, öğrenmek istemiyorlar. İşte geçmişini bilmeyenler geleceğini nasıl belirler. Gençliğine verelim. Tarih kitaplarını okusunlar.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Biz kurtuluş savasını osmanlı ecdadımizdan kurulan orduyla, osmanlıya karşı değil avrupaya karşı verdik ve ecdadımız olan osmanlının fethettiği topraklarda yaşıyoruz. Eğer osmanlıyı yıktık yeni bir ülke kurduk diyorsak, bu durumda biz kimle savaşmış oluruz. Devletimiz yıkılmadı, sadece rejim değisti. Ecdadina söven tek milletiz.
  • 1 Yıl Önce

Fatihan

20 YILLIK SECTIGIMIZ ATMAZLARA GELSİN HALA TARİH DERSLERİNDE OSMANLI DEVLETIMIZ PADİŞAHLARIMIZ DİYEREK YALAN YANLIŞ TARİH DERSLERİNİ DÜZELTEMEDİLER...O WC GENCİ VE BAZI BURADAKİ KARDEŞLERİMİZİN KAÇI BAYRAĞIMIZIN OSMANLI BAYRAĞI OLDUĞUNU BİLİYOR ACA GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN..
  • 1 Yıl Önce

oflu baba

NE BAGIRIYORSUN  ANAN YASINDAKI KADINA S.SIZ HERKESI SENIN GIBI ZANNETTIN  KADIN DOGRUYU SOYLEMIS OSMANLIDAN GELMIYORMUYUZ GODOS.SENIN ULKEN NEREDEN OLUYOR.
  • 1 Yıl Önce

Tarihci yorum yazmis

Sen ve benzerin kahir azinlik zurafa sokak yetmeleri icin.

emekli ismail

geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz. bu insanlara tarih dersi vereceksin ki öğrenecekler. Hz. Muhammed Mustafa dan yani peygamberimizden başlayacak dört halife Hz. Ebubekir , Hz. Ömer, Hz. Osman , Hz. Ali Alpaslan, Osman , Fatih sultan Mehmet , Kanuni sultan Süleyman , Mustafa Kemal Atatürk ve adı geçmeyen şanlı türk komutanlar bunları öğreteceksin unutturmayacaksın. bu büyük insanlar canabı allah tarafından dünyaya bir canlı varlık insan olarak gönderilmişler görevlerini yapmışlar gelinmeyen ahiretteki yerlerini almışlardır. M.K.Atatürk te görevini yapmış huzura gitmiştir. ataistlik yapmanın gereği yoktur. Türkiye Cumhuriyeti her insanın vatanıdır. bu topraklar bizimdir. kimse elini uzatamaz. osmanlı da bizimdir bizim ecdadımızdır. kimse laf söyleyemez. hiç kimsede sahiplenemez.
  • 1 Yıl Önce

Toyoğlu

Zavallı, hem de katmerli zavallı. Ecdadını inkar eden ninesine hakaret eden, senin hocaların bile bilmezler bu memleketin nasıl vatan edildiğini ve kıymetini. Ecdadın yurt edindiği bu kutsal topraklarda ecdada hakaret ancak size yakışır. 90 yaşındaki bir nine ile utanmazca tartışmak. Pes, demek bile yetmez. Ana ellerinden öpüyorum.
  • 1 Yıl Önce

Berk akif

bu Topraklar bir ucu taa Sibirya’nın doğusu yakutistandan güneşin battığı en uç kara sınırı olan İspanya ve Portekiz’e kadar Endülüs’e (Doğu -Batı doğrultusunda ) ve (Kuzey-Güney doğrultusunda )Balkanlar’dan Doğu Roma ,Batı roma civarından taa orta Afrika ülkelerinden Angola,Zambia,Mozambik’e kadar Muhteşem Osmanlı Müslüman Türk İmparatorlugu Topraklarıdır Atalarımızdan bize onbinlerce, hatta yüzbinlerce yıldan beri vadedilmiş ,miras bırakılmış Büyük Osmanlı Türk Topraklarıdır ) ha bu arada unutmayın tüm Kuzey Amerika ,Güney Amerika ,Orta Amerika Yerlileri ,Kizilderilileride bizim birinci sınıf Türk Akrabalarımız dır.bu hep böyleydi ve hep böyle kalacaktır milyonlarca ve milyarlarca yıllar boyunca Allah’ın izniylede hep böyle kalacaktır.İnsallah. saygı ve sevgiler
  • 1 Yıl Önce

