• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'ı karıştıran Gazze olayı! Büyük tepki çekti

Beşiktaş Genel Kurulu'nda konuşan Ali Sinanoğlu, Filistin'de yaşanan İsrail katliamına tepki gösterirken, konuşması kesildi. Kısa süreli bir gerginlik sonrası taraftarlar üyelik iptalinde bulundu.

52 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih Haykırmaz

Ulan sen kimin..sin? Siyonistlere köpeklik yapacağına Beşiktaş'a sahip çık. Ali Beyi konuşmasından dolayı tebrik ediyorum. Yuh çeken siyonist torunları sizin de Allah belanızı versin lann. İskoçya Celtik takımı kadar şerefiniz yokmuş.Haysiyetsiz şerefsizler. Beşiktaşlı olmaktan utanıyorum artık.
  • 1 Yıl Önce

ERMAN

Bir celtic in kılı bile olamadınız.
  • 1 Yıl Önce

Milli Birlik

Bir Beşiktaşlı olarak utanç duyuyorum. Biz değil Ali Sinanoğlu’nun konuşmasından rahatsız olanlar ve ıslık çalanlar derhal istifa etsinler terk etsinler, kirletmesinler BEŞİKTAŞ’I
  • 1 Yıl Önce

akesar

Ne çok İsrail sever varmış ülkemizde. Neden ileri gidemediğimiz,Her hayırlı işte neden engellendiğimiz,Nice hayırlı işlerimize neden ket vurulduğu,subaylarımızın,mühendislerimizin nasıl katledildiğini anlamak zor değil artık.
  • 1 Yıl Önce

Talib Ağbi

Kripto Zionist Yahudiler ile dolmuş Besiktaşın içi. Bu Gavurlar Fetö Teröristlerden daha tehlikelidirler. İçinde ne ararsanız var bizanslsımı desem Yahudisimi desem, ermenimisi desem, hepsi Osmanlı ve İslam düşmanı kâfirler.
  • 1 Yıl Önce

Talib Ağbi

Beşiktaş'ın içinde üyelerin tümü Gâvur geziyor. Bu Gavurları Ülkemizden kovma zamanı geldi.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa Kemal'in Sivri Süngüsü

Bak Çarşı'lı kac kisi oldugunuz yazmis asagiya, kac defa kaynak gostererek arastirma sonucu yazdim burda, Turkiye'nin % 83'u Kemalisttir, gec kalmayin bekliyoruz somun ve de klavye pehlivani.

fahri25

ey musluman turk halkı ıstıfa edın uyelıkten sızın paranızla sefa cekıyorlar.seyırler besıktas macım ızlemeye gıtmesın.
  • 1 Yıl Önce

Çarşı'lı

Besiktas taraftarlari da dahil, son metropoll arastirmasinda hamasa ful destek diyen ve sadece % 11.3 cikan kahir azinliktan eli silah tutanlari ya Deniz Gezmis ve arkadaslari gibi mazeret uretmeden kacak yollardan Filistin'e giderek siyonistle mertce vurusmaya veya kuyruklarini kistirip ses cikarmadan oturmaya davet ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

bundan sonra beşiktaşlı değilim

canın cehenneme bjk
  • 1 Yıl Önce

Zaten yanlis yerdeymisin

Sen hamassporu tut bundan sonra.

ŞÜKÜR

Bebek Katliamı Beşiktaş'da kınanıyor. Öbür 3 Büyüklerde o da yok!!
  • 1 Yıl Önce

Bekir

Yazıklar olsun bjk sana çeltik kadar onurunuzdami yok sizin.Bugun itibari ile taraftarlığı mi ve gönül bagimi bitiriyorum bu kluple
  • 1 Yıl Önce

Bal

Bozuktaş...
  • 1 Yıl Önce

Salih

Yahudi çocuk katili dediği için lafı kesilen yahudi nin katıller in nesli sesini kesen
  • 1 Yıl Önce

Gokhan

İşte içimizde ki ş..... bunlar.Her köşe başını tutmuşlar.
  • 1 Yıl Önce

Hakkı savunan

Yıllarca Beşiktaşlı idim.Ertuğrul Sağlamın eşi başörtülü diye takımdan gönderildi BJK yı sorgulamaya başladım.Sebataistlerin kurduğunu öğrendim.Yerli takım olmadığına kanaatim gezi olaylarında ÇARŞI grubunun yaptıklarıyla perçinlendi.Balkan savaşı yenilgisinden sonra kırmızıyı siyah yapan kulüp olarak sevip saygı duyduğum BJK düştüğün hale VAH VAH VAH
  • 1 Yıl Önce

Bakar Kör

Çarşıya da sızmışlar!
  • 1 Yıl Önce

Bal

Çarşınızı...

Kemalist

Haklisin kardes, Çarşıya da sızmışlar. Ama sahte delillerle, yalanci taniklarla yargilanan Çarşı yemez bunlari, en kisa zamanda ilsiklerini kesip sifonu ceker.