Serdar yılmaz

Malesef Türk tarihimiz bile siyonistler tarafından yazılıp cizilip okullarda çocuklarımıza ögretilmişdir. Benim köyde taze sütüm bulunur iken cocuklarımız amerikan toz sütünü içmek zorundalarmıydı ,ne katkılar vardır kım bilir icilerinde Türkiye Osmanlı toprağıdır ve Türkiye cumhuriyeti dir Osmanlı'dan nicin bu kadar nefret edilmiş anlamıyorum hic bir zaman aslını ınkar etmeyeceksin.....kardes
  • 1 Yıl Önce

Cihangir özmen

Zavallı çocuk, senin köklerinden, atalarından, şanlı tarihinden habersiz bırakıp sana kendi kimliğini inkar ettiren sistem senin tarihin sanki 80/90 yılmış gibi seni böyle boş tenekeye çevirmiş.!
  • 1 Yıl Önce

Tarihci

9000 yil once konusuldugu ortaya cikan dunyanin en eski lisanlarindan biri olan guzel Turkcemiz dururken yari arap yari fars ne idigu belirsiz Osmanlica diye bir lisan uyduran ama Turk Milletinin asla benimsemedigi ve ogrenmedigi, sadece Saray ve burokraside konusulan; Padisahlarinin nerdeyse tamamina yakinin, Turk kadinlari dururken gidip gavurlarla evlenip soyumuzu bozdugu; 1512'ye kadar 16 Imparatorluk kurmus, Cin'e bile Cin Seddini insa ettirmis Turk'un icine mezhep nifakini sokarak araplastiran ve 16. yuzyilin sonundan beri Turk'un sirtini hayran oldugu araplar gibi minderden hic kaldirmayan Osmanli mi? TURK DUSMANI Osmanli'yi ancak videodaki cahiller destekler.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa yardımcı

ABD de yerlileri katleden İngiliz İspanyol Ceneviz liler ABD devletini kurdu ama ABD de ABD den önce çok güçlü medeniyetler kurulmuş ama kitaplarda tarih olarak bahsedilemez çünkü ABD nin bu günkü medeniyetini golgeleyecek bir medeniyet. O çocukla Osmanlıyı hazmedemez çünkü batı değil biz evlatlarmiza tarihimizi katil olarak tanitik delikanlı Osmanlı hanedanının yabacı kadınla evlendiğini söylüyor ama kendisi türk olarak yabancılara kız satıyor veriyor sözün özü Osmanlı'nın göğsünde yaşayan Osmanlıyı bilmiyor veya tanımıyor ne kadar aci utanç verici bir durum

Fatihin fedaisi

Senin ülkeni çalmıyoruz. Sadece cumhuriyetle beraber bizden çaldıklarınızı geri alıyoruz. İster güzellikle ister zorla. ŞERİAT GERİ GELECEK BİİZNİALLAH ☝????????????☝????
  • 1 Yıl Önce

ya hak

o devletin devamlılığının esas olduğunu bilmeyecek kadar kansız ve omurgasız bir genç.boşver bu beyni kıtları hanımefendi biz ne çektiysek bu yarım türklerden yarım müslümanlardan ve hep yarım olanlardan çektik kafasına sokana kadar aslını bunun beynine kursun döksen girmez girmez girmez olduya ağzına aktardın honi ile ıkına ıkına çıkartır kıçından.
  • 1 Yıl Önce

Cavit

Bu ülke TÜRKİYE CUMHURİYETİ olay bitmiştir.
  • 1 Yıl Önce

Ziyaretçi

Geçmişini yok sayanin ne şimdisi ne ilerisi kabul görmez ufaklık...boş teneke çok ses çıkarır sen gibi...tarih bilgin sıfır.kulaktan dolma ve klişe söz ve tavirlara bürünmüş bı halde perişanlık görüyorum.oku okuyun..
  • 1 Yıl Önce

Bay b

Lan karaktersiz sor bakalım anana seni leylekler mi getirmiş askerlikten kaçar bir baltaya sap olamaz küçük büyük tanımaz Allah kitap bilmez bir nesil ancak bunlardan cehenneme odun olur. Putperest bir nesil.
  • 1 Yıl Önce

Burak

Teyze cahil cühelaya ders veriyor. maalesef cahilmi cahil, kendini geliştirmemiş , ezberci, araştırmayan bir kesim türemiş vaziyette..bunların yok olmasıda bi 80 sene sürer...OSMANLI OLMASAYDI BU TOPRAKLARDA ZATEN TUTUNAMAZDIK.Osmanlının,bu toprakları bize yurt edindiğinden bi haber gençlik var.
  • 1 Yıl Önce