Soykırımda çifte standart

Sap-Saman Karıştı. Taşları bağlayıp köpekleri salmak isteyen Global Çete var. Mantığını-Vicdanını kaybetmiş medya işbirlikçileri ile bu işi sinsice yürütüyor.
  • 1 Yıl Önce

Fecri Deryan

İnsanlığın bittiği yerde iken Sinan kardeşim insanların vicdanı olurken, Serdar denilen zat sesini kesmeğe çalışması ve Sİnan'nın salonda ıslıkanması Beşiktaş kulübüne yakışmamıştır, gezici çarşı çapulcuları boy göstermışler ve safları belli olmuştur, sözün kısası Beşiktaş Celtic kadar olamamıştır.
  • 1 Yıl Önce

Bülent

Bu ülkenin haini bitmez.unutulmasinki 13 milyon iken bu vatan içimize 800 bin adı ahmet,mehmet olan Yahudi ve Rum ermeni p.çleri sokuldu.O YUZDEN ICIMIZDEKI LAĞIMI BOSALTMAK GEREKIYOR.
  • 1 Yıl Önce

Ankaralı

Cumhuriyet kurulduktan sonra Kamal tarafından ülkeye sokulan siyonist dedelerinin ve diğer dönmelerin tek tek listesi çıkarılıp geri Selanik'e veya israile gönderilsin.

MUZAFFER

Su asagidaki gruplardan hangisi adina yaziyorsun Bülent Ersoy Kardes?Kadin isimleri kalmadi bu defa Bülent'lige mi heves ettin. Bilincaltinda bas edemedigin guduler var dedigimde de kiziyorsun bana. AKP'ye siyaseten yakin TESEV ile son secim haric bugune kadarki tahminleri dogruya en yakin olan KONDA'nin ortak arastirmasina gore de Turk Milleti'nin % 82.3’luk kahir COGUNLUGU Atatürk ilke ve inkılapları'nın yeni anayasada yer almasını istiyor. Dunya capinda kabul goren arastirma kurulusu PEW'e gore (inanmayan Google'a 'PEW, Sharia Research' yazarak acar bakar) Turkiye'deki SERIAT-HILAFET Yandaslari zar zor ancak % 12'ye ulasarak Muslumanlarin yasadigi ulkeler arasinda sondan ucuncu olmustur.Metropoll Araştırma şirketi Ekim sonu Türk halkına sormuş, “Hamas-İsrail Savaşı konusunda Hükümet’ten ne bekliyorsunuz?” diye, sadece %11.3 Hamas’ın arkasında durmalı demis.

Kaya Kaya

Siyonistseverlerin yeri israildir,onların şehit kanlarıyla sulanmış bu güzelim Anadolu topraklarında yeri yok ,olamaz. Zalim,gaddar,insafsız ve vicdansızlar. Bu günden itibaren bu takımdan nefret ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

Mısafir

Demeki adamın konuşmaları batmış
  • 1 Yıl Önce

resat

nasıl kendilerini açık ediyorlar ,bakın sadece bizde değil ,tüm islam aleminde durum böyle ,yoksa siyonistler bu zulmü nasıl yapabilir sanıyorsunuz,
  • 1 Yıl Önce

gurbetçi

kardeşim bir fenerbahçe li olarak kalbimde yer ettin. Allah senden razı olsun. Sesin gür sağlığın bol olsun. Ellerinden öptüm...
  • 1 Yıl Önce

Gurbetçi Nefer

Senin Kemalist FB'de ne isin var, baska takim mi yok?Bak YILMAZ Asagiya yazmis, Konya var Kayseri var, illa Istanbul diyorsan GS var, Basaksehir var, Kasimpasa var. FB ve BJK Kemalizmin kaleleridir, degil ele gecirmek, kapisindan iceri hic bir yobaz giremez.

murat

Kimse kendini kandırmasın bu 3 takımın ne oldugu kimler tarafından kurulduğu belli
  • 1 Yıl Önce

Gurbetçi Nefer

Kimseyi kandiran yok ki, biliyoruz, Ataturk'un kurdugu ve ilelebet payidar kalacak Laik TC'ni korumak ve kollamak gorevimiz var. Aslinda GS icinde de cogunluk Kemalist, yonetimde ve meshur eski teknik direktirde sorun var, onun da esas amacinin ne oldugu son olaylarda ortaya cikti.Ama BJK ve FB'de nerdeyse tamami Kemalist. Feto yobazini durdurduk, simdi sira onun yerini alan, cogu burda yorumcu, son metropoll arastirmasinda % 11.3 cikan hamasci yobazlarda.