Kürşat

OSMANLI kimdir bilmeyen ve kabul etmeyen,   bir nesil türedi. Ulan, o teyze doğruyu söylüyor "Bu topraklar OSMANLI topraklarıdır". Sen ve senin gibi lgbti li veled-i z.na ürünlerinin toprağı değil.
  • 1 Yıl Önce

Zülkarneyn

Burası şimdi TC Devleti Toprakları. Daha önce Osmanlı, ondan önce Selçuklu devleti topraklarıydı. İki bin yıl önce Hititlerin ve Truvalıların toprakları idi VE HEPSİ TÜRK DEVLETİ idi. Allah’ın laneti, burası Osmanlı topraklı diyerek TC devletini yok sayanların da Osmanlı’yı yok sayıpta TC Devletini köksüz gösterenlerin üzerine olsun.
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

bu tür terbyesiz s...zleri..o....larini ibret olsun diye meydan dayagi cekeceksiniz. yoksa bunlar uslanmaz. Kendi ecdania küfredenlerle ayni havayi solumaktan utaniyor insan.
  • 1 Yıl Önce

Aslini inkar eden haramidir, ulan fasist soykirimci naziler, ingilizler, amerikalilar bile noel agaci gibi koksuz-sabikali kökleriniinkar etmiyor... sen ki cihanin insanligin inuru gurunolmus bugun dahi OSMANLI ATALARININ MIRASINDAN BELESTEN YASAYIP YIYOR

Mankurt cahil
  • 1 Yıl Önce

Kartalbey

BİM'e benziyor..
  • 1 Yıl Önce

fetösavar

kafayı yemiş adam... neyi çalınıyor ki... teyzem güzel buyurmuş osmanlı toprağı... türkiye cumhuriyeti toprağı diye bir toprak varsa osmanlı toprağı da haydi haydi olmalı...
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı Torunları

Evet Osmanlı Torunlarının Devletinin Devamı Türkiyem İşine Gelmeyler Def Olup Gitsinler Türkiyemden Acilen Derhal Hükümetim Devletim Baş komutanım yargıtay Ana yasa mahkemesi Hakimler savcılar Acilen Derhal Gereğini yapsınlar Lütfen
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Genç niye tepki vermiş anlamadım . Mustafa Kemal’in Osmanlı paşası olduğundan haberi yok . Tabi Osmanlı toprağıdır Müslüman toprağıdır sadece isim değişti o kadar . Geçmişi inkar kendini inkardır .
  • 1 Yıl Önce

Fatih34

Genç'in tepki vermesi normal çünkü ona öğretilen bu tarih Yahudilerin yazdığı tarih, gerçek dedelerinin mezar taşını okuyamıyor böğürüyor...biraz akıllı olsa bu teyze neden böyle diyor düşünür araştırırdım...
  • 1 Yıl Önce

Yasin

Millet neyin derdinde bunlar neyin derdin de . Bir bırakın Allah aşkına
  • 1 Yıl Önce

atalarımız fatihler yavuzlar vs vs vs

Bu züleyhanın çocuğunun atalarına bakın biz osmanlının çocuklarıyız elimizden bir imparatorluğu zorla alan işbirlikcilerin çocukları degiliz
  • 1 Yıl Önce

fatih

geçmişine ecdadına düşman ahmak nesiller yetişiyor yazık çok yazık.
  • 1 Yıl Önce

Erkan

1923 te uzaydan geldik zembille
  • 1 Yıl Önce

Kafkasya

Tezyem haklı elbette osmanlı toprağı aksini iddia eden al... şe... 'dir.
  • 1 Yıl Önce

Sultan Alparslan

Viyanadan Bağdat Basra... Yemen e Kadar..!.! Bu Toprakları Bize Bağışlayan..... Sultan Alparslan.. Fatih Sultan Mehmet Han ve Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han ve Tüm Cengaver Ceddimizin Mirasına Sahip çıkmalıyız...! Sabetaycı Masonların Yazdığı Uyduruk Tarih kitaplarıyla büyüyen Mankurt Nesil e Gerçekleri.! Antlamamız lazım
  • 1 Yıl Önce

Nedim

Anlata bilmek için önce karşındakinde beyin olmalı o beyin yoksa nekadar uğraşan nafile bunlar z kuşagıda deyil ğ kuşagı kardeş

Molla kasım

Teyzeye kızan bu şe... , müslüman Türk değil kripto kanı bozuk soyu bozuk **in biri olduğu aşikar
  • 1 Yıl Önce

Atsız ata

 kanı sütü bo.... ermeni veya rum potnus kalıntısı kesin .. türkiye cumhuriyeti Osmanlı mirasıdır ve türkdünyasının turana giden yoludur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23