OMUT

İşte bu tamam da israili kınamak istemeyen zihniyet chp ZİHNİYETİ dır . Bu selanik gelenlerin zihniyeti bu İngilizlerle MASON KILIKLI Ların zihniyeti.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

Salondan ve uyelikten de atmalari gerekirdi. Orasi siyaset meydani degil, cok istiyorsa muhtar adayi olsun.Bu arada destek verdigine gore Cebi'nin neden basarisiz oldugu ortaya cikti. O zihniyet dunyada ne zaman ve nerde basarili olmus ta Besiktas'ta ocakti, olmus diyenler bos yapmasin, somut ornek yazsin. Ne isi varmis Mustafa Kemal'in Besiktas'inda, takimmi kalmamis? Memleketim Konya var Kayseri var, illa Istanbul diyorsa GS var, Basaksehir var, Kasimpasa var. FB ve BJK Kemalizmin kaleleridir, degil ele gecirmek, kapisindan iceri hic bir yobaz giremez.
  • 1 Yıl Önce

Celal dönmez

Ha .. laik ve mason sapık.

Okur

 git gezide serserilik yap hükümet istifa sloganları at sonrada siyaset yapmayın öylemi seninde bilmem neyin kalesininde sonu geliyor,Gazze'de yenileceksiniz,arzı mevud sevdalusi vatan hainleri sizi

Salih

Yahudi nesli bu ülkede hep ihanet içinde oldunuz gezide gorduksizler şimdi Allah CC lanetledigi yahudi tarafında yer aldınız çocuk katili soysuzlara lafı olanları susturan yahudi militanları

Samil

Kemalizm demek masum cocuklarin olmesine sessiz kalmakmi demek hiyar ? Yobazin kelime anlami bir goruse yanlisiyla dogrusuyla baglanmaktir 

Misafir

Sayın yahudi sever gerektiginde dünya gündemi konuşulacak madem siyasi arena değil gezi ve benzeri durumlarda sürekli hükümet alehyine gösteriler marşlar söylediniz madem siyasi arena değil siz neden sürekli siyasetin göbeğinde siniz ah yahudi sever bjk destekleyicisi inşallah ömür boyu lanetlenirsiniz

Hayro

75 yaşındayım: 8 yaşından beri BJK lıydım! Gezi olaylarında : Sarhoş ve işgal kuvvetleri artığı çarşı gurubunun yaptıklarından sonra ! Benim BJ  lığım bitti…Benim için bu takım artık işgal kuvvetlerinin takımı olmuştur! Takım onun bunun çocuğunun elindedir! Reis BJK nınn hainlerinin yapmayın dediği her şeyi yaptı ! Siyah beyaz rengin hiçbir anlamı kalmadı ! İşte yine mazlumun yanında değil hainin yanındalar…
  • 1 Yıl Önce

Mikail

Adamların kanına dokunuyor özlerine inançlarına ters geliyor amaaa yinede ölülerini istikamet içindekilere göre gömülmeyi istemiyorlar yazıklarrr olsun yazıklar olsun derim....
  • 1 Yıl Önce

Asim keskin

Ben yıllardır derim ki, Anadolu takımları üç buyukleri ve dahi trabzonla oynadığı maçları fırsat bilim darmadağınık etmeli hatta bunlar ligden düşmeli çünkü bunlar. Türk futbolunu bitiriyorlar
  • 1 Yıl Önce

İsmail

Lanet olsun İsrail ve yandaşlarına katil İsrail ve Amerika
  • 1 Yıl Önce

Kartalbey

Ben Beşiktaşlıyım ama kulübe üye değilim. İyi ki de değilim şayet üye olsaydım şu vicdansızliktan ve vicdansızları gördükten sonra bir dakika bile durmaz ayrılırım. Kulüp anlaşılan Yahudi lobisi tarafından ele geçirilmiş. Yazıklar olsun lanet olsun alayınıza. İnşallah beşinci kümede oynarsınız.
  • 1 Yıl Önce

aynen böyle

Bazı takımların yöneticileri ya siyon çocuğu ya Grek çocuğu yada matildin çocuğu
  • 1 Yıl Önce

yunus

Ağzına sağlık Ali Sinanoğlu
  • 1 Yıl Önce

Muammer

Bjk BENİM İÇİN BİTMİŞTİR BJK İSRAİL TAKIMIMI OLDU
  • 1 Yıl Önce

asker

Adam dogruyu soyleyince serefsizlerin soruna gidiyor
  • 1 Yıl Önce

Muammer

BJK DADA KRİPTO....ÇOKMUŞ MİLAN İNTER BİR RONALDO YOK. ISLIK ÇALANLAR BENDEN DEGİL.SAHİ BJK TÜRK TAKIMIMI????
  • 1 Yıl Önce

ERMAN

Ali sinanoğlu içimizdeki siyonistleri taşlaşmış. Kurulda bayağı siyonist yada siyonist taraftarı olduğunu ispatlamış. Efendimizin hadisini ıslıklayanlar iman tazelesin yada memleketi terketsin. İçimizde kafirlere yer yok.
  • 1 Yıl Önce

Oflu İsmail

Hayırdır Beşiktaş itrail siyonist bir futbol takımı ile kardeş kulüpmü kardeşimiz den Allah cellecelaluhu razı olsun batıda futbol takımları özgür Filistin diye haykırıyor
  • 1 Yıl Önce

Yolcu

Vay gevurlar vay! İşte bunlar içimizdeki siyonistler
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23